Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Spamer ukarany. (https://forum.cdrinfo.pl/f5/spamer-ukarany-20996/)

-Sid-The-Rat=> 11.05.2003 09:43

Cytat:

bgn napisa***322;(a)
"nabiał urwać spamerom, a spam wysylać tylko modom" - to bym się tylko uśmiechnął.

co ty nie powiesz... ciagle ci sie nie podoba?

bgn 11.05.2003 10:24

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
co ty nie powiesz... ciagle ci sie nie podoba?
to też spam - ty mi się nie podobasz, ale to nic nowego

-Sid-The-Rat=> 11.05.2003 10:25

zachecam do zmiany forum w takim wypadku

bgn 11.05.2003 10:31

Cytat:

zachecam do zmiany forum w takim wypadku
jak będziesz miał własne to możesz zachęcać, póki co i na szczęście
jesteś tu modem - no to pracuj jako mod, nic mi do tego, ale po porady to wolę się zwracać do Brzuszka. Myślę, że na tym powinna się skończyć wymiana uprzejmości

-Sid-The-Rat=> 11.05.2003 10:34

to ze do Brzuszka to wiem - jestescie bardzo podobni, powiedzialbym wrecz ze wybitnie podobni (pedros tez)

nie bedziesz mi za to mowil co mam robic i jak mam sie zachowywac

esem 11.05.2003 10:38

Cytat:

paput2000 napisa***322;(a)
Wszystkich spamerów bym rozstrzelał.
Po upadku PRL, w naszym kraju reklamy włążą drzwiami, oknami i kablem.^_^

No nie wszystkich - niektóre spamerki są niczego sobie... 8)

bgn 11.05.2003 10:51

Cytat:

to ze do Brzuszka to wiem - jestescie bardzo podobni, powiedzialbym wrecz ze wybitnie podobni (pedros tez)

będę ,będę - masz być uprzejmy -tak jak ja i robić to co do moda należy ( kierunkować dyskusję, wskazywać kierunki edukacji, przestrzegać praworządności i regulaminu , no i uczyć się od forumowiczów, ogłady towarzyskiej też ).
Ale o czym to mówiliśmy - a o spamie na forum - i nasza wymiana poglądów jest właśnie takim spamem zaśmiecającym forum - więc bądź tak uprzejmy i ewentualne podlądy przeslij mi na priva.
end
P.S. Zapomniałeś o miłych kolegach z Łodzi

-Sid-The-Rat=> 11.05.2003 11:01

Cytat:

bgn napisa***322;(a)
będę ,będę - masz być uprzejmy -tak jak ja i robić to co do moda należy ( kierunkować dyskusję, wskazywać kierunki edukacji, przestrzegać praworządności i regulaminu , no i uczyć się od forumowiczów, ogłady towarzyskiej też ).
Ale o czym to mówiliśmy - a o spamie na forum - i nasza wymiana poglądów jest właśnie takim spamem zaśmiecającym forum - więc bądź tak uprzejmy i ewentualne podlądy przeslij mi na priva.
end
P.S. Zapomniałeś o miłych kolegach z Łodzi

nie zapomnialem - uwazam ze do was podobni nie sa...:)

priva raczyles wylaczyc (nigdy nie zrozumiem dlaczego ale twoje prawo)
co do modowania - jakos to nawet wychodzi, wiesz? naturalnie wolno ci miec inne zdanie ale jakos sie spokoj zrobil... tylko z ta edukacja mi nie idzie - forum cdr ciagle swieci pustkami co mnie boli...
nic to tym milym akcentem koncze te czesc...

a co do spamu na forum - probuje walczyc z postami 'ja tez poprosze rodzynek/link/obrazek' - sukcesy sa nieduze ale napawaja optymizmem

sId

bgn 11.05.2003 12:16

[QUOTE]-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
[B]

priva raczyles wylaczyc (nigdy nie zrozumiem dlaczego ale twoje prawo)
raczyłem, ale nie jest wyłączony,tylko ograniczony i mozna do mnie przesylac wiadomosci,
a pondto mail jest w w podpisie, bo lubię wiedzieć kto i skąd do mnie pisze ( takie zboczenie zawodowe)

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

co do modowania - jakos to nawet wychodzi, wiesz?
jeśli tak uważasz to....gratuluję, ale tradycyjnie nic mi do tego,
chciaż złamię zasadę nie komentowania ( dalej nie zmieniłem zdania , ze nie nadajesz się na moda w odniesieniu do pozostałych dwóch modów, ale to dłuższy wywód i nie nadaje się do publikacji w tym miejscu)

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
a co do spamu na forum - probuje walczyc z postami 'ja tez poprosze rodzynek/link/obrazek' - sukcesy sa nieduze ale napawaja optymizmem
to nie spam, a samo życie.Spamem są posty "o czym myślisz na kibelku, jak malowac rower i wymuszona podbijaniem licznika aktywność).
no teraz to rzeczywiście end, bo już za dużo pospamowałem

mapsajm 11.05.2003 12:31

Cytat:

wow. właśnie Sid zauważył, że BGN, Bruszek i Pedros są osobami o inteligencji, poczuciu humoru, kuturze osobistej i dobrym smaku zdecydowanie wykraczającym ponad standardowy poziom znanych mu osób... bo przecież o to chodziło, prawda? szkoda tylko, że ani jeden, ani drugi 'miły kolega z Łodzi' się do tego nei zaliczył. ale, cóż? będę nad sobą pracował...

co do zachowania, Sid. to ty jesteś tutaj, żeby dawać przykład innym. jezeli są tytaj osoby, które widzą, że zbłądziłeś, to ich (nieformalnym) zadaniem jest naprowadzenie ciebie na jedynie słuszną ścieżkę prawdy. bo jesteś osobą publiczną - sam tego chciałeś. poza tym wydaje mi się, że to właśnie ty nie powinieneś wygłaszać kwestii w stylu "pan jes zerem", bo ja właśnie tak odbieram twoje wywody do BGNa. ja wiem, że z takimi hasełkami to nawet premierem można zastać, ale nie moim...

stary, nie do tych ludzi pijesz.

-Sid-The-Rat=> 11.05.2003 12:34

jesli kos uwaza ze zbladzilem niech powie cos wiecej niz 'zbladziles'
posty bgn do mnie tez mozna uznac za 'jest pan zerem' - remis

kultury osobistej nie bede roztrzasal

reszta tego watku na priv

mapsajm 11.05.2003 12:48

Cytat:

jesli kos uwaza ze zbladzilem niech powie cos wiecej niz 'zbladziles'
posty bgn do mnie tez mozna uznac za 'jest pan zerem' - remis

kultury osobistej nie bede roztrzasal

reszta tego watku na priv

chyba nie zrozumiałeś. to TY jesś OSOBĄ PUBLICZNĄ - nie ja, nie BGN, nie Brzuszek, nie Pedros. to TOBIE nie wypada zwracać się w teki sposób do nas, jaki czasami reprezentujesz. sam tego chciałeś pchając się na urząd modnegoratora!!! a jednocześnie, my jako osboby niepubliczne (:)) możemy oficjelnie miewać do ciebie jakieś zażalenia. powtarzam OFICJALNE, nie tylko prywatne.

mnie się też czasami zdecydowanie nie podoba poziom twoich wypowiedzi (nie chodzi mi o merytorykę - bo tutaj zawsze jesteś wyżej ode mnie i nei kwestionuję tego - ale o stosunek osonisty do rozmówcy). przez parę ubiegłych tygodni byłeś inny, ale pewnie ze wzg. na sesję musisz zebrać w sobie troszkę agresji... spoko, ale nie z zębami do nas. pobaw się z jakimiś nowymi, którzy legną na ziemię jedynie na tembr twojego głosu;) ale nie z nami.

ja żałuję, że nie pojawia się tu już tak często, jak kiedyś ktoś ze Sterej Gwardii.

TOMMYx 11.05.2003 12:56

Panowie, proszę o zachowanie spokoju.

Przypominam, że temat tej rozmowy to "spam i jego uciążliwości dla przeciętnego internauty" ( zacytowane z wypowiedzi kolegi Jasut'a )

darsoon 11.05.2003 13:03

Bravo chłopaki. Ponad połowa topicu nie na temat. "Stara gwardia" daje przykład "wzorowego" zachowania na forum.
Musiałem to napisać bo po prostu juz nie mogłem wyrobić, i nie chodzi mi wcale o nabijanie licznika.

Pozdrawiam

mapsajm 11.05.2003 13:09

bo to jest dyskusja, a nie wykład.

a jesteś pewnien, że nie chodziło ci o nabijanie licznika?;) :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:54.