![]() |
Bendem grau w gre, zabiję wszystkich! || One bendo złe, wienc to moralne!
Przesada jest tylko w tym, że po zakupie dowiedziałem się, że w obok położonym MM ta sama gra jest o 20 zeta tańsza. :sciana: |
No miałem coś napisać o kupowaniu w Empiku ;)
Kiedyś w niedzielę potrzebowałem papieru A4, bo musiałem coś tam istotnego wydrukować - zalazłem do Galerii Centrum i tam w Empiku kupiłem za 24,99 ryzę - pomyślałem, że drogo ale chociaż będzie w miarę dobry ten papier. Potem zobaczyłem, że Komputronik też jest otwarty i mają tam zwykły niebieski PolSpeed za 12 zł, to nie wiem czemu też kupiłem. W domu okazało się, że PolSpeed jest o niebo lepszy od tego z Empiku... |
No niestety podkusiło mnie, szczególnie, że ta gra przed Świętami kosztowała 150, więc 130 wydało się nie najgorzej... :sciana:
To są skutki, że nienawidzę wielkich sklepów i centr handlowych. Steam zaktualizował się, jak skończę oglądać w TV Color bajkę o Brusie Lee, to zagram. 12 GB do zainstalowania z 2 płyt DVD, to jednak już wnerwiające w dzisiejszych czasach... |
Berionu Cie zruga!
Konsole kup! |
Ed ,
może i spóźnione ale szczere 200 LAT !!! Jak się trzymasz ( i czego ? ) |
Dajesz czadu :D
Widzę, że Rycho ci uszy nakręcił. I dobrze! :spoko: |
Trzymam się łóżka, a Zetoxa tak ciągnie, że się ono łamie, te koszmary trzymają mnie przy życiu. ;)
|
Cytat:
Bojem się nawet tego czytać :czytaj: |
Cytat:
Ot kilka żołnierskich słów i tyle :ysz: Prawdziwą walkę mam z tym : Łuszczycowe zapalenie stawów (miałem dać link, ale poniżej 10 postów się nie da ) Taka prawda. O kulach ale do przodu. Po malutku bo boli. OK , wyżaliłem się . |
Przyszedł pocztą drugi prezent, krótki nóż szefa kuchni 15 cm ostrza, już testowany, siekanie cebuli i krojenie ogórków konserwowych w papierowe plasterki idzie nim bardzo sprawnie i super wygodnie. Ząbek czosnku do flaków posiekałem w pył. :spoko:
Załącznik 61085 |
Cytat:
To ja już nic nie napisze :ysz::ysz: |
Na następną okazję poproszę taki 20 cm, miej przydatny na co dzień, ale nieoceniony w większych przypadkach. ;) Mam nadzieję, że mi forumowicze kupią. :>
Jeszcze ciekawostka, oglądałem ten nóż w super tanim MAKRO i tam mi się spodobał strasznie, kosztował 99 złotych, za taki sam zapłaciłem z przesyłką 59,50... |
Scyzoryk w kieszeni już nie wystarcza?
|
Grzeniu, widać, że jak cię wpuścić do kuchni, to wodę przypalisz. :glaszcze:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:15. |