![]() |
Cytat:
Ja osobiscie mam sluchawke za 7zl i jestem zadowolony. http://allegro.pl/item191172434_sluc...war_fvat_.html Jakosc rozmow jest wystarczajaca moge powiedziec ze jest bardzo dobra. Nikt przez skype'a nie bedzie sluchal muzyki. Sluchawka ma sluzyc do rozmow a nie do... ******* ze sie tak wyraze:P Spelnia swoje zadanie w 101% i jest super wygodna. Polecam:):taktak::spoko: |
Kolega widzę ,że gustuje w raczej takich Łub twoja mać słuchawkach ;).
Takie słuchawki w tej cenie to ani dobrze nie grają ani dobrze nie separują od dźwięków zewnętrznych ani w ogóle... no właśnie. I na dodatek będziesz narzekał na pałąk który jest strasznie nie poręczny, uciska czaszkę i boli. Jeśli chodzi o słuchawki do Skype to Logitech nie ważne czy 811 (mono) / 812 (stereo) w zupełności ci wystarczą. Są one delikatniejsze ale i cena jest rozsądna i budowa umożliwia dostosowanie ( w pewnym zakresie ) do głowy i położenia uszu ;). |
Cytat:
|
nie, ale ja slabo slisze to moze przez takie bedzie lepiej slichac ??
|
Nie chce sie czepia***263; , ale nie mozesz pisa***263; kolorem czarnym ?
Wiem ze jest wolnosc slowa i wypowiedzi itp , itd ale na niektorych skorkach forum , nie widac tego co piszesz :P EOT ;) |
Skoro słabo słyszysz zainwestuj trochę grosza w przed-wzmacniacz słuchawkowy. Poszukaj na allegro.pl na pewno coś znajdziesz. Koszty takiego przed-wzmacniacza ( typ jaki by ci odpowiadał ) wahają się w granicach 50-70 zł. + Słuchawki z mikrofonem.
|
A ja mam pytanie odnosnie sluchawek i dzwieku w laptopie.
Otoz mam notebooka Asusa, na ktorym czesto ogladam rozne filmy czy seriale i by nikomu z otoczenia nie przeszkadzac wkladam minijacka w odpowiednie wejscie. I teraz - dzwiek ustawiony nawet na maksymalna glosnosc jest bardzo cichy, szczegolnie w filmach z AC3. Czy sa dostepne jakies 'zewnetrzne wzmacniacze dzwieku'? Chyba rozumiecie o co mi chodzi? ;-) Jesli w moim poscie sa jakies bledy to sie nie smiac, bo ja w sprawach dzwieku jestem zielony jak logo SuSE. |
Cytat:
|
Cytat:
pozdrawiam |
A pomijajac kwestie AC3?
Czasem zwykla muzyka (mp3) tez jest b. cicho. |
Cytat:
Peace |
Cytat:
rozwiązań jest wiele, oto kilka przykładów : - prosty wzmacniacz na USB, zobacz tu, schemat 1 , schemat 2 - spróbować wymontować coś gotowego np.: z głośników komputerowych - użyć jakiegokolwiek innego wzmacniacza np.: tzw. słuchawkowego - może nawet player mp3 z wejściem line-in będzie w stanie wzmocnić sygnał, ale głowy nie daję bo nie sprawdzałem, wydaje mi się jednak, że jest to możliwe (akurat nie mogę sprawdzić bo mój zalega w serwisie) nie wiem jak będzie z jakością dźwięku po takim wzmocnieniu, ale głośniej będzie || pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:29. |