![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.08.2002
![]() |
Word 2000
Mama taki dziwny problem z Wordem jak coś wklejam ze schowka a czasami nawet jak piszę jakiś dokument to Word przestaje odpowiadać, nie pomaga nawet przeinstalowanie Worda. Pokazuje też czasami, że słownik niestandartowy jest niedostępny ( a znajduje się tam gdzie powinien). Nie wiem co może to być, poradźcie plizzzzz
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() |
A jest to pirat czy orginał...
![]()
![]() |
#3 | |
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
Cytat:
Wracajac do tematu, widocznie nie masz zainstalowanego Worda na FULL, musisz zainstalowac WORD`a i te dodaki wspolne M. Office dla wszystkich programow i powinno byc ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
A dokladnie wyglada to tak... (tyle ze to instalka z XP ale w 2000 jest praktycznie tak samo)
Natomiast jesli masz wlasnie tak to juz nie wiem czy to moze byc spowodowane... jedynie instalka Windy powinna pomoc ![]() Powodzenia i pozdrawiam Potworny ZbigNieff
![]() |
#5 |
![]() |
Qrde zapomnialem o fotosie
![]()
![]() |
#6 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() |
Cytat:
![]() Ale juz gdzies widzialem slowo typu "...łam" a nie "...łem" i dlatego bylem przekonany ze to "K" ale jesli wyszlo ze to "M" to Panie Raptor123 - przpraszam i zwracam honor ![]() P.S. A co z Wordem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Wymiatacz
![]() |
Cytat:
a co do Worda to jest to orginał (Premium) były pewien czas w promocji chyba coś koło 400zł. z Offica instalowałem na fill Worda, Excela i PowerPointa, i to co donich się tyczy a resztę nie instalowałem bo mi nie jest potrzebna, przez 2 tygodnie chodził OK, poźniej zrobiłem powrót z Ghosta i znów chodził dobrze przez jakiś tydzień i teraz znów mu sie pozmieniało, a coś wogóle mi się z programami i z Win2k dzieje od zmiany dysku na Seagate Barracude V 80GB. Może to wina dysku ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
hej
poszukaj sa service packi dla office 2000 i naprawde warto je zainstalowac
![]() |
#10 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
znam ten problem z Wordem, to normalka, bo u mnie tez tak sie dzieje. Wiem, ze ktoras tam latka pomaga, bo Word wiesza sie przy niektorych slowach (wiem, ze przy jakichs francuskich, ale nie tylko). Co do problemu ze slownikiem to dla mnie tez to nie nowosc, ale ja sie tym nie przejmuje
![]() A gdyby ktos wiedzial o jaka latke chodzi, to niech da znac (ja kiedys czytalem, ale zapomnialem sciagnac, a potem juz mi sie szukac nie chcialo). |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wymiatacz
![]() |
To teraz sobie rozwaliłem (gdyby nie cenzura, to bym dosadniej napisał) Worda. Zainstalowałem SP SR1a i SP3 do Offica i jak wpisę jakąś literkę to mi się samoczynnie zamyka.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wymiatacz
![]() |
Teraz jak próbuje odinstalować to ję tego badziewia OFFICE SP SR1 (tką teraz ma nazwę OFFICE) nie da odinstalować (wiedziałem,że się nie da bo czytałem instukcję), nie wiecie jak to ugryść?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
a wywal calkowicie Worda z systemu i zainstaluj od nowa
![]() |
![]() |
#14 |
Wymiatacz
![]() |
odinstaluje jeszcze raz i przeczyszcze mu rejestr i wtedy coś napisze może mu się poprawi( mam taką nadzieję)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wymiatacz
![]() |
No i mu się poprawiło
![]() |
![]() |
![]() |