Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 30.07.2004, 18:51   #16
gallus
gÓru

Data rejestracji: 20.12.2003
gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Ja tam uważam że Wisła zostanie rozgromiona, lub odda walkowera [joke]

gallus jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 30.07.2004, 19:10   #17
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
czemu 22 facetow goni jedna pilke? przeciez kazdy by sobie mogl kupic wlasna
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.07.2004, 19:46   #18
kraluk
Guru

Data rejestracji: 13.02.2003
kraluk jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>kraluk jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez smolik
Więc jeśli sami nie wyeliminują Wisły to pomoga im jakieś "siły nadprzyrodzone".

Słowniczek:
"siły nadprzyrodzone" - sędziowie i cała banda z UEFA.
Zgadzam się z Tobą całkowicie. Ale nadal będę kibicował Wiśle i życzę jej jak najlepiej.
Stary 30.07.2004, 20:26   #19
Air
.:Obey Your Master:.

Data rejestracji: 18.12.2003
Air zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Burak_123
Jakich Norwegów?? w 3 rundzie rok temu grali z Anderlechtem Bruksela a to Belgowie
Sorry, mój błąd, oczywiście to był Anderlecht
Air jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.07.2004, 22:49   #20
Nol
TDI
Zlotowicz

Data rejestracji: 23.09.2001
Nol zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez sayan
Jeśli fundusze pozwolą to Sayan pojawi sie 10 sierpnia aby zobaczyc swoich ulubieńców w Krakowie
Jako że podczas roku akademickiego mieszkam od stadionu Wisły jakieś 200 m, to pozwolę sobie naświetlić Wam szanse na kupno biletu na ten mecz.

Jak Wisła grała z Legią na Reymonta byłem jedną z wielu osób, które próbowały dostać się na stadion. Już podobno od 4-5 w nocy przed obiektem sportowym ustawiała się kolejka zagorałych fanów przyjeżdżających nawet z bardzo odległych miejscowości. Mimo tego biletu nie dostali! Zresztą sama historia kupowania biletów wiąże ze sobą nieprzyjemne wypadki z dresami itp, których tutaj nie ma sensu opisywać.

Mecz z drużyną ze stolicy to istny szlagier w krakowskim środowisku. Rangę takiej imprezy przebija tylko derby z Cracovią i oczywiście mecz z Realem Madryt. Zatem już w tym momencie możecie sobie odpowiedzieć czy uda Wam się dostać bilety na mecz.

Rzeczą, która definitywnie blokuje możliwość kupna biletu jest to, że pierwszeństwo mają osoby z karnetami. Osobom niezorientowanym wyjaśniam, że Wisła Kraków sprzedała wszystkie miejsca na następną rundę w trybie karnetowym, zatem nie będzie prowadzona sprzedaż przed żadnym meczem ligowym i PP. Owszem, karnety nie dają możliwości zobaczenia rozgrywek w pucharze UEFA czy Ligi Mistrzów, ale jak wspomniałem wcześniej, dla posiadaczy karnetów prowadzona jest przedsprzedaż. Nie wyobrażam sobie, aby jakaś osoba zrezygnowała z takiej okazji.

Jeśli chodzi o Stadion Śląski, to najprawdopodobniej nic z tego nie będzie. Serwis wislakrakow.com opublikował fragment rozmowy z Henrykiem Kasperczakiem, który na pytanie "Gdzie zagramy?" odpowiedział "Nie wiem. Słyszałem, że na boisku". Komentarz co prawda na nic nie wskazuje, ale redaktorzy tego portalu znają się na rzeczy i uważają, że to wskazuje na Kraków. Dla przypomnienia - stadion Wisły może pomieścić ok. 10 tys. kibiców i w tym roku rozpocznie się jego modernizacja (nowe trybuny, pełne zadaszenie), co pozwoli na pomieszczenie ok. 22 tys. ludzi. Docelowo po wybudowaniu narożników zmieści się tam ok 30 tys. osób.

A teraz może o samym meczu. Oczywiście jestem realistą i wiem, że szanse awansu są praktycznie zerowe, ale mam również świadomość tego, że Wisła jest solidną drużyną walczącą do końca. A to rzadkość w polskiej lidze. Nie liczę tu na żadne sukcesy i cuda, ale wierzę, że drużyna prowadzona przez Henryka Kasperczaka zaprezentuje się na miarę swoich sił i możliwości. Takie jest zresztą moje dzisiejsze życzenie urodzinowe. Nietrudno po tym odgadnąć, że jestem zagorzałym kibicem Wisły.

P.S.
I jeszcze jedna rzecz, na którą chciałbym zwrócić uwagę. Ja rozumiem, że kibice mogą nienawidzeć niektórych drużyn. Wiem dobrze jakie zależności panują pomiędzy wyznawcami Wisły i Legii, o samej Cracovii nawet nie wspominając. Ale kiedy przychodzi czas rozgrywek europejskich, to kibicuję również Legii Warszawa. Po prostu uważam, że każda polska drużyna daje wizytówkę naszego kraju i należy jej życzyć powodzenia. To samo się tyczy Lecha i Amici. Natomiast naprawdę nie rozumiem osób, które za wszelką cenę życzą nieszczęścia nawet w pucharach Legii czy Wiśle. W mojej opinii jest to głupota.
Stary 31.07.2004, 01:34   #21
47
Veni, Vidi, Vici.

Data rejestracji: 03.11.2003
47 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Mission Imposibile 3: Wisła - Real Wisła nie ma najmniejszych szans, nawet nie ma o czym marzyć. Ja obstawiam 0:3 i to już w pierwszej połowie.
Pozdro

Hitman Blood Money

Moj status w Americas Army
47 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 31.07.2004, 07:16   #22
Mily_
Formatowiec...

Data rejestracji: 03.08.2003
Mily_ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
W sumie to przecież na Euro 2004 nikt się nie spodziewał że się wybiją Czechy i Grecja a tu masz: Czechy odpadły co prawda wcześniej ale Grecy wygrali Euro. No to mooożżżeee Wisłą wygra.
bardziej podniecające i interesujące"
Donna Watsonon
Mily_ jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 31.07.2004, 09:18   #23
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Nol

P.S.
I jeszcze jedna rzecz, na którą chciałbym zwrócić uwagę. Ja rozumiem, że kibice mogą nienawidzeć niektórych drużyn. Wiem dobrze jakie zależności panują pomiędzy wyznawcami Wisły i Legii, o samej Cracovii nawet nie wspominając. Ale kiedy przychodzi czas rozgrywek europejskich, to kibicuję również Legii Warszawa. Po prostu uważam, że każda polska drużyna daje wizytówkę naszego kraju i należy jej życzyć powodzenia. To samo się tyczy Lecha i Amici. Natomiast naprawdę nie rozumiem osób, które za wszelką cenę życzą nieszczęścia nawet w pucharach Legii czy Wiśle. W mojej opinii jest to głupota.
Powiedzialbym, ze to jest nawety *****izm i takich ludzi trzeba leczyc.
Chociaz z drugiej strony nie nalezy sie sugerowac opinia dzieciakow.
Bo nie wyobrazam sobie aby dorosly czlowiek mial takie poglady.
Ze swojej strony moge dodac, ze mimo tego, iz jestem z pomorskiego gdzie kroluja Arka, Baltyk, Lechia itp.
To bede trzymal za Wisla i innymi klubami, ktore reprezentuja POLSKE w pucharach.Bo oni nie graja tylko dla siebie ale i dla calej reszty, ktora byc moze w przyszlosci bedzie mogla wystapic w lidze mistrzow bez eliminacji.
Juz teraz jakby Groclin lepiej sie zaprezentowal w dwumeczu z Francuzami to bylaby mozliwosc wystawienia 2 druzyn do ligi mistrzow.
Niestety sie nie udalo. Wisla teraz miala naprawde pecha.Ale uwazam, ze jest mozliwosc pokonania Realu.Zreszta jak kazdego.Wystarczy tylko walczyc caly mecz, grac bardzo dobrze w obronie i liczyc na jakas szybka kontre.
Trzymajmy wszyscy za Wisle. Moze sie uda.
Stary 31.07.2004, 10:41   #24
sayan
Guru

Data rejestracji: 15.03.2002
sayan niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>sayan niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
a tu oficjalnie o tym co napisał NOL

Możliwość zobaczenia Realu na żywo, jeśli mecz odbędzie się w Krakowie, stopnieje dla przygodnych kibiców niemal do zera. Tłumaczy rzecznik Krzoska: - Sprzedaliśmy 10 tysięcy karnetów na cały sezon, a więc tyle, ile na stadionie jest miejsc. Karnety obejmują mecze ligowe i w Pucharze Polski. W przypadku meczów kwalifikacyjnych do Ligi Mistrzów, pierwszeństwo zakupu biletów mają posiadacze karnetów. Wątpliwe, by ktoś zrezygnował z takiego prawa. Wszystko wskazuje więc na to, że w kasach biletów na Real nie będzie.

WCHODŹ na czat, a link znajdź gdzie indziej !!!!!!!
sayan jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 31.07.2004, 11:25   #25
Franc
Wymiatacz

Data rejestracji: 24.10.2002
Franc zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Real jest pełen gwiazd ale nie jest dobrze zgrany - wygrywają lub dostają w tyłek jak się przeciwnik przyłoży do roboty. Będę kibicował Wiśle, bo to polski klub i mam tylko nadzieję że wycisną z Realu "siódme poty"
Franc jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 02.08.2004, 12:34   #26
czero
-=| GodFather |=-

Data rejestracji: 30.04.2003
czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
No no no, nie bylo mnie 3 dni a tu takie ciekawe rzeczy sie wydarzyly.
Oczywiscie mimo ze z mojegio miasta do Krakowa jest daleko, nawet bardzo to to bede calym sercem za Wisla.
Jestem jednak realista i sensacji raczej sie nie spodziewam

Real pewnie przyjedzie rezerwowym skladem, moze Wisle sie jakos uda wywalczyc remis, albo chociaz niewiele przegrac, ale za to w Madrycie Real pokaze swoja sile...

Ostatnio zmieniany przez czero : 02.08.2004 o godz. 12:38
czero jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 03.08.2004, 19:15   #27
Air
.:Obey Your Master:.

Data rejestracji: 18.12.2003
Air zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Widzieliście ceny biletów na mecz?

Od 200 zł w górę o ile dobrze przeczytałem. To dobrze że nie grają na Śląskim
Air jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 03.08.2004, 20:03   #28
Nol
TDI
Zlotowicz

Data rejestracji: 23.09.2001
Nol zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ja się im tam nie dziwię, że wolą grać u siebie - to jest jednak ich własny stadion, a jeśli chodzi np. o murawę, to nie przesadzę, jeśli powiem,że maja praktycznie najlepszą w Polsce. Poza tym, to psychologiczny aspekt grania u siebie nie jest na pewno bez znaczenia.

A co do cen - tak to już jest, że klub próbuje wyciągnąć z takich szlagierów jak największe pieniądze. To mnie też nie dziwi, zwłaszcza kiedy popatrzę się na budżety polskich i zagranicznych drużyn. A w Krakowie znajdą się ludzie, którzy zapłacą duże wielokrotności tych sum konikom i innych ludziom tylko po to, żeby obejrzeć ten mecz na żywo.

Twoje uprawnienia: