![]() |
Cytat:
swoja droga bardzo lubie programy z Panem L :) siadamy wtedy z ojcem i co jakis czas jak Pan L ma glos placzemy ze szczescia ^_^ a najlepszy co do tej pory bylo to spotkanie na antenie panow Leppera i Wisniewskiego :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: szkoda ze nie nagralem :D jeszcze dzieci by smialy z tych dwoch najwiekszych polskich porypow :D |
Cytat:
|
jak się nie uspokoicie to 2 batalion czwartej dywizji 5 korpusu 1 armii moherowych beretów zrobi z wami porządek!!!
|
proste populistyczne hasla oki, to teraz powiedz mi jakie to hasla ma PO i PiS skaplikowane pewnie i nie populistyczne....czekam
|
Cytat:
|
fakt faktem, ale rolnicy na integracji z unią wyszli najlepiej.
a czemu samoobrona i lpr mają takie popracie? ludzie dość już mają biedy i wyrzeczeń i są na tyle zdesperowani, że gotowi są uwierzyć tym ludziom. niestety.... ten eksperyment może się zakończyć przykro dla nas :| |
Cytat:
|
He he pamiętam PPP
Właśnie PPPP udowodniło, że do Sejmu KAŻDY może się wepchać :) A i kontynuatorzy się znaleźli www.pppp.pl :haha: |
powiedzciwe skad wziasc ok 2 mln ludzi?? Jak siew tyle by znalazo to byśmy mieli ponad 30% poparcia..
wiecie 18mln ma prawo glosu. pojdzie 35-40% to jakies 6-7 mln na nas wystarczą 2mln. Ale pamietajcie IDZCIE GŁOSOWAC NIE DAJCIE ABY TE 6-7 MLN DECYDOWALO ZA 40MLN NAROD POKAŻMY ZE UMIEMY BYC PRAWDZIWYM DEMOKRATYCZNYM KRAJEM POKAŻMY ZE W JEDNOSCI SIŁA. ZDECYDUJMY O LOSACH POLSKI To byl taki przerywnik, poprostu podoba mi sie w Polsce (moge wyjechac za granice zarobic i wrocic i miec spooooro kaski, a tak.... ) |
Cytat:
Moze jakaś reaktywacja?? |
hm.. nie znam sie na polityce.. - mozna jakos zebrac ludu i swoja partie zalozyc? zdobyc poparcie... heh.. ja to mam pomysly :P
pozdro ;) |
Ja to chybz jakis lewy jestem (ale tacy tez byc musza) ale jak leperiada i rodzinka bedo wyzej niz 4 pozycja to ....
jaki kraj wybieramy?? |
Cytat:
Co do Samoobrony to mam mieszane uczucia. Z jednego strony też dziwię się jak możnaby na nich głosować, z drugiej.. czasami jak słucham Lepper to odnoszę wrażenie, że jest to jedyna osoba z całego tego cyrku, która jeszcze odrobinę potrafi pomyśleć.. Ale może to tylko takie wrażenie.. |
mi osobiscie to ani PO ani PIS nie odpowiada, choc to juz i tak lepsze niz samoobrona i pochodne......
|
szkoda gadać o polityce, bo się tylko nerwy niepotrzebnie zjada....
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:05. |