![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
nie wiem jak wyjde na tym co zaraz napisze...
moze jak glupek ale wydaje mi sie ze jest roznica miedzy czyms typu np te sony ktore wspomnialem wyzej a takimi creativa'mi... no chyba ze jeszcze inaczej ze te ep-630 to ta cena allegro to sa te podrobki bo na skapcu ich nie widzialem ale na allegro kosztowaly najdrozsze 80 zl a sony nawet teraz w USA jak patrzylem przed chwila 30 $... wiec sam juz nic nie wiem... ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 18.06.2002
![]() |
Jesli sluchawki, to tylko Sennheiser. Posiadalem i super brzmialy. Wczesniej mialem inne i... namiastka tego, co mogly wydoby Sennheiser'y.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fanatyzm szkodzi.
***379;adna marka nie jest ponad inne. Rozmawiajmy o konkretnych modelach.
![]() |
#34 |
![]() |
no wiec wlasnie napisalem ze mialem te soniawki i ze poszukuje czegos o podobnym brzmieniu jesli bylbym pewien ze sytuacja z nimi sie nie powtorzy tzn z ta izolacja ze wzgledu na jakosc przez nie swiadczona kupil bym je raz jeszcze ale nie kupie bo nie chce zeby znowu bylo to samo...
dlatego chcialem Was spytac zebyscie doradzili jakis konkretny model...
![]() |
#35 |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
odsluch jest jak zwykle ocena subiektywna
creative czy sennheiser jedno i to samo ... ja swoje wybieralem po wczesniejszym udaniu sie do sklepu i sprawdzeniu kilku modeli nie wiedzialem ktore to kupilem biale i czarne ![]() BIALE SENNHEISER CX 300 - PIERWSZE SZTUKI W POLSCE (numer 179864936) !!! NOWE S***321;UCHAWKI CREATIVE EP-630 GWARANCJA !!! (numer 177199473) jak dojda to powiem ci (ocena oczywiscie subiektywna) co lepiej gra ...
![]() |
#36 |
![]() |
Alex te sennheiser'y wziales biale bo takie chciales czy jak ?
bo np czarne tutaj maja gwarancje 2 razy dluzsza i sa tanasze o 20 zl no ale to ten kolor wiec jestem tylko ciekaw czy chciales specjalnie biale ?
![]() |
#37 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 18.06.2002
![]() |
Cytat:
![]() Ale kiedys, jak kupowalem sluchawki, to sluchalem roznych, zanim zdecydowalem... i byl to Sennheiser. Zreszta, nie bez powodu firmy walcza o to, zeby Klient sie przywiazal do marki, kojarzyl ja jednoznacznie... czyli DOBRZE! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zelea@ oczywiscie ze tak ... mi chodzilo glownie o biale sennheiser'y
czarne cerative kupilem dla dziecka ... a co do gwarancji - to mysle ze tak szybko sie nie popsuja ![]() ! edit btw w nowym PC World Komputer sa testy dokanalowek ![]()
![]() Ostatnio zmieniany przez AleX69 : 30.03.2007 o godz. 14:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam od dluzszego czasu te Epki 635 - tak mi sie spodobaly, ze nastepne sluchawki to beda rowniez dokanalowki :-).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.03.2007
![]() |
http://log-in.pl/index.php?cPath=24_41
kupiłem po przeczytaniu recenzji na reset forever takie i są miodzio zobacz na allegro komentarze do nich są great.. bo to w koncu creative bez znaczka.. nie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
I nie, to nie jest Creative bez znaczka. To sa sluchawki chinskiej produkcji.. bez znaczka ;-). A ja ostrze zeby na cx300, bo widze, ze stanialy do ~80zl . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
![]() |
@gonzolia biednego na badziewie nie stac...
jak kupywalem sony mdr ex71 2 lata temu kosztowaly w Polsce prawie 300 zl hit itd... kupilem w USA za 1/3 kwoty nie zalowalem ale teraz troche zaluje bo sie poprostu no zepsoly... jak malo kto tak mi sie przynajmniej wydaje ja slucham muzyki ze swojego playera czasami po 10 godzin dziennie (to chyba sporo...) mozna pracowac na tym to sie slucha wiec eksploatacja jakosc i trwalosc to dla mnie podstawa... nie chce badziewia i wogole boje sie cokolwiek kupic zeby nie wydac znowu pieniedzy w bloto w zeszlym roku kupil mi kolega w USA jak byl jakis sluchawki jakich nie chcialem chociaz dalem mu dokladny opic co i jak z adresem strony internetowej itd... niestety kupil co innego badziewie a szkoda bo moze wtedy nie bylo by tego pytania... po tescie jaki zamiescil @Alex te SENNHEISER wygladaja calkiem okej do tego cena nie wysoka wiec jak by co nie byloby mi tak bardzo zal... sam juz nie wiem nawet jak sie nazywam... ![]()
na gg zawsze niczym cien nie ma mnie a jestem ![]() Majluj do mnie TU ![]() no coment... pozdro Ostatnio zmieniany przez Zelea : 30.03.2007 o godz. 17:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
KOSS SPARK PLUG proste pytanie - kupowa***263; czy nie? w***322;a***347;nie taka cena mnie cieszy (50 z***322;otych z wysy***322;k***261;), mo***380;e co***347; innego taniego?
http://allegro.pl/item177929681_koss...gwarancja.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||||
a wiec ...
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
... tyle opisu
![]() |
![]() |
#45 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Od kilku miesi***281;cy mam te cx300, dodatkowo jeszcze shure e2c, nie s***322;ysz***281; r***243;***380;nicy, ale jestem ju***380; nieco przyg***322;uchy od s***322;uchania heavy metalu.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|
|