![]() |
robia to, czego sie nauczyli na kursie korespondencyjnym ;)
Na szczescie z biegiem czasu wiedza nauczycieli informy sie podnosi. u kompla na informie w w szk. podst. jeden z cfaniaczkow podczas nauki MS-DOS wpisal "format c:"... i enter. Inna osoba narobila rabanu, nauczycielka podbiegla, patrzy co sie dzieje, chwile sie zastanawia... poczym naciska power na monitorze i mowi "uffffff, zdarzylam" - autentyczna historia, znam ja z 2 reki :) |
Pewnie kolejna twierdza niczym Alkatraz :P
|
kto uzywa?
ja na informatyce! i wogole do d** jest ta informatyka... ucza nas fortrana! kto wie co to jest? :) nie szukac w googlach! tylko z glowy powiedziec! |
i bardzo dobrze ! kto jeszcze tego uzywa ???
|
Miałem kiedyś coś takiego. Było coś z taśmą :)
|
stacja dyskietek sie zepsula...
No wlasnie, ja w temacie. Mianowicie, wlozylem dyskietke do kompa, chcialem z niej zgrac 3 pliki. Przeskanowalem najpierw antyvirem, wszedlem, zaczalem kopiowac pliki na twardy no i sie zaczely problemy, tzn. komp zawisl. Musialem resetowac ;(.
Teraz caly czas sie pali swiatelko w stacji dyskietek, a jak wloze dyskietke i probuje na nia wejsc to wyskakuje mi, ze nie ma dyskietki w napedzie. Ma ktos jakis pomysl???. Mam win2003, jezeli to ma jakies znaczenie. Z gory dziekuje za wszelka pomoc ;). |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:20. |