Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   >>> slaski mini zlot ?!? <<< (https://forum.cdrinfo.pl/f5/slaski-mini-zlot-26715/)

surff 10.11.2003 15:32

Cytat:

Napisany przez Ormianin
A ja grype porzadna zlapalem, bede informowal na bierzaco czy dam rade wygrzebac sie do 15.11
A tak swoja droga, wiem o Sremie, a nie wiem nic blizej o jakis finansach, jaka sume mam przeznaczyc na wydatki (np. za nocleg?)

Witam,

Nocleg 18 zł - pokój wieloosobowy, łóżka piętrowe:) Nocleg znaduje się na obiekcie sportowym. Można skorzystać z basenu, sauny, kręgli itp. Koszt 1h około 10 zł. Wyżywienie we własnym zakresie. Piwko kosztuje w knajpie około 3.50 zł.

Pozdrawiam

CIAPEK 10.11.2003 11:56

siemano, za nocleg chyba z 20 zł max, a jakie koszta wiecej to wlasnie do konca nie wiem, ale jakies żarełko, piwko...

Ormianin 10.11.2003 10:08

Cytat:

Napisany przez nimal
a ja mam drobne pytanko Dobrzy Ludzie

czy ktos z Was bedzie przejezdzal przez Poznan w swej drodze do Sremu na Zlot 15 listopada br.? chetnie bym dociazyl mu samochod swa osoba ;) moze byc bagaznik ;p

^_^ pozdro

A ja grype porzadna zlapalem, bede informowal na bierzaco czy dam rade wygrzebac sie do 15.11
A tak swoja droga, wiem o Sremie, a nie wiem nic blizej o jakis finansach, jaka sume mam przeznaczyc na wydatki (np. za nocleg?)

brzuszki 06.11.2003 19:58

Cytat:

nimal napisa***322;(a)
moze byc bagaznik ;p ^_^ pozdro
Czyli "na Popiełuszkę" ;)

nimal 06.11.2003 19:39

a ja mam drobne pytanko Dobrzy Ludzie

czy ktos z Was bedzie przejezdzal przez Poznan w swej drodze do Sremu na Zlot 15 listopada br.? chetnie bym dociazyl mu samochod swa osoba ;) moze byc bagaznik ;p

^_^ pozdro

jasut 05.11.2003 17:36

Cytat:

Ormianin napisa***322;(a)
Ale dlaczego w worku brzuszki?
Zona jesli zechce pojedzie:) no ale nadal nie wiem co na to jasut?

Zapraszam, miejsce jeszcze jest. Z tego co wiem jedyną osobą, która na pewno jedzie z Wrocławia ze mną jest Paput, Majonez nie jest jeszcze pewny, ale gdyby też jechał to i tak spokojnie się zmieścimy.

Ormianin 05.11.2003 16:10

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)
Ormianin - z żoną,z zoną koniecznie.
Ja też swoją przywoże /w worku8) /

Ale dlaczego w worku brzuszki?
Zona jesli zechce pojedzie:) no ale nadal nie wiem co na to jasut?

brzuszki 05.11.2003 00:06

Ormianin - z żoną,z zoną koniecznie.
Ja też swoją przywoże /w worku8) /

Ormianin 04.11.2003 23:53

a Ja sie tak zastanawiam, jesli Jasut ma jeszcze wolne miejsce w swoim aucie, to ja przeciez z Olawy jestem, do Wroclawia mam rzut beretem, i gdyby mnie tak zechcial wziasc, to czemu nie, bardzo chetnie kilka browarow wychyle... niedaleko Sremu w Slupcy mam rodzine, ale to juz na marginesie

pozdrawiam:)

Ormianin

bgn 03.11.2003 10:39

Cytat:

paput2000 napisa***322;(a)
Panowie - chętnie bym też przyjechał, ale samochodem (czytaj: Matizem) i właśnie z tego powodu interesowały by mnie możliwoś noclegu (może jakiś tani hotelik lub coś?) - no chyba że by Jasut miał wolny worek na zwłoki w swoim samochodzie.
szkoda, ze nie bede mogl uczestniczyc, ale coz, pracuje w kazdy weekend ( nawet tirowki maja lepiej, bo w sobote nie pracuja ).
Ale bede o Was myslal:)

Y@nkee_PL 01.11.2003 17:53

Panowie, w tym roku napewno mnie nie zobaczycie :(
Poki co, ja i moja piekna mamy kilka powaznych spraw do rozwiazania
Moze w przyszlym roku na wakacje cos sie skombinuje :)

Pozdro i zycze milej zabawy :3msie:
nie przesadzajcie z browarem :piwo: ;p

paput2000 01.11.2003 09:59

Cytat:

jasut napisa***322;(a)
1. Ponieważ godzina "O" zbliża się wielkimi krokami chciałem się dowiedzieć, kto decyduje się ze mną jechać.
2. Wyjazd planuję o godz. 14.30 (miejsce spotkania do negocjacji).
3. Powrót ze zlotu po przespaniu kilku godzin (skoro Surff zarezerwował już noclegi to wcześniejszy wyjazd byłby (( )
4. Surff, daj znać, czy ktoś jeszcze się pisał na imprezkę poza osobami wcześniej wymienionymi.

1. Jeżeli można, to ja się decyduje.
2. OK
3. OK
4. ?

surff 01.11.2003 09:08

Cytat:

jasut napisa***322;(a)
1. Ponieważ godzina "O" zbliża się wielkimi krokami chciałem się dowiedzieć, kto decyduje się ze mną jechać.
3. Powrót ze zlotu po przespaniu kilku godzin (skoro Surff zarezerwował już noclegi to wcześniejszy wyjazd byłby (( )
4. Surff, daj znać, czy ktoś jeszcze się pisał na imprezkę poza osobami wcześniej wymienionymi.

Puki co nikt więcej się nie dopisał. Czekam jeszcze na odpowiedź kilku forumowiczów i poraz kolejny wszystkich serdecznie Z A P R A S Z A M ! ! !

jasut 01.11.2003 01:12

surff 30.10.2003 14:54

Re: LOODZIE!

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
Loodzie! Co nas tak mało ma być? A tylu chętnych było, zgłaszajcie się, a surffa prosze o uaktualnianie listy :)
Lista uaktualniona:)

ZAPRASZAM!!!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:11.