![]() |
Cytat:
Cytat:
|
@alex - z tym, ze nie ma tych EP630 w foliach!
Sa tylko wersje BOX. Wszystko wskazuje na to, ze masz podroby :-). |
juz wszystko wiem - forma dystrybucji "bulk ware" lub "bulk packaged"
tylko creative tak robi :] przyzwyczaili sie do podobnej formy sprzedazy kart dzwiekowych i wprowadzili do dystrybucji sluchawek :D wieczorem porobie zdiecia by rozwiac twoje watpliwosci ... :mruga: |
Widocznie musieli to wprowadzic niedawno - ja mam 'stan wiedzy' z pazdziernika-listopada ubieglego roku ;-).
W takim razie musze zbierac na cx300. |
powiem ci tak ... naprawde warto :]
|
Nie podkrecaj ;-D.
A Soniaki dokanalowe? Albo Kossy jakies? Creative'y z wyzszej polki? Czy te Sennheisery sa najlepsze? |
hmmm ... chcesz eksperymentowac?
nie bawilem sie innymi niz ep-630 i cx-300 masz EP'ki ... z tych CX'ow bedziesz bardzo zadowolony balem sie ze nie wylapie roznicy miedzy tymi dokanalowakami a tu przy pierwszej plycie mozna dajc im ocene az szkoda ze nie kupilem tanszych (czarnych) sennheiser'ow dla dziecka :( no coz ale teraz mam pelna jasnosc ... r'n'r :] |
Z wygladu te CX-300 s***261; niemal identyczne (ca***322;kowicie?) jak creativ'y EP630, troche to zastanawiaj***261;ce :D
ps. ja kupi***322;em w takim http://www.allegro.pl/item180892806_...w_pudelku.html opakowaniu. |
Cytat:
Poczytałem forum.mp3store.pl i klik ten sprzedawca (mateusz8111) ma opinię handlującego samymi podróbami :( |
wyglad earplug'ow to chyba juz taki standard
ale jak roznica w odbiorze ... :> zreszta jak by ktos przestudiowal wpisy na forach internetowych i czesc komentarzy na temat ep-630 pisaly dzieci ktore kupily sobie sluchawki zycia "super bas" - no sa niskie ale tak fatalnie zlewajace - taki wpis bez jakiego kol wiek punktu odniesienia jak na razie znalazlem jeden wpis gdzie dokonal porownani sluchawek Sony EX71SL z Sennheiser Cx300 najbardziej rozbawil mnie wpis o tym ze niby pojawily sie podroby EP'kow ze slabym kablem ... bo jak sie potrze albo dotknie to wszystko slychac w sluchawkach :ysz: :rotfl: nie wiem ile one kiedys kosztowaly i jaka byla roznica w cenie ale teraz nie warto kupowac ep'kow lepiej dolorzyc 20-30,- i cieszyc sie bogatrzym dzwiekiem sennheiser'ow te sluchawki i tak sa za "dobre" na odtwarzacz mp3 :D ! edit Wawelski@ te wpisy o mateusz8111 sa stare jak swiat koles chyba kiedys nie wiedzial czym handluje - teraz u niego kupowalem wszystko dostalem w oryginalach ale jesli masz obawy sa inni :] |
Jak poznajesz orygina***322;? Masz por***243;wnanie brzmienia?
Na Ceneo najta***324;sze cx300 kosztuj***261; 179PLN (na sk***261;pcu znajduje dro***380;sze). Nie wierz***281;, ***380;e to orygina***322;. Wrzu***263; w szukajk***281; na mp3store i wyszukiwanie mateusz8111 po postach - ca***322;a masa tegorocznych (w tym kilka w w***261;tku, do kt***243;rego linka poda***322;em). Wszystkie zgodne, ***380;e to podr***243;bki. Edit. Mo***380;esz wrzuci***263; troch***281; fotek swoich s***322;uchawek? |
pisalem juz wczesniej ...
oryginal rozpoznaje sie mniej wiecej tak <- http://iaudiophile.net/forums/showpo...98&postcount=1 a zdjecia oczywiscie dzis zrobie :] jesli to co wypisuja inni o tym kolesiu mateusz8111 uwazasz za opinie o jego produktach no to sorry - pytania bojazliwych kupujacych i drwiace odpowiedzi "fachowcow" chociaz te sluchawki ktore sprzedawal wczesniej mam na mysli te ktorym Maciej@ robil sesje zdjeciowa ... to sie zgadza to byly podroby ale powtarzam nie tylko on jedyn sprzedaje sluchawki sennheiser'a na allegro ;] |
W***322;a***347;nie. Nie on jeden - ale nieliczni sprzedaj***261; po cenach zbli***380;onych do sklep***243;w.
|
o masz ci los....za tanio im! :|
Kossy, kt***243;re kupi***322;em (powinny dzisiaj by***263; :dancing: ) w sk***261;pcu s***261; od 72 do 89 z***322;otych. ja za nie da***322;em 42 u tego Super Sprzedawcy - og***243;lnopolska sie***263; sklep***243;w. szansy, ***380;e to podr***243;ba raczej nie ma. |
wszystko to rosnie do rodzaju obsesji ...
ze niby musisz wydac 42Euro (160,-) by miec oryginal jak w stanach za nie trzeba dac tylko 25$ (72,-) oczywiscie wszyscy pisza o czarnych i srebrnych - moze dlatego kupilem biale :> w senn podobno sa cztery rzeczy ktore trzeba sprawdzic przy cx300 - wielkosc glowki earplug'a - "lamany" chromowany jack - produkowane tylko w pudelku - dlugosc kabla 850mm <- do rozgalezienia 170mm 510mm http://www.sennheiserusa.com/newsite/pdfs/cx300.pdf |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:46. |