Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 06.11.2009, 01:44   #1
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Wzbudziłbyś większe zaufanie, gdybyś nie brał przykładu z Gosiewskiego...

/Dyskusja wydzielona z http://forum.cdrinfo.pl/f4/jesli-mas...8/#post1057292. Warto na ten temat porozmawiać. Nie rozumiem tłumaczeń typu "pisałem na szybko", czy "nieważna forma, ważny sens". Piszemy na komputerze, komputer dość dobrze sobie radzi z sprawdzaniem i korygowaniem ortografii, więc wszelkie tłumaczenia i machanie papierkami dys- mnie nie przekonają... Czy ja piszę poprawnie? Na pewno nie, pewnie zdarza mi się popełnić błąd składniowy, interpunkcyjny, czy ortograficzny. Dawniej nie miałem takich problemów, ale jestem wzrokowcem i czytując wypociny różnych dys- piszących na szybko, zdarza mi się to coraz częściej...

Ostatnio zmieniany przez Reetou : 08.11.2009 o godz. 01:00
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: