![]() |
Cytat:
|
a ja mam drobne pytanko Dobrzy Ludzie
czy ktos z Was bedzie przejezdzal przez Poznan w swej drodze do Sremu na Zlot 15 listopada br.? chetnie bym dociazyl mu samochod swa osoba ;) moze byc bagaznik ;p ^_^ pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
A tak swoja droga, wiem o Sremie, a nie wiem nic blizej o jakis finansach, jaka sume mam przeznaczyc na wydatki (np. za nocleg?) |
siemano, za nocleg chyba z 20 zł max, a jakie koszta wiecej to wlasnie do konca nie wiem, ale jakies żarełko, piwko...
|
Cytat:
Witam, Nocleg 18 zł - pokój wieloosobowy, łóżka piętrowe:) Nocleg znaduje się na obiekcie sportowym. Można skorzystać z basenu, sauny, kręgli itp. Koszt 1h około 10 zł. Wyżywienie we własnym zakresie. Piwko kosztuje w knajpie około 3.50 zł. Pozdrawiam |
Czas na konkrety - Śrem,sobota-8.11.03
-konkretnie gdzie i o której. Może podałbyś numer komórki? Pozdrawiam |
Cytat:
A czy ktoś zabiera ze sobą cyfrówkę? |
Cytat:
Jeszcze dziś, lub jutro rano wyślę wszystkim dokładne informacje na maila. Pozdrawiam |
Cytat:
|
faktycznie brzuszki przezyl zachwianie czasoprzestrzeni :D :D :D
ponawiam moje pyt - leci ktos przez poznan w drodze do sremu? |
no uzzzerzy..zlot sie zbliza!
18! Osiemnastego koledzy jest zlot a nie 8 :D!!
Jak tam przed zlotem? Ile osob nie jedzie? A do innych....jak ktos moze sie dolaczyc to by bylo jeszcze fajniej!! |
Ciapek - cos chyba tez pokreciles - 18ty przypada we wtorek :D
a Zlot chyba jest w sobote 15tego, czy ja juz tez zyje w innym swiecie ? :D |
Cytat:
|
eheheh :D fakt, ten ósmy mnie zmylił
najblizsza sobota w kazdym badz razie, ale to nie zmienia pytania... jak tam przed zlotem?? :D |
Ale jaja!!!
namieszałem,że ho ho! Otywyte 16-go w sobotę! Mówimy o listopadzie? |
15 w sobote! :)
Brzuszek odbierz poczte ;) |
Witam Panowie,
Zapraszam do Śremu 15.XI.03 na gdzinę 17. Spotkanie przy ulicy Staszica 1 - plan miasta na stronie www.surff.friko.pl - zaznaczyłem na nim gdzie ów miejsce się znajduje oraz miejsce gdzie będziemy się bawić. Podałem też aktualną listę obecności. Myślę , zę reszta informacji jest wszystkim znana. Acha, zmienił się lokal - bawimy się w Cafe Zielona - bardzo kameralna knajpka, niestety lub stety bez internetu:). POZDRAWIAM |
Paput - daj znac, gdzie się spotkamy.
Ormianin - daj znac, czy z nami jedziesz. |
Cytat:
choc jesli mi cos strzeli, moge pojechac... to jednak bedzie maly procent |
a mial byc jeszcze Majonez?
Ormianin - dasz rade - juz sie tam odkazisz z zarazkow wszelakich :D nikt nie jedzie przez Poznan? :( |
Cytat:
jest mi niezmiernie przykro jednak nie będzie mnie na tym zlocie ostatnie dwa tygodnie to jakis zakichany pech :smutny: edit: (zainteresowani juz wiedza wiec nie bede pisal co i jak) wszystkich ktorzy na mnie liczyli przepraszam a najbardziej Surff'a, bo mialem byc tym ktory bedzie na 150% mam nadzieje ze jeszcze spotkam sie z Wami wszystkimi - predzej czy pozniej bede w poznaniu wiec osoby ktore mieszkaja tam lub maja rzut beretem i beda chcialy wyskoczyc na jakies piwko juz teraz zapraszam z ekipa z wroclawia tez moge juz sie na piwko umowic np w spizu albo innej przyjemnej knajpce jednak to wszystko nie wczesniej niz koniec listopada/ poczatek grudnia teraz jeszcze sie kuruje i potrwa to na pewno jeszcze przez przyszly tydzien potem inne sprawy z tym zwiazane a nastepnie czeka mnie taki zapiernicz zwiazany z dwutygodniowa nieobecnoscia na zajeciach ze nawet nie chce o tym myslec (po drodze mam jeszcze dwa kola z ktorymi nie wiem co poczac) pozdrawiam wszytkich serdecznie a zlotowiczom zycze udanej zabawy do zobaczyska |
Zlot
Ilość załączników: 1
przykro nam Majonez...wracaj do pełni sił.
Szkoda, szkoda, że będzie nas tak mało...troche osób dało d...., zdarza się, bo niektórzy strasznie się ucieszyli z powodu zlotu i takie tam...jedni nie mogą, jedni nie chcą, jedni mają to gdzieś, jedni się rozmyślyli. Jutro zlot...ciesze sie...pierwszy raz zobacze tych ludzi na oczy...na codzień znani mi z forum...niektórzy także z rozmów na GG...okazują się być fajnymi ludźmi :). Myśle, że razem miło spędzimy ten czas...myśle, że nie ostatni i myśle, że w wiele większym gronie. Podziekowania dla surffa, który załatwił to wszystko i dla tych którzy będą na tym zlocie i nie zawiedli i mają ochote na spotkanie. :spoko: A to taki wyjątkowy plakacik przy odrobinie mojego graficznego talentu :) |
przykro na wszystkim Majonez z powodu tych przebojow... zapraszam do Poznania - jakies piwko lub dwa ;)
pzodro evrybody & cu tumorol ;) |
Cytat:
Pozdrawiam |
Cytat:
|
W wigilię zlotu - Pozdrawiam zebrane jutro w Sremie KOLEŻeŃstwo, Ja niestety pracuję , ale w chwilach wolnych zwrócę sie na północ od Wrocławia myśląc o WAS
|
Cytat:
|
co do fotki to sie zobaczy jeszcze - nie jestem zbyt fotogeniczny :podbite:
Jeszcze raz zycze udanej zabawy |
Wszystkich, ktorzuy beda w Sremie - serdecznie pozdrawiam. Zycze owocnych obrad i ... malego bolu glowy (syndrom dnia drugiego) oraz szczesliwego powrotu do domu. Tak jak sie spodziewalem dyrekcja zaproponowala nam odrabianie 2 stycznia 2004, po poludniu w Domu Kultury wystepuja moi uczniowie z spektaklem "Wyszedl z domu" wg T. Rozewicza i ...... mam banana na wyjazd.
|
Bawcie sie dobrze :piwo:. A po powrocie najlepiej zamiesccie jakas galerie ze zlotu. Oczywiscie ze zdjeciami, ktore beda nadawaly sie do publikacji ;):D.
|
i po super zlocie ...
Witam! :)
Widze ze jestem pierwszy user ze zlotu ktory tu dotarł :), a dotrzec bylo ciezko:) Ogulnie było super! :spoko: :piwo: kazdy jest ciekawym człowiekiem, a spotkanie było nieziemskie, jest co wspominac. Dzieki wszystkim za spotkanie, Surffowi za super organizacje. Ogólnie zlotowicze powiem tak...za***iście z Was ludzie! :) Do zobaczenia, a do poklikania tutaj na forum zawsze ;) |
Ja jestem chyba drugi.
Ja też serdecznie dziękuje Surfowi za profesjonalne zorganizowanie naszego spotkania na którym udało mi się spotkać bardzo ciekawych ludzi. |
Kazdy inny, kazdy wyjatkowy, wszyscy wspaniali...
Dzieki za wspaniale spotkanie i do natepnego! ;) THX Surff za organizacje! |
Na wstępie chciałem złożyć szczere kondolencje wszystkim, którzy nie przyjechali na zlot tylko dlatego, że im się nie chciało (pomijam oczywiście wszystkich, którzy mieli poważne powody). Argumenty, których użył Andrzej w jednym ze swoich postów nijak się mają do pozlotowej rzeczywistości. Cieszę się niezmiernie, że miałem okazję poznać wszystkich, którzy na zlot dojechali, dzięki wszystkim za super atmosferkę, moc bardzo wesołych wspomień. Oczywiście specjalne podziękowania dla Surffa za zorganizowanie tej imprezy. Zastanów się proszę, czy nie chciałbyś przeprowadzić się do Zakopanego (oni chyba nadal chcą organizować zimową olimpiadę).
Pozdrawiam. |
Chciałbym wam serdecznie podziękować za przybycie i super zabawę!!! Dzięki chłopaki za miłe słowa!!!
POZDRAWIAM!!! |
Cytat:
od Brzuszka: a było świetnie.Noc za krótka,wódy za mało,wszyscy z wszystkimi naraz chcieli rozmawiać - jednk spotkanie w realu to coś szczególnego. I nawet jakiś wściekły po..eb,który próbował Nas staranować nie popsuł nam zabawy.A jak sie zdziwił kolo,jak zamiast wpier...l zaśpiewaliśmy mu "sto lat".Wiwat ekipa z Forum! Szczególne dzięki dla Smerfa ^_^ ;) za organizację. /wszyscy chyba byliśmy pod wrażeniem./ a Ja złożony grypką - a tak grypką - czekam na kolejny Zlot,niekoniecznie za rok :spoko: |
Cytat:
|
to jeszcze raz ja :)
Brzusie wracajcie do zdrowia! Że Justynke grypka rozłoży spodziewałem się, ale, że Ciebie to nie. Dużo zdrówka :) Mnie jeszcze po powrocie rozłożyła mała imprezka z balastem, który wiozłem do Śremu, a jednak on powrócił razem ze mną ;) Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi.:) Taa koleś od śremskich zadym ostro się ździwił jak mu zaśpiewaliśmy sto lat :D, dobre było! :spoko: Nie zapomne także śremskich trąb, które budzą gości nad ranem, hehehe :D ;). Zdjęcia myśle że będą w swoim czasie...Surff wie o tym więcej, nie wiem jak z Forestem, który pstrykał fotki telefonem, ale jak coś się nadaje do zamieszczenia tutaj to nie widze przeszkód :) Pozdrawiam i dziękuję jeszcze raz Wam wszystkim za miłą atmosferę oraz same chęci spotkania się, które jak myślę okazały się trafnym pomysłem wbrew niektórym sceptykom, którze nieciekawie mówili o takim pomyśle. Brzuszkom dziękuję za podwózkę ;) >>> slaski mini zlot ?!? <<< ??? heheh, zaczelo się od czego innego, od innych osób a skończyło się na czym innym, Ci którzy nie byli mają czego żałować, ale tak jak mómi brzuszek...do zobaczenia! |
Wedle życzenia:
http://music_manieczki.w.interia.pl/zlot/1.jpg zmieniamy numerek końcowy aż do 17 bodajrze... Nie ponoszę odpowiedzialności za treść fotek:) Jakość kiepska, ale sami bohaterowie w bardziej kiepskim stanie więc może i dobrze...:) Hope to here from see you soon! |
są są forest! :)
troche wolno się ładują, ale są i to ważne. Jestem w połowie i powiem jedno... HARDCORE :), nie wiedziałem że to tak wyglądało :D ;) Dla niezorientowanych to fotki z miejsca spoczynku :) i troche z dnia nastepnego ;) /edit Fajne chwile...fajnie powspominać. |
tu Justyna - Ja Ci dam chłopaki! ^_^
Ojej co za wpadka :nie: :nie: Specjanle podziękowania dla JUSTYNY!!!!!!! Mam nadzieję, ze nie zanudziliśmy cię naszymi dyskusjami !! Wracajcie szybko do zdrowia kochani!! Pozdrawiam |
oj oj
zdrowka dla Brzuszkow OBOJGA ofkorz zdjecia mi sie zaladowac nie za bardzo chca... blad adresu mi wyskakuje :( jeszcze raz THX for ewrybody :) |
Cholera zdjecia mi się też nie ładują - tylko nie wiem czy chce na nie patrzeć. Mam nadzieje, że nie wyglądamy tam za bardzo jak osobniki z "Nocy żywych trupów"
:D |
chyba problem roszyfrowany - niektore proxy nie pozwalaja wejsc na adresy w ktorych jest znak _
numer nie :D trzeba pogrebac i zmienic proxego... ja nie mialem zadnego i tez nie wlazil, ale wywalal ze to przez cache na serwku, kilka zmian adresow proxy mnie w tym upewnilo... |
Cytat:
Pozdro;) |
Cytat:
Ale zdjęć czy bohaterów na zdjęciach?? |
lepszy rydz niż nic..... kraluk
Komu się nie ładują moge wysłać cały zestawik na maila. Paput reflektujesz czy jakoś już zobaczyłeś galerie twarzy? ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Gorzala tez mnie prosil, tez juz poslalem paczuszke :) |
Cytat:
|
Cytat:
Pozdro;) |
I mnie tam nie bylo :(((((((((((
|
Cytat:
|
nie zapomnielismy o Tobie :)
|
Cytat:
|
ZIOMALE jestescie THE BEST !!!!! NA nastepny zlot chodzby sie walilo i palilo to FROG tam BEDZIE !!!!! :D
|
ZIOMALE jestescie THE BEST !!!!! Wielkie dzieki za pamiec !!! NA nastepny zlot chodzby sie walilo i palilo to FROG tam BEDZIE !!!!! :D
|
ZdjĘcia Ze Zlotu!!!
Witam,
W końcu udało mi się zeskanować zdjęcia z naszego zlotu. Umiesciłem je na stonce : http://www.rojansrem.pl/zlot/index.htm - zapraszam do oglądania. Pozdrawiam |
THX surff
zdjecia sa super ;) a jakie wspomnienia... najlepsze sa wspomnienia :) zalujcie ktorzy niebyliscie :) trzeba Zlocik powtorzyc |
Hey LUDU!
A moze w konncu gdzies blizej podlasia, bialegostoku. Tez bym was chetnie poznnal i uscisnal dlonie, ale gdzie mi nna slask :D |
Cytat:
PS. Surff - wielkie dzięki za zdjęcia - czemu na niektórych wyglądam jak nawalony? :D Może ja tak w ogóle wyglądam. :podbite: |
Dzięki Surff za skany, myślę, że jakość jest trochę lepsza niż z komórki :D . Szkoda, że nie starczyło klatek filmu na uwiecznienie pozostałych wspomnień.
Surff, myślę, że kolegom z forum należy się jakaś słowna dokumentacja ze śremskiego zlotu , może pokusisz się o zamieszczenie na forum kilku zdań ten zlot opisujących, dotychczasowe opisy wspomnień tej upojnen nocy :chytry: są trochę enigmatyczne. Pozdrawiam |
Cytat:
Pozdrawiam |
Ja tam mam taka prpozycje, moze wakacje (wiem jeszcze kosmos do nich) na Mazurach, tzn pare dni bo mi takze nikt nie daurlopu zwlaszcza ze jestem na wlasnej dzialalnosci i nie stac mnie na to :D
|
Z przyjemnością obejrzałem zdjęcia. Załuję, że ze względu na pracę nie mogłem być, bo to w końcu niedaleko od Wrocławia. Ale może kiedyś..
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:04. |