![]() |
JA też dostałem maila z wydawnictwa ****** (bez reklamy). Nie zdziwiło mnie to bo mam skrzynke za free i dostaje spam codziennie, ale gdybym zdecydował się na płatną skrzynie emaliową to bym mógł sznuc różne domysły skąd się tam wziął spam.
Ogólnie nie mam nic przeciwko jeśli ktoś proponuje mi coś taniej, o ile to nie są "używane opony do stara czy gruszka o zapachu kokosowym do malucha" Nie fair jest atakowanie (nie oficjalnie ale jednak) BD, przecież to wina BALCEROWICZA!!! |
Cytat:
jedyna prawda to taka ze faktycznie dostalem reklame helionu na konto prywatne, ktore jest "wielka tajemnica" strzezone i calkowiecie prywatne wrecz skrywane przez moja osobe... wydawalo mi sie ze zna je jedynie bardzo waska grupa osob, dlatego tez rano spienilem sie ze zlosci ze oto ni stad ni zowad, dostaje reklame na cos co jest "moja perelka"... w kazdym razie, reklame skasowalem i o calej sprawie zapominam a biorac pod uwage to ze ustawilem sobie forward z pewnego komercyjnego konta... mozliwe jest, ze zwyczajnie reklama inteligentnie sie przekierowala... nie chce juz w to wnikac,... gdybym mogl chetnie skasowalbym topic, za wir zlej energii Rozmawiajac dzis prywatnie z BD doszedlem do wniosku ze wiele w naszym zyciu zalezy od sposobu postrzegania - od przyslowiowych wielobarwnych okularow, ktora stale kazdy z nas nosi. Niektorzy ludzie dostrzegaja tylko to, co jest negatywne. Inni znowoz nosza rozowe okulary i marza o wspanialej przyszlosci. A majac pozytywne nastawienie do zycia postrzegaja obecne realia takimi, jakie sa i akceptujac wszystko inne co nawet wg nich nie miesci sie w normatywnosci spoleczenstwa w ktorym egzystuja. Coz kazdy jest kowalem swojego losu. A ja nie zamierzam sie bawic w formie dopingujacych sugestii pelnych zarozumialstwa przeswiadczeniem o posiadaniu boskiej laski udzielania wlasnych odpowiedzi. Dzis oto popelnilem dwa kardynalne bledy, ktore koncentruja sie w subiektywnym postrzeganiu specyficznych doznan moralno-estetycznych, musze wiec uznac, ze wartosc zycia ludzkiego w najprostrzych przejawach zalezy od obiektywnej interpretacji - czy to poetyckiej, czy religijnej, czy filozoficznej. Rozgraniczanie tych wszystkich form nie ma sensu. |
Cytat:
Co do spamu, mojego konta mailowego @cdrinfo tez nigdzie nie podaje, wisi sobie tylko w Kontakt na glownej i poza tym uzywane jest tylko do korespondencji. Nie wspisywane na zadne newslettery, listy itd, a mimo to, co jakis czas dostaje maile ze spamem :| Szkoda, ze jest pewna grupka osob, ktore bardzo staraja sie zepsuc atmosfere wokol CDRinfo. Jak widac niektorzy sa niekiedy na to podatni (jak sam przyznales ;)) Pozdrawiam |
Cytat:
Ad2. Nie twierdze ze tresc serwisu juz stala sie nieobiektywna, tylko ze tak predzej czy pozniej sie staje. Ciesze sie ze pilnujecie poziomu i niezaleznosci, oby pozostal on niezalezny i byl profesjonalny. Jestem z wami dlugo i zalezy mi na tym, jednak martwia mnie ostatnie zmiany ktore uwazam za niekorzystne. Ad3. Rozumiem ze cie to wkurzylo, ale niestety dla zwyklych odbiorcow tak to wyglada. Napisalem tylko ze na to wyglada. Wiekszosc ludzi ma skrzynki za free na onecie, interii, o2 itp ale jednak spam dostali na adresy podane na tym forum. Wiem jak dziala mechanizn wysylania spamu (jak Bartek wyzej pisze) i mozliwe ze tak wlasnie bylo. Twoje dementi przyjmuje do wiadomosci. Dopiero co ten nieszczesny Helion byl na tapecie, moze dlatego ludzie sa przeczuleni. PS Nie nazywaj (cie) prosze tego insynuacjami, ani ja nie jestem psem ogrodnika. To co napisalem, napisalem "tam" bo tutaj tego watku chyba jeszcze nie bylo a poza tym tutaj zle sie patrzy na krytyke. No i nie mam zadnych osobistych uprzedzen do Bartka, ani sie nie znamy ani sobie nie zaszkodzilismy. To tyle... |
Ormianin zyskales w moich oczach, nie kazdy potrafi sie tak otwarcie przyznac do bledu. Dziekuje
|
Cytat:
Od finansow CDRinfo wara bo ja do twojego portwela nie zagladam. EOT Cytat:
EOT Cytat:
EOT |
Cytat:
Info o promocjach dnia Heliona zamieszczalismy sami z wlasnej woli, nikt na nas presji nie wywieral nikt nic nie sugerowal. Nie jest tajemnica, ze po publikacji takich newsow wzrasta sprzedaz. Za zarobione w ten sposob pieniadze chcielismy raz w miesiacu losowac jakies nagrody, no ale jak niektorzy nie moga zniesc pojawiajacego sie co jakis czas newsa, to chyba nic z tego... Co do drugiego punktu prosze o jakies szczegoly, co konkretnie Ci sie nie podoba. Wydaje mi sie, ze przez ostatnie 2 miesiace zrobilismy wiecej, niz caly poprzedni rok. Sporo jest zmian niewidocznych dla Was, jednak niesamowicie pochlaniajacych czas. Bez przerwy ulepszamy serwis od strony technicznej, Misiek i kilka osob spedzili ponad tydzien, zeby dostosowac nowe forum do Waszych wymagan. Nie widze niczego, czym reszta by sie roznila od tego co bylo poprzednio. Cokolwiek bym jednak nie napisal, to wydaje mi sie, ze i tak demagogia pewnych osob zwyciezy, wiec na tym zakoncze swoje wypociny. I na koniec... bardzo chetnie sluchamy krytyki, pod warunkiem, ze jest to konstruktywna krytyka, jakies sugestie, co moznaby zmienic, a nie jakies jazdy, ze odkad ten czy tamten zajmuje sie serwisem, to dzieja sie zle rzeczy. To naprawde nie motywuje. Pozdrawiam i przepraszam, jezeli Cie urazilem w ktoryms miejscu |
Dla tych co nie wiedza co to jest krytyka konstruktywna to np postawa jaka reprezentuje krytyk wartosciujacy.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:10. |