Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   >>> slaski mini zlot ?!? <<< (https://forum.cdrinfo.pl/f5/slaski-mini-zlot-26715/)

jasut 05.11.2003 16:36

Cytat:

Ormianin napisa***322;(a)
Ale dlaczego w worku brzuszki?
Zona jesli zechce pojedzie:) no ale nadal nie wiem co na to jasut?

Zapraszam, miejsce jeszcze jest. Z tego co wiem jedyną osobą, która na pewno jedzie z Wrocławia ze mną jest Paput, Majonez nie jest jeszcze pewny, ale gdyby też jechał to i tak spokojnie się zmieścimy.

nimal 06.11.2003 18:39

a ja mam drobne pytanko Dobrzy Ludzie

czy ktos z Was bedzie przejezdzal przez Poznan w swej drodze do Sremu na Zlot 15 listopada br.? chetnie bym dociazyl mu samochod swa osoba ;) moze byc bagaznik ;p

^_^ pozdro

brzuszki 06.11.2003 18:58

Cytat:

nimal napisa***322;(a)
moze byc bagaznik ;p ^_^ pozdro
Czyli "na Popiełuszkę" ;)

Ormianin 10.11.2003 09:08

Cytat:

Napisany przez nimal
a ja mam drobne pytanko Dobrzy Ludzie

czy ktos z Was bedzie przejezdzal przez Poznan w swej drodze do Sremu na Zlot 15 listopada br.? chetnie bym dociazyl mu samochod swa osoba ;) moze byc bagaznik ;p

^_^ pozdro

A ja grype porzadna zlapalem, bede informowal na bierzaco czy dam rade wygrzebac sie do 15.11
A tak swoja droga, wiem o Sremie, a nie wiem nic blizej o jakis finansach, jaka sume mam przeznaczyc na wydatki (np. za nocleg?)

CIAPEK 10.11.2003 10:56

siemano, za nocleg chyba z 20 zł max, a jakie koszta wiecej to wlasnie do konca nie wiem, ale jakies żarełko, piwko...

surff 10.11.2003 14:32

Cytat:

Napisany przez Ormianin
A ja grype porzadna zlapalem, bede informowal na bierzaco czy dam rade wygrzebac sie do 15.11
A tak swoja droga, wiem o Sremie, a nie wiem nic blizej o jakis finansach, jaka sume mam przeznaczyc na wydatki (np. za nocleg?)

Witam,

Nocleg 18 zł - pokój wieloosobowy, łóżka piętrowe:) Nocleg znaduje się na obiekcie sportowym. Można skorzystać z basenu, sauny, kręgli itp. Koszt 1h około 10 zł. Wyżywienie we własnym zakresie. Piwko kosztuje w knajpie około 3.50 zł.

Pozdrawiam

brzuszki 12.11.2003 19:17

Czas na konkrety - Śrem,sobota-8.11.03
-konkretnie gdzie i o której.
Może podałbyś numer komórki?
Pozdrawiam

jasut 12.11.2003 19:55

Cytat:

Napisany przez brzuszki
-konkretnie gdzie i o której.
Może podałbyś numer komórki?
Pozdrawiam

Popieram.
A czy ktoś zabiera ze sobą cyfrówkę?

surff 12.11.2003 20:08

Cytat:

Napisany przez jasut
Popieram.
A czy ktoś zabiera ze sobą cyfrówkę?

Jeszcze dziś, lub jutro rano wyślę wszystkim dokładne informacje na maila.

Pozdrawiam

paput2000 12.11.2003 20:55

Cytat:

Napisany przez brzuszki

Co jest - już po zlocie?

nimal 12.11.2003 21:04

faktycznie brzuszki przezyl zachwianie czasoprzestrzeni :D :D :D
ponawiam moje pyt - leci ktos przez poznan w drodze do sremu?

CIAPEK 12.11.2003 21:04

no uzzzerzy..zlot sie zbliza!

18! Osiemnastego koledzy jest zlot a nie 8 :D!!

Jak tam przed zlotem? Ile osob nie jedzie?
A do innych....jak ktos moze sie dolaczyc to by bylo jeszcze fajniej!!

nimal 12.11.2003 21:11

Ciapek - cos chyba tez pokreciles - 18ty przypada we wtorek :D
a Zlot chyba jest w sobote 15tego, czy ja juz tez zyje w innym swiecie ? :D

surff 12.11.2003 21:53

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
18! Osiemnastego koledzy jest zlot a nie 8 :D!!

Jak tam przed zlotem? Ile osob nie jedzie?
A do innych....jak ktos moze sie dolaczyc to by bylo jeszcze fajniej!!

18???

CIAPEK 12.11.2003 22:03

eheheh :D fakt, ten ósmy mnie zmylił

najblizsza sobota w kazdym badz razie, ale to nie zmienia pytania...

jak tam przed zlotem?? :D

brzuszki 13.11.2003 18:23

Ale jaja!!!
namieszałem,że ho ho!
Otywyte 16-go w sobotę!
Mówimy o listopadzie?

CIAPEK 13.11.2003 18:36

15 w sobote! :)

Brzuszek odbierz poczte ;)

surff 13.11.2003 20:08

Witam Panowie,

Zapraszam do Śremu 15.XI.03 na gdzinę 17. Spotkanie przy ulicy Staszica 1 - plan miasta na stronie www.surff.friko.pl - zaznaczyłem na nim gdzie ów miejsce się znajduje oraz miejsce gdzie będziemy się bawić.

Podałem też aktualną listę obecności. Myślę , zę reszta informacji jest wszystkim znana. Acha, zmienił się lokal - bawimy się w Cafe Zielona - bardzo kameralna knajpka, niestety lub stety bez internetu:).

POZDRAWIAM

jasut 13.11.2003 20:28

Paput - daj znac, gdzie się spotkamy.
Ormianin - daj znac, czy z nami jedziesz.

Ormianin 13.11.2003 20:42

Cytat:

Napisany przez jasut
Paput - daj znac, gdzie się spotkamy.
Ormianin - daj znac, czy z nami jedziesz.

No coz panowie, maja grypa jak sadzilem wczesniej okazala sie zapaleniem oskrzeli... ostatecznie skoczylo sie na antybiotykach, wiec moja wizyta w Sremie jest bardzo watpliwa...
choc jesli mi cos strzeli, moge pojechac... to jednak bedzie maly procent

nimal 13.11.2003 22:03

a mial byc jeszcze Majonez?
Ormianin - dasz rade - juz sie tam odkazisz z zarazkow wszelakich :D

nikt nie jedzie przez Poznan? :(

Majonez 13.11.2003 23:26

Cytat:

Napisany przez nimal
a mial byc jeszcze Majonez?[...]

no coz wolalem uniknac pisania o tym tutaj ale pewna osoba stwierdzila ze chyba powinienem

jest mi niezmiernie przykro jednak nie będzie mnie na tym zlocie
ostatnie dwa tygodnie to jakis zakichany pech :smutny:

edit: (zainteresowani juz wiedza wiec nie bede pisal co i jak)

wszystkich ktorzy na mnie liczyli przepraszam a najbardziej Surff'a, bo mialem byc tym ktory bedzie na 150%
mam nadzieje ze jeszcze spotkam sie z Wami wszystkimi - predzej czy pozniej bede w poznaniu wiec osoby ktore mieszkaja tam lub maja rzut beretem i beda chcialy wyskoczyc na jakies piwko juz teraz zapraszam
z ekipa z wroclawia tez moge juz sie na piwko umowic np w spizu albo innej przyjemnej knajpce
jednak to wszystko nie wczesniej niz koniec listopada/ poczatek grudnia
teraz jeszcze sie kuruje i potrwa to na pewno jeszcze przez przyszly tydzien
potem inne sprawy z tym zwiazane a nastepnie czeka mnie taki zapiernicz zwiazany z dwutygodniowa nieobecnoscia na zajeciach ze nawet nie chce o tym myslec (po drodze mam jeszcze dwa kola z ktorymi nie wiem co poczac)

pozdrawiam wszytkich serdecznie
a zlotowiczom zycze udanej zabawy
do zobaczyska

CIAPEK 14.11.2003 01:57

Zlot

Ilość załączników: 1
przykro nam Majonez...wracaj do pełni sił.

Szkoda, szkoda, że będzie nas tak mało...troche osób dało d...., zdarza się, bo niektórzy strasznie się ucieszyli z powodu zlotu i takie tam...jedni nie mogą, jedni nie chcą, jedni mają to gdzieś, jedni się rozmyślyli.

Jutro zlot...ciesze sie...pierwszy raz zobacze tych ludzi na oczy...na codzień znani mi z forum...niektórzy także z rozmów na GG...okazują się być fajnymi ludźmi :).
Myśle, że razem miło spędzimy ten czas...myśle, że nie ostatni i myśle, że w wiele większym gronie.

Podziekowania dla surffa, który załatwił to wszystko i dla tych którzy będą na tym zlocie i nie zawiedli i mają ochote na spotkanie. :spoko:

A to taki wyjątkowy plakacik przy odrobinie mojego graficznego talentu :)

nimal 14.11.2003 09:27

przykro na wszystkim Majonez z powodu tych przebojow... zapraszam do Poznania - jakies piwko lub dwa ;)

pzodro evrybody & cu tumorol ;)

jasut 14.11.2003 18:08

Cytat:

Napisany przez Majonez
no coz wolalem uniknac pisania o tym tutaj ale pewna osoba stwierdzila ze chyba powinienem

jest mi niezmiernie przykro jednak nie będzie mnie na tym zlocie
do zobaczyska

Majonez, kuruj się efektywnie, wracaj do zdrowia, a jako zadośćuczynienie wklej fotkę do odpowiedniego toppiku (i niech to nie będzie Majonez Babuni)
Pozdrawiam

paput2000 14.11.2003 20:07

Cytat:

Napisany przez jasut
Majonez, kuruj się efektywnie, wracaj do zdrowia, a jako zadośćuczynienie wklej fotkę do odpowiedniego toppiku (i niech to nie będzie Majonez Babuni)
Pozdrawiam

Jasut odezwij się na maila lub telefonicznie (masz mój nr. telefonu na skrzynce i privie)

bgn 14.11.2003 20:25

W wigilię zlotu - Pozdrawiam zebrane jutro w Sremie KOLEŻeŃstwo, Ja niestety pracuję , ale w chwilach wolnych zwrócę sie na północ od Wrocławia myśląc o WAS

brzuszki 14.11.2003 22:12

Cytat:

Napisany przez jasut
Pozdrawiam

i niech to bedzie koniecznie fotka obitka

Majonez 15.11.2003 03:30

co do fotki to sie zobaczy jeszcze - nie jestem zbyt fotogeniczny :podbite:
Jeszcze raz zycze udanej zabawy

RiT2 15.11.2003 08:40

Wszystkich, ktorzuy beda w Sremie - serdecznie pozdrawiam. Zycze owocnych obrad i ... malego bolu glowy (syndrom dnia drugiego) oraz szczesliwego powrotu do domu. Tak jak sie spodziewalem dyrekcja zaproponowala nam odrabianie 2 stycznia 2004, po poludniu w Domu Kultury wystepuja moi uczniowie z spektaklem "Wyszedl z domu" wg T. Rozewicza i ...... mam banana na wyjazd.

czero 15.11.2003 10:50

Bawcie sie dobrze :piwo:. A po powrocie najlepiej zamiesccie jakas galerie ze zlotu. Oczywiscie ze zdjeciami, ktore beda nadawaly sie do publikacji ;):D.

CIAPEK 16.11.2003 20:39

i po super zlocie ...

Witam! :)

Widze ze jestem pierwszy user ze zlotu ktory tu dotarł :), a dotrzec bylo ciezko:)

Ogulnie było super! :spoko: :piwo: kazdy jest ciekawym człowiekiem, a spotkanie było nieziemskie, jest co wspominac.

Dzieki wszystkim za spotkanie, Surffowi za super organizacje.

Ogólnie zlotowicze powiem tak...za***iście z Was ludzie! :)

Do zobaczenia, a do poklikania tutaj na forum zawsze ;)

paput2000 16.11.2003 20:55

Ja jestem chyba drugi.
Ja też serdecznie dziękuje Surfowi za profesjonalne zorganizowanie naszego spotkania na którym udało mi się spotkać bardzo ciekawych ludzi.

nimal 17.11.2003 07:44

Kazdy inny, kazdy wyjatkowy, wszyscy wspaniali...
Dzieki za wspaniale spotkanie i do natepnego! ;)
THX Surff za organizacje!

jasut 17.11.2003 10:35

Na wstępie chciałem złożyć szczere kondolencje wszystkim, którzy nie przyjechali na zlot tylko dlatego, że im się nie chciało (pomijam oczywiście wszystkich, którzy mieli poważne powody). Argumenty, których użył Andrzej w jednym ze swoich postów nijak się mają do pozlotowej rzeczywistości. Cieszę się niezmiernie, że miałem okazję poznać wszystkich, którzy na zlot dojechali, dzięki wszystkim za super atmosferkę, moc bardzo wesołych wspomień. Oczywiście specjalne podziękowania dla Surffa za zorganizowanie tej imprezy. Zastanów się proszę, czy nie chciałbyś przeprowadzić się do Zakopanego (oni chyba nadal chcą organizować zimową olimpiadę).
Pozdrawiam.

surff 17.11.2003 11:17

Chciałbym wam serdecznie podziękować za przybycie i super zabawę!!! Dzięki chłopaki za miłe słowa!!!

POZDRAWIAM!!!

brzuszki 17.11.2003 18:45

Cytat:

Napisany przez surff
Chciałbym wam serdecznie podziękować za przybycie i super zabawę!!! Dzięki chłopaki za miłe słowa!!!

POZDRAWIAM!!!

tu Justyna - Ja Ci dam chłopaki! ^_^

od Brzuszka:

a było świetnie.Noc za krótka,wódy za mało,wszyscy z wszystkimi naraz chcieli rozmawiać - jednk spotkanie w realu to coś szczególnego.
I nawet jakiś wściekły po..eb,który próbował Nas staranować nie popsuł nam zabawy.A jak sie zdziwił kolo,jak zamiast wpier...l zaśpiewaliśmy mu "sto lat".Wiwat ekipa z Forum!
Szczególne dzięki dla Smerfa ^_^ ;) za organizację.
/wszyscy chyba byliśmy pod wrażeniem./

a Ja złożony grypką - a tak grypką - czekam na kolejny Zlot,niekoniecznie za rok :spoko:

forest 17.11.2003 18:48

Cytat:

Napisany przez nimal
Kazdy inny, kazdy wyjatkowy, wszyscy wspaniali...
Dzieki za wspaniale spotkanie i do natepnego! ;)
THX Surff za organizacje!

Amen.

CIAPEK 17.11.2003 19:02

to jeszcze raz ja :)
Brzusie wracajcie do zdrowia! Że Justynke grypka rozłoży spodziewałem się, ale, że Ciebie to nie. Dużo zdrówka :)
Mnie jeszcze po powrocie rozłożyła mała imprezka z balastem, który wiozłem do Śremu, a jednak on powrócił razem ze mną ;) Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi.:)

Taa koleś od śremskich zadym ostro się ździwił jak mu zaśpiewaliśmy sto lat :D, dobre było! :spoko:
Nie zapomne także śremskich trąb, które budzą gości nad ranem, hehehe :D ;).
Zdjęcia myśle że będą w swoim czasie...Surff wie o tym więcej, nie wiem jak z Forestem, który pstrykał fotki telefonem, ale jak coś się nadaje do zamieszczenia tutaj to nie widze przeszkód :)

Pozdrawiam i dziękuję jeszcze raz Wam wszystkim za miłą atmosferę oraz same chęci spotkania się, które jak myślę okazały się trafnym pomysłem wbrew niektórym sceptykom, którze nieciekawie mówili o takim pomyśle.
Brzuszkom dziękuję za podwózkę ;)

>>> slaski mini zlot ?!? <<< ??? heheh, zaczelo się od czego innego, od innych osób a skończyło się na czym innym, Ci którzy nie byli mają czego żałować, ale tak jak mómi brzuszek...do zobaczenia!

forest 17.11.2003 19:19

Wedle życzenia:
http://music_manieczki.w.interia.pl/zlot/1.jpg
zmieniamy numerek końcowy aż do 17 bodajrze...
Nie ponoszę odpowiedzialności za treść fotek:)

Jakość kiepska, ale sami bohaterowie w bardziej kiepskim stanie więc może i dobrze...:)

Hope to here from see you soon!

CIAPEK 17.11.2003 19:41

są są forest! :)
troche wolno się ładują, ale są i to ważne.
Jestem w połowie i powiem jedno... HARDCORE :), nie wiedziałem że to tak wyglądało :D ;)

Dla niezorientowanych to fotki z miejsca spoczynku :) i troche z dnia nastepnego ;) /edit

Fajne chwile...fajnie powspominać.

surff 17.11.2003 20:27

tu Justyna - Ja Ci dam chłopaki! ^_^

Ojej co za wpadka :nie: :nie:
Specjanle podziękowania dla JUSTYNY!!!!!!! Mam nadzieję, ze nie zanudziliśmy cię naszymi dyskusjami !!

Wracajcie szybko do zdrowia kochani!!

Pozdrawiam

nimal 17.11.2003 20:50

oj oj
zdrowka dla Brzuszkow OBOJGA ofkorz
zdjecia mi sie zaladowac nie za bardzo chca... blad adresu mi wyskakuje :(

jeszcze raz THX for ewrybody :)

paput2000 18.11.2003 08:26

Cholera zdjecia mi się też nie ładują - tylko nie wiem czy chce na nie patrzeć. Mam nadzieje, że nie wyglądamy tam za bardzo jak osobniki z "Nocy żywych trupów"
:D

nimal 18.11.2003 08:32

chyba problem roszyfrowany - niektore proxy nie pozwalaja wejsc na adresy w ktorych jest znak _
numer nie :D
trzeba pogrebac i zmienic proxego...
ja nie mialem zadnego i tez nie wlazil, ale wywalal ze to przez cache na serwku, kilka zmian adresow proxy mnie w tym upewnilo...

kraluk 18.11.2003 08:40

Cytat:

Napisany przez forest
Wedle życzenia:
http://music_manieczki.w.interia.pl/zlot/1.jpg
zmieniamy numerek końcowy aż do 17 bodajrze...
Nie ponoszę odpowiedzialności za treść fotek:)

Jakość kiepska, ale sami bohaterowie w bardziej kiepskim stanie więc może i dobrze...:)

Hope to here from see you soon!

Jakość mogłaby być lepsza :)
Pozdro;)

surff 18.11.2003 09:29

Cytat:

Napisany przez kraluk
Jakość mogłaby być lepsza :)
Pozdro;)

Ale zdjęć czy bohaterów na zdjęciach??

CIAPEK 18.11.2003 10:37

lepszy rydz niż nic..... kraluk

Komu się nie ładują moge wysłać cały zestawik na maila. Paput reflektujesz czy jakoś już zobaczyłeś galerie twarzy? ;)

paput2000 18.11.2003 19:07

Cytat:

Napisany przez CIAPEK

Komu się nie ładują moge wysłać cały zestawik na maila. Paput reflektujesz czy jakoś już zobaczyłeś galerie twarzy? ;)

Jeżeli można, to reflektuje.

CIAPEK 18.11.2003 20:38

Cytat:

Napisany przez paput2000
Jeżeli można, to reflektuje.

poszlo na mail w podpisie, pozdrawiam.

Gorzala tez mnie prosil, tez juz poslalem paczuszke :)

jasut 18.11.2003 23:16

Cytat:

Napisany przez surff
Ale zdjęć czy bohaterów na zdjęciach??

Autorytarnie stwierdzam i uroczyście oświadczam, iż nienajlepsza jakość publikowanych zdjęć jest wynikiem niedoskonałości sprzętu fotograficznego, którym je wykonano, nie zaś stanem fizycznym osób na zdjęciach przedstawionych. Każda, inna od powyższej, interpretacja zaobserwowanych przekrwionych oczu i zmęczonych twarzy uznać należy za nadinterpretację i paskudną insynuację. :zeby:

kraluk 19.11.2003 08:14

Cytat:

Napisany przez CIAPEK

Zgadzam się z Tobą. Amen:)
Pozdro;)

frog 19.11.2003 22:32

I mnie tam nie bylo :(((((((((((

brzuszki 19.11.2003 22:42

Cytat:

Napisany przez frog
I mnie tam nie bylo :(((((((((((

ale za to Twoje zdrowie było wypite osobno i na stojąco. :uscisk:

nimal 19.11.2003 22:45

nie zapomnielismy o Tobie :)

jasut 19.11.2003 23:22

Cytat:

Napisany przez brzuszki
ale za to Twoje zdrowie było wypite osobno i na stojąco. :uscisk:

Aż mnie pani Jola pytała zdziwiona kto to jest Frog ^_^

frog 20.11.2003 22:22

ZIOMALE jestescie THE BEST !!!!! NA nastepny zlot chodzby sie walilo i palilo to FROG tam BEDZIE !!!!! :D

frog 20.11.2003 22:22

ZIOMALE jestescie THE BEST !!!!! Wielkie dzieki za pamiec !!! NA nastepny zlot chodzby sie walilo i palilo to FROG tam BEDZIE !!!!! :D

surff 24.11.2003 20:55

ZdjĘcia Ze Zlotu!!!

Witam,

W końcu udało mi się zeskanować zdjęcia z naszego zlotu. Umiesciłem je na stonce : http://www.rojansrem.pl/zlot/index.htm - zapraszam do oglądania.

Pozdrawiam

nimal 24.11.2003 21:49

THX surff
zdjecia sa super ;)
a jakie wspomnienia... najlepsze sa wspomnienia :) zalujcie ktorzy niebyliscie :) trzeba Zlocik powtorzyc

-Kowalik- 25.11.2003 00:34

Hey LUDU!

A moze w konncu gdzies blizej podlasia, bialegostoku.
Tez bym was chetnie poznnal i uscisnal dlonie, ale gdzie mi nna slask :D

paput2000 25.11.2003 10:44

Cytat:

Napisany przez -Kowalik-
Hey LUDU!

A moze w konncu gdzies blizej podlasia, bialegostoku.
Tez bym was chetnie poznnal i uscisnal dlonie, ale gdzie mi nna slask :D

Dla chcącego nic trudnego!!! - żartuje:D - ale gdyby jakiś np. 3-dniowy zlocik w wiosenny lub letni czas?

PS. Surff - wielkie dzięki za zdjęcia - czemu na niektórych wyglądam jak nawalony? :D
Może ja tak w ogóle wyglądam. :podbite:

jasut 25.11.2003 12:55

Dzięki Surff za skany, myślę, że jakość jest trochę lepsza niż z komórki :D . Szkoda, że nie starczyło klatek filmu na uwiecznienie pozostałych wspomnień.
Surff, myślę, że kolegom z forum należy się jakaś słowna dokumentacja ze śremskiego zlotu , może pokusisz się o zamieszczenie na forum kilku zdań ten zlot opisujących, dotychczasowe opisy wspomnień tej upojnen nocy :chytry: są trochę enigmatyczne.
Pozdrawiam

surff 25.11.2003 13:03

Cytat:

Napisany przez jasut
Dzięki Surff za skany, myślę, że jakość jest trochę lepsza niż z komórki :D . Szkoda, że nie starczyło klatek filmu na uwiecznienie pozostałych wspomnień.
Surff, myślę, że kolegom z forum należy się jakaś słowna dokumentacja ze śremskiego zlotu , może pokusisz się o zamieszczenie na forum kilku zdań ten zlot opisujących, dotychczasowe opisy wspomnień tej upojnen nocy :chytry: są trochę enigmatyczne.
Pozdrawiam

Przygotowuję stronkę z opisem naszego zlotu- poza zdjęciami znajdzie się tam też podsumowanie oraz kilka ciekawostek. Niestety moim największym wrogiem jest brak czasu dlatego wszystko tak długo trwa. Jeszcze trochę cierpliwości;)

Pozdrawiam

-Kowalik- 25.11.2003 13:10

Ja tam mam taka prpozycje, moze wakacje (wiem jeszcze kosmos do nich) na Mazurach, tzn pare dni bo mi takze nikt nie daurlopu zwlaszcza ze jestem na wlasnej dzialalnosci i nie stac mnie na to :D

bgn 26.11.2003 08:08

Z przyjemnością obejrzałem zdjęcia. Załuję, że ze względu na pracę nie mogłem być, bo to w końcu niedaleko od Wrocławia. Ale może kiedyś..

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:04.