Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 12.08.2005, 17:11   #1
Tribunal
net został :)

Data rejestracji: 29.07.2003
Tribunal zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Słownik polsko-tajski & tajsko-polski...

Czy ktos kiedykolwiek widział lub spotkał sie z internetowym ww słownikiem?
potrzebny mi jest takowy słownik bo razem z moja sekcją MuayThai chcielismy go kupic trenerowi(z Tajlandii własnie jakby sie ktoś pytał)
i tak szukałem go na merlinie na googlach na alledro ale czegos takego tam nie widziałem więc zwracm sie do was drodzy forumowicze.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 12.08.2005, 17:35   #2
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Ciężko będzie.. Ja szukałem kiedyś słowników chińskiego i japońskiego i nic sensownego nie znalazłem. A to jeszcze chyba bardziej popularne języki niż tajlandzki. A mi dodatkowo jeszcze nie zależało na polskim tylko chociaż angielskim.

Moja kuzynka za kilka dni wyjeżdża do Tajlandii, więc jeśli bardzo by ci zależało, to mógłbym ją poprosić, żeby na miejscu zobaczyła, czy czegoś takiego nie ma. Ale wracać będzie dopiero pod koniec września.

Ps: Mógłbyś coś powiedzieć na temat tej sztuki walki, którą trenujesz? Jak wyglądają treningi, czy dobrze się ćwiczy i czy rzeczywiście daje to jakieś efekty.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.08.2005, 17:59   #3
Tribunal
net został :)

Data rejestracji: 29.07.2003
Tribunal zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
No powiem tak na WFefie robięłm kiedys 27 brzuszów w minute na obozie treningowym9to był hardcore...) zrobiłem 35 w 30sekund pompek tez dużu wiecej roibie prawie szpagat mi ychodzi więc jakies efekty są trening wyglada zwyczajnie przychodzisz rozgrzewka trening rozgrzewka konczaca i do domu tyle ze od wrzesnia ide do grupy zawodniów gdzie trening trwa 2 godziny więc moze mnie kiedyś zobaczycie w IFMA. Na temat sztuki walki... Coś jak Kick Boxing tylko dochodza do tego kolana i łokcie i brytalne ciosy na głowe taki łokieć z wyskoku to jest to
PS
Co do tego słownika to mi od wrzesnia odcinaja neta :/ i straciłbym z wami kontakt ale dam Ci numer koma 888179054 odpisz mi SMSem na koma ja Ci nie odpowiem bo mam -6zł:p na koncie ale utrzymałbym z toba taki kontakt i jakby twoja siostra cos znalazła w Tajlandii to Ci podam adres i ja bym ci ta kase za ten słownik zapłacił przy odbiorze albo przelewem jak Ci wygodniej to tyle jęsli chodzi o tego posta.
A jak chcesz sie więcej o MT doiedziec daje Ci strone mojego klubu www.thaiboxxing.pl
klub sie nazywa RACZADAm.
Pozdro i miłego ostatniego miesiąca wakacji
Stary 12.08.2005, 19:41   #4
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Stronę chętnie przejrzę (ale link mi nie działa..). Co do słownika to jak kuzynka (nie siostra ) będzie wyjeżdżać to poproszę, żeby za czymś takim patrzyła i gdyby przypadkiem znalazła, żeby dała znać, co do ceny. Przekażę wtedy i podejmiesz decyzję, czy coś takiego cię interesuje.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.08.2005, 20:43   #5
Pagerus
.: Zapracowany :.

Data rejestracji: 23.01.2003
Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Stronę chętnie przejrzę (ale link mi nie działa..). Co do słownika to jak kuzynka (nie siostra ) będzie wyjeżdżać to poproszę, żeby za czymś takim patrzyła i gdyby przypadkiem znalazła, żeby dała znać, co do ceny. Przekażę wtedy i podejmiesz decyzję, czy coś takiego cię interesuje.
Myślisz, że będa tam mieli słownik tajsko-polski? Jeśli uda jej się coś znaleźć na miejscu to będę mega zaskoczony - pozytywnie oczywiście Swoją drogą fajnie ma - pojechać sobie do Tajlandii - super sprawa
Stary 12.08.2005, 21:59   #6
qfir

Data rejestracji: 03.01.2005
qfir zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
a moze sproboj poszukac slownika angielsko-tajskiego, wtedy moglbys z polskiego na angielski i potem na tajski Wydaje mi sie , ze taki slownik bedzie latwiej znalezc, niz polsko-tajski
qfir jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.08.2005, 09:36   #7
Pagerus
.: Zapracowany :.

Data rejestracji: 23.01.2003
Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez qfir
a moze sproboj poszukac slownika angielsko-tajskiego, wtedy moglbys z polskiego na angielski i potem na tajski Wydaje mi sie , ze taki slownik bedzie latwiej znalezc, niz polsko-tajski
Co racja to racja - sądzę, że nawet tam na miejscu prędzej byłby słownik tajsko-angielski niż tajsko-polski
Stary 13.08.2005, 16:28   #8
Morris
Coauctor delicti

Data rejestracji: 23.12.2002
Morris zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
@Tribunal popytaj tutaj:
http://www.ij.wojjy.com/forum/
Stary 16.08.2005, 18:44   #9
roman01
Wymiatacz

Data rejestracji: 22.11.2004
roman01 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ja bym polecał poszukać tajsko-angielski slownik bo takowego polsko-tajski i odwrotnie to watpie by byl
roman01 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.08.2005, 18:49   #10
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez roman01
Ja bym polecał poszukać tajsko-angielski slownik bo takowego polsko-tajski i odwrotnie to watpie by byl
ktos juz wspominal o takim pomysle
pozdro
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: