![]() |
Smart dziku jeden! Najlepszego. Tyle czasu Cię znam i tak już nam wyrosłeś ;))
pozdrówki! |
:piwo:
|
Albo Longart :-). Smartek też od imienia, po części.
|
Proponuję @Bigerek :D?
|
Serdecznie wszystkim dziękuję :piwo: i http://www.shisha-forum.pl/images/smiles/shisha.gif.
Chciałem także podziękować administracji CDRinfo za tak wspaniałe forum, na którym można rzec - wychowałem się od dzieciństwa. Data rejestracji to tylko moje konto, dużo wcześniej siedziałem jeszcze na koncie ojca, a jeszcze wcześniej - obaj czytaliśmy bez rejestracji :-). Także można powiedzieć, że jesteście moimi rodzicami chrzestnymi, hehe... Na pewno sporą część wiedzy informatycznej i życiowej posiadam "od Was", były też chwile, w których mogłem się pożalić, czasem było śmiesznie, innym razem bardzo miło, rzadko kiedy zdarzały się jakieś sprzeczki itp., wszyscy byli zawsze, w stosunku do mnie, dobrze nastawieni. Pozdrawiam też przy okazji Memorando, bo strasznie wrył mi się w pamięć :-). Jeszcze raz bardzo wszystkim dziękuję! Z poważaniem, Dorosły Smartek :-). PS. To może teraz wypadałoby zmienić nicka na jakiegoś "bardziej dorosłego"? ;-) |
|
100 LAT:piwo:
|
no no no ale impreza się szykuje ...
...NAJ...NAJ...NAJLEPSZEGO.... |
Sto lat! Co by ch..je stajali i dziengi byli! :piwo:
|
Wszystkiego najlepszego! :piwo:
|
Aaa, ja myślałem, że smartek to już pełnoletni od roku poprzedniego jest :D Mimo wszystko, najlepszego! ;)
|
Najlepszego :piwo: :piwo: :piwo:
Teraz czekamy na ciebie na forumowej imprezce, zrobimy ci extra przycinkę :haha: :spoko: |
Wszystkiego dobrego !
|
Najlepszego! :piwo:
|
:piwo::piwo:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:53. |