![]() |
Cytat:
Czyzbys osiagnął wynik 100;) Tak na serio to twórców tego testu jest paru ... weż lepiej pare magazynków;) |
leże już 45 dni w gipsie.
jak tylko otwieram oczy to ma przed sobą kompa z inetem i tak do zmroku :blee: może się uzależnie :o dobrze że już tylko 25 dni gipsu... ;p |
hm ciezka sprawa az strach sie przyznac :( hehe masakra .............
|
52
Cytat:
|
ja mialem 34!
|
oswiezylem widze posta!:o :jupi:
|
Ja nawet nie musze sprawdzac, nie jestem uzalezniony bo mam modem :(
Jak bym mial stale to tez bym nie musial sprawdzac :) |
^_^ Na poczatku zastanawialem sie czy moge ufac samemu sobie, no ale zaufalem... moj wynik 33. Ok szkoda czsu, ide posurfowac po necie :D
|
Twój wynik: 17
Problem uzależnienia od Internetu wogóle Cię nie dotyczy. Hmmm no coś mi się nie chce wierzyć, a odpowiedzi były szczere. |
Ilość załączników: 1
<<< hehe >>>
|
Twój wynik: 43
Nie masz wcale lub masz niewiele objawów uzależnienia od Internetu.Jesteś jego przeciętnym użytkownikiem. Zdarza ci się czasami spędzać zbyt dużo czasu w sieci, ale potrafisz się kontrolować kiedy jesteś on-line. |
Ja i bez tego testu wiem że w tym momencie jestem "uzalezniony" - pierwszy etat - komputery plus internet,
drugi etat - komputery, czasami trzeci - też komputery czasami mam wrażenie że promieniowanie bije ode mnie tak, że świecę w ciemności ^_^ - chyba ruszę na wakacje |
Cytat:
<<< ale rzecz jasna z laptopem i komora, aby nawet na polanie miec dostep >>> <<< ^_^ >>> <<< pozdr >>> |
Nic z tych rzeczy, laptopa się jeszcze nie dorobiłem :D ., ale w przyszłości kto wie?
|
Cytat:
<<<ja bym cmyknal od znajomych, no jak to tak, na wakacje bez dostepu bez netu ??!! >>> <<< w zyciu >>> <<< ja tak nie chce >>> <<< ja sie nie dam >>> <<< :buu: >>> |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:16. |