Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   >>> slaski mini zlot ?!? <<< (https://forum.cdrinfo.pl/f5/slaski-mini-zlot-26715/)

surff 23.10.2003 20:27

http://www.inter-caffe.pl/
tu będziemy się najprawdopodobniej bawić.

przemas 23.10.2003 20:45

jesli o mnie chodzi to zlot userow w kafei internetowej to zakrawa na siecioholizm :zeby:

zeby tylko nie stanelo na tym ze kazdy siadzie przy kompie i bedzie cos tam dlubal niezaleznie od reszty.

poddaje ten pomysl pod rozwage

-Sid-The-Rat=> 23.10.2003 20:46

Cytat:

forest napisa***322;(a)
Przeciez w cafe@internet jest net:)
A po kilku kufelkach można by z Sid'a wydusic ciąg magicznych cyferek czy co tam mają admini cdrinfo:) do identyfikacji.
F:)
Waiting for everybody!

te kilka to musialby byc wiecej niz 8... albo cos mocarniejszego - ale tego z zasady w lokalach nie pijam (w lokalach tez nie ryzykuje upicia sie - wiec maks to 4 sztuki)

CIAPEK 23.10.2003 20:57

będziemy na zlocie hakować forum || co dwie i więcej głów to nie jedna...w końcu to polska elita ^_^ albo stworzymy nową nagrywarke.

Sid! Postaraj się być, bez jaj:buu:

jasut 23.10.2003 22:38

Cytat:

RiT2 napisa***322;(a)
No to ja zapraszam na Dolnośląski.
Szkoła.
Pracownia komputerowa: siec, serwer + 12 kientow.
Noclegi w klasach, mile widziane karimaty i spiwory
Oczekuje chetnych do zglaszania tematyki zajec i oczywiscie prowadzacych. Mozna zabrac ze soba swoj sprzet!
Sesja nocna i zajeciach w podgrupach rowniez mile widziane!!!
Co Wy na to???

SUPER !!! Jestem też za Śremem, z Wrocka to niedaleko a 15 listopad bardzo mi pasuje. Z zasady jestem nie trunkowy, więc ewentualnie mogę robić za kierowcę (czytaj rozwozić "zwłoki" po całonocnej zabawie :D ^_^ :D ). Aha, na pewno będę jechał samochodem, więc z Wrocławia mogę zabrać nieco ludzi.

RiT2 23.10.2003 23:08

Jashut! Dzieki, ze to przeczytales!!! Chyba czas rozpoczac kolejny konkurs z cyklu "zDolny Ślązak" i udowodnic, ze my tez potrafimy cos zorganizowac. Jedyny minus to miejsce: LUBAWKA. Na samej granicy z Czechami! Ale jezeli beda zainteresowani - podejmuje sie zorganizowac.

nimal 23.10.2003 23:13

Cytat:

przemas napisa***322;(a)
jesli o mnie chodzi to zlot userow w kafei internetowej to zakrawa na siecioholizm :zeby:

zeby tylko nie stanelo na tym ze kazdy siadzie przy kompie i bedzie cos tam dlubal niezaleznie od reszty.

poddaje ten pomysl pod rozwage

to nie bedziemy rozmawiac przez forum cdrinfo ??? tylko tak naprawde w realu ???

^_^ ^_^ ^_^

nocleg w klasach za damke? bedzie sie gdzie umyc? zreszta niewazne - chyba sie starzeje ze takie pytania sie mi nasuwaja :cisza:

jest :jupi: super

przemas 24.10.2003 00:32

Cytat:

jasut napisa***322;(a)
... Aha, na pewno będę jechał samochodem, więc z Wrocławia mogę zabrać nieco ludzi...
dobrze gada dac mu piwa... :zeby:

Majonez 24.10.2003 03:08

@surff [b]Racja - kto będzie w takim razie moderował na zlocie Jeszcze Thantos został...może on się skusi??[b]

a ja to co kurde juz wszyscy mnie zapomnieli :(

@forest A po kilku kufelkach można by z Sid'a wydusic ciąg magicznych cyferek czy co tam mają admini cdrinfo do identyfikacji.

heh nie wiem jak sid ale ze mna nie przejdzie taki numer {Majonez aka Morfeusz hahahhahaha}

@jasut jezeli mozna to ja pisze sie na liste do zabrania z Toba - oczywiscie dorzucam sie do benzynki (i nawet nie mow ze nie bo ze mna sie nie dyskutuje :D) - jeszcze dam znac bo byc moze pojade wczesniej do siostry do poznania - tylko jeszcze chcialbym wiedziec jak dojechac z poznania do tego srema

tylko jeszcze jedna kwestia wazna dla mnie osobiscie - nie pojade do poki nie dostane zelaznego listu - cholera wie moze ktos przyjedzie i mi z gazrurki przylozy :P ^_^ :D

ps. tak w ogole to mam w tym momencie goraczke i katar jak cholera - pogralem 3 godz w q3 i mam dosyc :D

paput2000 24.10.2003 09:17

Panowie - chętnie bym też przyjechał, ale samochodem (czytaj: Matizem) i właśnie z tego powodu interesowały by mnie możliwoś noclegu (może jakiś tani hotelik lub coś?) - no chyba że by Jasut miał wolny worek na zwłoki w swoim samochodzie.

surff 24.10.2003 09:35

Witam,

Nie będzie mnie na forum do niedzieli, ale do tego czasu sprawdzę ile kosztują najtańsze noclegi, założę nowy topic i o wszystkim poinformuję. U Forsta i u mnie może spokojnie przekimac 5-6 osób. Sprawdzę też ile kosztowałoby wynajęcie salki - jeśli okaze się , że będzie nas więcej może to byłoby najlepsze rozwiazanie.

@majonez - nikt o Tobie nie zapomina, zostałeś właśnie OFICJALNYM MODERATOREM II ZLOTU MIŁOŚNIKÓW CDRINFO i myślę, ze wszyscy się z tym zgodzą:) Co do dojazdu to Śremu to jeszcze uzgodnimy , tak jak pisałem wcześniej jestem w stanie wyjechać swoim Saxofonem na dworzec PKP i zgarnąć 3 osobników, jeśli będzie was więcej na dworcu podjedzie także Forest swoim samochodem.

Pozdrawiam

CIAPEK 24.10.2003 10:05

Cytat:

jasut napisa***322;(a)
(...) mogę robić za kierowcę (czytaj rozwozić "zwłoki" po całonocnej zabawie :D ^_^ :D ).(...)
buuuuuhahahahhaah dobry tekst! ^_^ :D ^_^ LOL BIG LOL
mój kumpel (tzn. jegoi rodzice) mają zakład pogrzebowy - może załatwie specjalistyczne wozy. ;p :D

Ej chłopy? Ja wogóle nie wiem...czy ktoś tu mówi o spaniu? Myśle, że zlot będzie na tyle hardcorowy, że nie będziemy spali, a jak coś znajdzie się jakaś szopa...:D
Się zobaczy...:)

surff 24.10.2003 10:10

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)

Ej chłopy? Ja wogóle nie wiem...czy ktoś tu mówi o spaniu? Myśle, że zlot będzie na tyle hardcorowy, że nie będziemy spali, a jak coś znajdzie się jakaś szopa...:D

Mimo wszystko sprawdzam ile kosztują noclegi w moim mieście (po raz pierwszy w życiu) i znalazłem mieszkanie , które wnajmuje babka jako nocleg - 3 pokoje , około 35 zł za osobę i spokojenie 10 osób się pomieści. Szukam dalej...:)

nimal 24.10.2003 10:21

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
(...) zakład pogrzebowy - może załatwie specjalistyczne wozy. ;p :D
ten pomysl to hardcore na maxa ^_^

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
(...)Myśle, że zlot będzie na tyle hardcorowy, że nie będziemy spali, a jak coś znajdzie się jakaś szopa...:D

mam nadzieje ze przed switem (poludniem) nas z tej kafei nie wywala - wtedy pewnie spora czesc juz w okolicy stolu legnie ^_^

pozdro

surff 24.10.2003 10:31

...no więc sprawa wygląda tak:

NOCLEG:
1. Hotel Sportowy - 18 zł od osoby ( pokoje wieloosobowe ), maksymalnie 20 ludzi.

WYŻYWIENIE:
We własnym zakresie, jak ktoś chce cos ciepłego są pizzerie i takie tam rózne:)

DOJAZD:

dojazd do śremu

Dla przybywających do Poznania za pośrednictwem PKP oferuję odbiór z dworca własnym trnasportem - jesteśmy w stanie wyjechać dwoma autami i zabrać około 6 forumowiczów.

POBYT:
Tu jeszcze jest sprawa do uzgodnienia czy będziemy w kanjpie Inter@Caffe czy też może uda mi się załatwić jakoś tanio salkę. Wszystko zależy od ilości osób które się zdeklarują na przyjazd.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:31.