![]() |
Niestety na święta wyjeżdżam do rodzinki. Więc raczej się nie zjawie.
Życze udanego spotkania:piwo: |
Cytat:
Zgadzam się - tak jak sam wcześniej zaproponowałem - chyba czwartek byłby najlepszym dniem, gdzie można by liczyć na znaczną frekwencję. Więc oczywiście mi pasuje 22.12. :) ro29 P.S. Jeśli jednak stanie na 24.12 (bo jak na razie widzę, że pojawiają się zarówno zwolennicy nowej, jak i starej opcji - to może też będę (postaram się !) - ale pewności na to nie ma żadnej - dużo zależy np. od tego jak atmosfera w domu się ułoży itd. |
Cytat:
jak tu nie pamietac :) o ile pamietam to bylem co roku, bylo sympatycznie, światecznie i dość ciekawie. pozdro Orm :) |
no to i ja postaram sie byc:)
|
A ja bede 24 po godz. 22:00, jak pamietam najwieksze takie spotkanie bylo w 2002 r. wlasnie w okolicach 22:00 - 23:00 i bylo naprawde duzo ludzi... organizowal Sid ... ech wspomnienia, kto to jeszcze pamieta ze starych bywalcow? Na poczatku wpadlismy na jakas liste dyskusyjna fanow gwiezdych wojen... a potem nagle powstal pokoik w polchacie :)
|
czwartek pasuje :) moznaby ze 2 dni przed terminem dac jakies ogloszenie bo ktos moze ten topic przegapic :)
|
Cytat:
Co do soboty to będę po Pasterce... |
Cytat:
|
Jak będe, to dla mnie wigilijka może byc nawet od jutra, codziennie do nowego roku na naszym serwisie :)
|
Jestem również za wcześniejszą Wigilią :) Najlepszym według mnie dniem byłby czwartek, 22 grudnia. W piątek zapewne większość studentów będzie wracać do domu. Ja również wracam do domu w piątek i mam zamiar spędzić Święta bez komputera, więc jeżeli to będzie 24, to niestety nie będę mógł tu z Wami być.
Komu pasuje 22.12? :) |
tradycyjnie zjawię się póżnym wieczorkiem :)
|
Postaram sie byc ;)
|
Jezeli bede w domu to oczywiscie wpadne :)
|
No ja takze byłbym za spotkaniem w innym terminie wlasnie z powodu Pasterki...
|
Cytat:
Święta to jedna z niewielu okazji do spotkania się z całą rodziną (przynajmniej dla mnie) dlatego proponuje spotkanie w dniu 25 albo 26 ewentualnie niech ktoś zrobi tą ankiete którą proponował @ro29 pzdr. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:08. |