![]() |
Takie coś to jak dla mnie, że tak powiem....piece of shit:) po co to komu (pewnie tylko za jak wroci od KOGOS nieznanego do autora to ten sie ucieszy ze jego rzecz caly net obleciała...)
|
Cytat:
Jak działa ten spamowykrywacz w Power GG?:chytry: Jak on może odrózniać zwykły tekst od spamu? To mnie ciekawi. Ile razy przeżyłem coś przez te spamy? No pomyślmy.....hmmm...0 razy to jest odpowiedź!:cool: |
ja tam po prostu tego gowna nie czytam- jak widze na gg wiadomosc, ktora sie zaczyna od slow "to jest kwiatek szczescia...", albo, ze "dzis swiatowy dzien rozsylania spamu...", to od razu naciskam magiczny klawisz Esc i po sprawie ;)
w PowerGG jest do tego specjalna wtyczka- nazywa sie Text Filter- mozna sobie ladnie skonfigurowac jakie wiadomosci gg ma "puszczac", a jakie filtrowac a tak swoja droga, to ile razy w zyciu ktos z Was przezyl jakas niezapomniana chwile, albo najwiekszsy szok zycia po zastosowaniu sie do polecen w lancuszku?? ^_^ :3msie: |
bzdury które omijam :)
|
mallow spoko:glaszcze: . Nikogo nie uraziłeś. Przesądy to rozumiem.
Ale stanowisko wg. mnie zająłeś widocznie: nie podoba Ci się TO! Sam określiłeś to mianem spamu (internetowych śmieci), i napisałeś co sądzicie o BZDURKACH(bzdury wiadomo co to:) )! A co sądzą inni to mogę zobaczyć:) |
Ciapek wiem ... ale ja tu nie staje po niczyjej stronie poprostu chce znac wasze zdanie na ten temat ... a ze jestem przesadny i widze takie rzeczy ze jak tego nie wsylesz bedziesz mial peacha (a jutro mam testy) to wysyłam ...
poprostu Jak urazilem sorki ... :zawstydz: :oczko: 8) 8-) |
Mallow! Przepraszam za to, ale nie mogłem.
Piszesz, co sądzicie o takich bzdurkach, a sam wysłałeś mi to kilkanaście minut temu na GG.:D Na pewno wysłałeś to też innym. Sam mówisz, że to spam to po co sam go rozsiewasz. Nie rozumiem tego zachowania. Zakładasz nowy temat, przyjmujesz określone stanowisko, a w rzeczywistości jest inaczej. Może po prostu nie chciałeś tego wysłać, albo dopiero potem uzmyusłowiłeś sobie, że to spam??? Ja mam o tym umiarkowane zdanie. Niektóre te tekściki i stronki są na prawde bzdurne, niektóre zabawne, a niektóre ciekawe. Jedno je łączy: mała realność i prawdziwość. Oj Mallowexik:) :3msie: |
rzeczywiście głupie ja też dostaję takie spamy i to od znajomych a im ie powiem "wal się na ryj i tak nie czytam tych bzdur" bo oni dostali to od kogoś innego itd...
|
spam w komunikatorach
co wy sadzicie o tym spamie ?
wierzycie w takie bzdurki co tam pisza ? itp ... EXAMPLE: Jutro, o 13:25 stanie sie cos dobrego, przygotuj sie na najwiekszy szok zycia.....ktokolwiek przerwie ten list lancuchowy bedzie mial przeklete zwiazki. Jutro jest narodowy Dzien pocalunkow, jesli przeslesz to do 15 osob w 15 minut ten w kim sie kochasz Cie pocaluje |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:55. |