![]() |
Cytat:
Witam, Nocleg 18 zł - pokój wieloosobowy, łóżka piętrowe:) Nocleg znaduje się na obiekcie sportowym. Można skorzystać z basenu, sauny, kręgli itp. Koszt 1h około 10 zł. Wyżywienie we własnym zakresie. Piwko kosztuje w knajpie około 3.50 zł. Pozdrawiam |
siemano, za nocleg chyba z 20 zł max, a jakie koszta wiecej to wlasnie do konca nie wiem, ale jakies żarełko, piwko...
|
Cytat:
A tak swoja droga, wiem o Sremie, a nie wiem nic blizej o jakis finansach, jaka sume mam przeznaczyc na wydatki (np. za nocleg?) |
Cytat:
|
a ja mam drobne pytanko Dobrzy Ludzie
czy ktos z Was bedzie przejezdzal przez Poznan w swej drodze do Sremu na Zlot 15 listopada br.? chetnie bym dociazyl mu samochod swa osoba ;) moze byc bagaznik ;p ^_^ pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
Zona jesli zechce pojedzie:) no ale nadal nie wiem co na to jasut? |
Ormianin - z żoną,z zoną koniecznie.
Ja też swoją przywoże /w worku8) / |
a Ja sie tak zastanawiam, jesli Jasut ma jeszcze wolne miejsce w swoim aucie, to ja przeciez z Olawy jestem, do Wroclawia mam rzut beretem, i gdyby mnie tak zechcial wziasc, to czemu nie, bardzo chetnie kilka browarow wychyle... niedaleko Sremu w Slupcy mam rodzine, ale to juz na marginesie
pozdrawiam:) Ormianin |
Cytat:
szkoda, ze nie bede mogl uczestniczyc, ale coz, pracuje w kazdy weekend ( nawet tirowki maja lepiej, bo w sobote nie pracuja ). Ale bede o Was myslal:) |
Panowie, w tym roku napewno mnie nie zobaczycie :(
Poki co, ja i moja piekna mamy kilka powaznych spraw do rozwiazania Moze w przyszlym roku na wakacje cos sie skombinuje :) Pozdro i zycze milej zabawy :3msie: nie przesadzajcie z browarem :piwo: ;p |
Cytat:
2. OK 3. OK 4. ? |
Cytat:
|
1. Ponieważ godzina "O" zbliża się wielkimi krokami chciałem się dowiedzieć, kto decyduje się ze mną jechać.
2. Wyjazd planuję o godz. 14.30 (miejsce spotkania do negocjacji). 3. Powrót ze zlotu po przespaniu kilku godzin (skoro Surff zarezerwował już noclegi to wcześniejszy wyjazd byłby (( ) 4. Surff, daj znać, czy ktoś jeszcze się pisał na imprezkę poza osobami wcześniej wymienionymi. |
Re: LOODZIE!
Cytat:
ZAPRASZAM!!! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:11. |