![]() |
sobal was podpuszcza..! :)
tam jest kilka tysiecy hackow.. przebic sie rpzez to ciezko, a wszsytkie sa tak madre ze mozna zzieleniec szukalem czegos do statystyk - i po 20 sobie darowalem... chlopaki maja problem z plodnoscia... :):) |
Cytat:
|
ja nie wiem czy wlanczac ten quiz czy tez nie..... nie chcial bym sie zblaznic :) hehe
a tak powaznie to pewnie wieczorkiem zobacze albo jak wroce z uczelni pozniej..... |
Czemu ja nie widzę żadnej aktywności z Waszej strony - spodziewałem się że to właśnie Wy - użytkownicy - będziecie chcieli mieć aktywny wkład w rozwój tego forum... a tu całkowita cisza...
|
eee... ten najtrudniejszy wcale nie jest taki trudny, mam 9 na 10 :uczen:
|
Cytat:
|
te quizy to fajna sprawa. Na takiej zasadzie mozna by bylo brac udzial w konkursach (np.z nagrodami :chytry: ) Mi tam sie podoba. Narazie nie rozwiazywalem bo nie mam czasu (testy gimnazjalne) ale potem sprawdze co umiem.
Ja jestem na tak :spoko: pozdrawiam |
Quiz jest spoko. Przydały by sie dalsze pytania.
Pochwale się :P : 10/10 |
ok. ja mogę tylko taki drobiazg wychwycić:
jak z tej stronki klikasz na link ilość prób, to otwiera ci się okno, zatytułowane "najwyższe wyniki", a tak naprawdę to są to poprostu ostatnie wyniki. znalazłem jeszcze jakiś nieokreślony błąd, który sprawił, że mam tylko 7 poprawnych odpowiedzi, a każdy dobrze wie, iż poprawdnie odpowiedziałem na 11 pytań;) |
No wiecie co... ja tu już mam nagrody dla forumowiczów - a Wy nie chcecie się ani wypowiadać, ani pomagać w rozbudowie.. :(
A jakie nagrody? To tajemnica - ale nagrywarka Sony x48 BOX przydała by się każdemu :D Oczywiście nie oznacza to że w tym naszym teście hacka oddam tą nagrodę, tak łatwo nie będzie :) Ale wkrótce ma być ####### z ########, dużą ilością ###### :D |
Cytat:
Cos czuje ze to bedzie na zasadzie czelendzu;p - tzn np 10 konkursów jak ten obecny i osoba ktora uzuska najwieksza sredna dostaje nagrode / przewidziane 2 i 3 miejsce ?? - proponuje spindelek 100cd za drugie miejsce i 50CD za 3 :) / BTW: SoBal czy sprawa koszulek jest jakos ropatrywana czy dajemy spokój ?? Pozdro |
Proponuje dodac czas wtedy by bylo wiadomo kto robil z "bani"
A kto trzepal caly net zeby odpowiedziec na wszystko poprawnie.|| |
Na początku przywitał mnie ekran o logowanie pomimo ze byłem zalogowany.
Próbowałem dwa razy . (Chciałem załączyć ale nie wpuszcza obrazka) Wyniki :( :( :( :( - jestem tu od niedawna i leciałem na pałe. Proponuje specjalny link gdzie za :piwo: :piwo: :piwo: wynik byłby usuwany - dotyczy testu. ( u mnie jakby się dało to macie) Pozdrawiam |
Cytat:
|
A jakos sobie ten test zrobilem i zadnych rewelacji... moja punktacja 8/10
pozdrawiam:) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:31. |