![]() |
Cytat:
|
Cytat:
to też spam - ty mi się nie podobasz, ale to nic nowego |
zachecam do zmiany forum w takim wypadku
|
Cytat:
jak będziesz miał własne to możesz zachęcać, póki co i na szczęście jesteś tu modem - no to pracuj jako mod, nic mi do tego, ale po porady to wolę się zwracać do Brzuszka. Myślę, że na tym powinna się skończyć wymiana uprzejmości |
to ze do Brzuszka to wiem - jestescie bardzo podobni, powiedzialbym wrecz ze wybitnie podobni (pedros tez)
nie bedziesz mi za to mowil co mam robic i jak mam sie zachowywac |
Cytat:
|
Cytat:
będę ,będę - masz być uprzejmy -tak jak ja i robić to co do moda należy ( kierunkować dyskusję, wskazywać kierunki edukacji, przestrzegać praworządności i regulaminu , no i uczyć się od forumowiczów, ogłady towarzyskiej też ). Ale o czym to mówiliśmy - a o spamie na forum - i nasza wymiana poglądów jest właśnie takim spamem zaśmiecającym forum - więc bądź tak uprzejmy i ewentualne podlądy przeslij mi na priva. end P.S. Zapomniałeś o miłych kolegach z Łodzi |
Cytat:
priva raczyles wylaczyc (nigdy nie zrozumiem dlaczego ale twoje prawo) co do modowania - jakos to nawet wychodzi, wiesz? naturalnie wolno ci miec inne zdanie ale jakos sie spokoj zrobil... tylko z ta edukacja mi nie idzie - forum cdr ciagle swieci pustkami co mnie boli... nic to tym milym akcentem koncze te czesc... a co do spamu na forum - probuje walczyc z postami 'ja tez poprosze rodzynek/link/obrazek' - sukcesy sa nieduze ale napawaja optymizmem sId |
[QUOTE]-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
[B] priva raczyles wylaczyc (nigdy nie zrozumiem dlaczego ale twoje prawo) ******************** raczyłem, ale nie jest wyłączony,tylko ograniczony i mozna do mnie przesylac wiadomosci, a pondto mail jest w w podpisie, bo lubię wiedzieć kto i skąd do mnie pisze ( takie zboczenie zawodowe) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx co do modowania - jakos to nawet wychodzi, wiesz? ******************************** jeśli tak uważasz to....gratuluję, ale tradycyjnie nic mi do tego, chciaż złamię zasadę nie komentowania ( dalej nie zmieniłem zdania , ze nie nadajesz się na moda w odniesieniu do pozostałych dwóch modów, ale to dłuższy wywód i nie nadaje się do publikacji w tym miejscu) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx a co do spamu na forum - probuje walczyc z postami 'ja tez poprosze rodzynek/link/obrazek' - sukcesy sa nieduze ale napawaja optymizmem ***************************** to nie spam, a samo życie.Spamem są posty "o czym myślisz na kibelku, jak malowac rower i wymuszona podbijaniem licznika aktywność). no teraz to rzeczywiście end, bo już za dużo pospamowałem |
Cytat:
co do zachowania, Sid. to ty jesteś tutaj, żeby dawać przykład innym. jezeli są tytaj osoby, które widzą, że zbłądziłeś, to ich (nieformalnym) zadaniem jest naprowadzenie ciebie na jedynie słuszną ścieżkę prawdy. bo jesteś osobą publiczną - sam tego chciałeś. poza tym wydaje mi się, że to właśnie ty nie powinieneś wygłaszać kwestii w stylu "pan jes zerem", bo ja właśnie tak odbieram twoje wywody do BGNa. ja wiem, że z takimi hasełkami to nawet premierem można zastać, ale nie moim... stary, nie do tych ludzi pijesz. |
jesli kos uwaza ze zbladzilem niech powie cos wiecej niz 'zbladziles'
posty bgn do mnie tez mozna uznac za 'jest pan zerem' - remis kultury osobistej nie bede roztrzasal reszta tego watku na priv |
Cytat:
mnie się też czasami zdecydowanie nie podoba poziom twoich wypowiedzi (nie chodzi mi o merytorykę - bo tutaj zawsze jesteś wyżej ode mnie i nei kwestionuję tego - ale o stosunek osonisty do rozmówcy). przez parę ubiegłych tygodni byłeś inny, ale pewnie ze wzg. na sesję musisz zebrać w sobie troszkę agresji... spoko, ale nie z zębami do nas. pobaw się z jakimiś nowymi, którzy legną na ziemię jedynie na tembr twojego głosu;) ale nie z nami. ja żałuję, że nie pojawia się tu już tak często, jak kiedyś ktoś ze Sterej Gwardii. |
Panowie, proszę o zachowanie spokoju.
Przypominam, że temat tej rozmowy to "spam i jego uciążliwości dla przeciętnego internauty" ( zacytowane z wypowiedzi kolegi Jasut'a ) |
Bravo chłopaki. Ponad połowa topicu nie na temat. "Stara gwardia" daje przykład "wzorowego" zachowania na forum.
Musiałem to napisać bo po prostu juz nie mogłem wyrobić, i nie chodzi mi wcale o nabijanie licznika. Pozdrawiam |
bo to jest dyskusja, a nie wykład.
a jesteś pewnien, że nie chodziło ci o nabijanie licznika?;) :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:54. |