![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Obawa SDI na 2 NEO na 5.
Witam. Mam taki problem. Obawiam się przejścia z SDI na NEO+. Teraz mam SDI na 2 z siostrą. Czy po przejściu na NEO+ na 5 będzie cos nie tak. Koledzy mi mówili że jek ktoś zacznie ściągać na kazie to mi zasra całe pasmo. Czy moge blokowac jakoś kaze np. Lub patrzyć ile dana osoba wykorzystue w danym momencie kb/s. Prosze o pomoc. Chcę użyć routera.
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Mój żółw,Hellsing,LG FAN
Data rejestracji: 19.05.2003
![]() |
Wierz kumplom a zajdziesz daleko. Wszystko powinno być tak jak na SDI tyle że bedziesz miał większy transfer danych niż na SDI.
LG GCE8400B + Lite-On DVD-RW SOHW-1693S = Dobrze wypalona płyta ![]() ![]() HAVE A NICE DAY ![]() In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Pozdro ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Jak wyzej.
Wierz kumplom ... co do Kazaa i emule-jest jakis opis konfiguracji emula tak zeby zasysal 30kb.s a nie tak jak mi 2-10. Kurde raz jest dobrze raz nie!
![]() |
#5 |
d[-.-]b
Data rejestracji: 12.08.2003
![]() |
hmm, a przy neo+ mozna rozdzielacz Internet poza swoje mieszkanie, bo przy SDI z tym nie ma problemu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Cichy mod
![]() ![]() |
A jak mu wskoczy np. film 32kb/s i np. drugi film 20kb/s to reszta nie ma nic !!. Albo puści 100 MP3 naraz. Mój wujek ma tak. Imu idze film 32kb/s itd.
Będę miał router a nie serwer postawiony na linuxie. Zasada kto pierwszy ten lepszy.
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Cichy mod
![]() ![]() |
Nie wiem !! czy można ja się martwię jak będzie działać.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Hit me if you can!
Data rejestracji: 27.05.2002
![]() |
Neo+ nie można udostępniać POZA lokalem w którym jest zainstalowanuymodem.
![]() |
![]() |
#9 |
Cichy mod
![]() ![]() |
A jak mu wskoczy np. film 32kb/s i np. drugi film 20kb/s to reszta nie ma nic !!. Albo puści 100 MP3 naraz. Mój wujek ma tak. Imu idze film 32kb/s itd.
Będę miał router a nie serwer postawiony na linuxie. Zasada kto pierwszy ten lepszy. Prosze odpowiedzieć na pytanie. Nie będzie DLS.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|