![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Hasła można rozpracować :P, albo zgadnąć nieraz ;). Ja znam kilka haseł użytkowników na forum :P ||
|
trzeba myśleć i pamiętać o takich rzeczach.
a gdybyś tak zostawił login i hasło dostepu do swojego konta w banku? mam zasadę: nigdy z czyjejś maszyny nie wchodzę na stronki, które wymagają podawania poufnych danych. |
dostęp do naszego konta na CDRinfo - hasło/login są czymś bardzo ważnym i rzec można poufnym dlatego warto je pamiętać i będąc w miejscu gdzie dostęp do komputera ma wiele osób zawsze trzeba się poprawnie wylogować z forum nie pozostawiając zapamiętanego hasła w systemie.
Osoba niepowołana, może narobić troche syfu na forum, my możemy się wkurzyć i porozdawać bany, a wszytko przez niedopatrzenie. Pozdrawiam |
... jest prawie napewno z wyspy bo w sali, na moim kompie w rozwijanej liscie do "autouzupelniania" widaniało jeszcze pare innych loginów w tym m.in. Brutus
|
Mac dobrze kombinuje z ta wyspa ;)
a wiec nasz Brutusek chyba sie jednak nie wylogowal :P |
Chyba admini mają możliwość sprawdzenia kiedy i z jakiego IP ktoś się loguje na dane konto, popytaj ich a nie będzie problemu ze znalezieniem gościa.
pozdrowienia |
hehe ... spox :piwo:
Możesz (jak chcesz) pousuwać tamte posty ;) Pytanko: Jesteś z wyspy ??? |
Sorki
sorki dla wszystkich za wczorajsze posty ale to nie ja je pisałem, jestem raczej obserwatorem i od kiedy sie zarejestrowalem a mineło już troche nie napisałem zadnego postu wiec posądzanie ze to ja pisałem te wszystkie posty nie powinno mnie dotyczyć. Sorki jeszcze raz jak, znajde goscia który to zrobił to mu #@$%
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:22. |