Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   I stanie sie koniec (https://forum.cdrinfo.pl/f5/stanie-sie-koniec-51128/)

Predi 15.04.2005 21:54

Cytat:

Napisany przez Stef
mi osobiscie to ani PO ani PIS nie odpowiada, choc to juz i tak lepsze niz samoobrona i pochodne......

i to jest tez moje zdanie 8 )

swoja droga bardzo lubie programy z Panem L :) siadamy wtedy z ojcem i co jakis czas jak Pan L ma glos placzemy ze szczescia ^_^

a najlepszy co do tej pory bylo to spotkanie na antenie panow Leppera i Wisniewskiego :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: szkoda ze nie nagralem :D jeszcze dzieci by smialy z tych dwoch najwiekszych polskich porypow :D

teo32 15.04.2005 21:34

Cytat:

Napisany przez Lukash
proste populistyczne hasla oki, to teraz powiedz mi jakie to hasla ma PO i PiS skaplikowane pewnie i nie populistyczne....czekam

Zobacz, jakie plany ***8222;uzdrowienia***8221; naszego kraju ma Lepper a jakie PO zobacz, w jaki sposób wypowiadają się ludzie od Leppera ( Beger i spółka) na poziom ich wykształcenia ich zachowanie ( chamowa w sejmie totalny brak kultury) zachowanie członków samoobrony w komisji śledczej itp. Jednym słowem żenada i ty chcesz żeby ludzie, którzy nie potrafią się wypowiedzieć w ojczystym języku reprezentowali nas na arenie międzynarodowej? ( a jeszcze zachowanie Leppera w Brukseli) no chyba, że nie oglądasz telewizji lub ten typ uprawiania polityki Ci odpowiada.

ed hunter 15.04.2005 21:07

jak się nie uspokoicie to 2 batalion czwartej dywizji 5 korpusu 1 armii moherowych beretów zrobi z wami porządek!!!

Lukash 15.04.2005 21:01

proste populistyczne hasla oki, to teraz powiedz mi jakie to hasla ma PO i PiS skaplikowane pewnie i nie populistyczne....czekam

teo32 15.04.2005 19:53

Cytat:

Napisany przez woitas
fakt faktem, ale rolnicy na integracji z unią wyszli najlepiej.
a czemu samoobrona i lpr mają takie popracie?
ludzie dość już mają biedy i wyrzeczeń i są na tyle zdesperowani, że gotowi są uwierzyć tym ludziom.
niestety.... ten eksperyment może się zakończyć przykro dla nas :|

Bez obraz dla rolników od Leppera i staruszków od, LPR ale najłatwiej jest sterować ludźmi słabo wykształconymi (rolnicy) oraz poprzez kościół (LPR) rzucając im proste populistyczne hasła. I tak robi Lepper ( burak w garniturze ze słomą w butach sypiający w solarium)

woitas 15.04.2005 19:00

fakt faktem, ale rolnicy na integracji z unią wyszli najlepiej.
a czemu samoobrona i lpr mają takie popracie?
ludzie dość już mają biedy i wyrzeczeń i są na tyle zdesperowani, że gotowi są uwierzyć tym ludziom.
niestety.... ten eksperyment może się zakończyć przykro dla nas :|

teo32 15.04.2005 18:11

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Jak ktoś chce się z kraju wyprowadzać, to najlepszy moment jest chyba teraz. Bo raczej trudno sobie wyobrazić, że może być jeszcze gorzej...

Co do Samoobrony to mam mieszane uczucia. Z jednego strony też dziwię się jak możnaby na nich głosować, z drugiej.. czasami jak słucham Lepper to odnoszę wrażenie, że jest to jedyna osoba z całego tego cyrku, która jeszcze odrobinę potrafi pomyśleć.. Ale może to tylko takie wrażenie..

Andrzejj9 no przestań Lepper jest krzykaczem i pieniaczem, kto namawiał rolnikowi ze unia jest be? Nasz kochany Lepper a kto pierwszy zarobił na wejściu do uni? rolnicy - dostają kasę i to nie mała do tego wszystkie przetwory i wyroby od naszych rolników idą w uni jak ciepłe bułeczki i do tego za ciężką kasę. Dla mnie Lepper to pieniacz a jak widzę ludzi, jakimi sie otacza to mnie normalnie czyści nie przerywając snu.

Kris 15.04.2005 18:09

He he pamiętam PPP
Właśnie PPPP udowodniło, że do Sejmu KAŻDY może się wepchać :)

A i kontynuatorzy się znaleźli www.pppp.pl :haha:

polakT 15.04.2005 18:08

powiedzciwe skad wziasc ok 2 mln ludzi?? Jak siew tyle by znalazo to byśmy mieli ponad 30% poparcia..

wiecie 18mln ma prawo glosu. pojdzie 35-40% to jakies 6-7 mln na nas wystarczą 2mln.

Ale pamietajcie

IDZCIE GŁOSOWAC NIE DAJCIE ABY TE 6-7 MLN DECYDOWALO ZA 40MLN NAROD

POKAŻMY ZE UMIEMY BYC PRAWDZIWYM DEMOKRATYCZNYM KRAJEM

POKAŻMY ZE W JEDNOSCI SIŁA. ZDECYDUJMY O LOSACH POLSKI

To byl taki przerywnik, poprostu podoba mi sie w Polsce
(moge wyjechac za granice zarobic i wrocic i miec spooooro kaski, a tak.... )

smolik 15.04.2005 18:00

Cytat:

Napisany przez Smartek
hm.. nie znam sie na polityce.. - mozna jakos zebrac ludu i swoja partie zalozyc? zdobyc poparcie... heh.. ja to mam pomysly :P
pozdro ;)

Była kiedys taka partia PPPP czyli Polska Partia Przyjaciół Piwa z J. Rewińskim na czele.
Moze jakaś reaktywacja??

Smartek 15.04.2005 17:55

hm.. nie znam sie na polityce.. - mozna jakos zebrac ludu i swoja partie zalozyc? zdobyc poparcie... heh.. ja to mam pomysly :P
pozdro ;)

polakT 15.04.2005 17:11

Ja to chybz jakis lewy jestem (ale tacy tez byc musza) ale jak leperiada i rodzinka bedo wyzej niz 4 pozycja to ....

jaki kraj wybieramy??

andrzejj9 15.04.2005 17:10

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
ty na Samoobrone?
jeezu

Moja mama ucząca historii w LO powiedziala że jak Lepper wygra wybory na prezydenta, albo Samoobrona parlamentarne to się chyba z kraju wyprowadzi.
Ja też :)
Pieje tej partii i innym podobnym w d***.

Ja na pewno zagłosuje albo na PO albo PiS.

Jak ktoś chce się z kraju wyprowadzać, to najlepszy moment jest chyba teraz. Bo raczej trudno sobie wyobrazić, że może być jeszcze gorzej...

Co do Samoobrony to mam mieszane uczucia. Z jednego strony też dziwię się jak możnaby na nich głosować, z drugiej.. czasami jak słucham Lepper to odnoszę wrażenie, że jest to jedyna osoba z całego tego cyrku, która jeszcze odrobinę potrafi pomyśleć.. Ale może to tylko takie wrażenie..

Stef 15.04.2005 16:33

mi osobiscie to ani PO ani PIS nie odpowiada, choc to juz i tak lepsze niz samoobrona i pochodne......

ed hunter 15.04.2005 15:17

szkoda gadać o polityce, bo się tylko nerwy niepotrzebnie zjada....

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:05.