![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#23 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
to z Ania i Wojtkiem jest the best
![]() 1.Usmiechnij sie!!! Jutro mozesz nie miec zebow!!!! 2.Badz biseksualista, w ten sposób podwajasz swoje szanse 4.Bialowieska sie puszcza 5.Boze spraw zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce 6.Bog tez zaczynal od zera 7.Chcialem dobrze - Adolf Hitler 8.Czym chata bogata tym goscie wymiotuja 9.Dawka wieksza niz zycie 10.Diabel nie spi - z byle kim 11.Dozylki - swieto narkomanow 12.Dupta co chceta - Owsik 13.Elvis Predzej 14.Erazm z Rotterdamu, Tales z Miletu, Sedes z Bakielitu 15.Faceci sa jak kible - albo zasrani, albo zajeci 16.Jaja skina sa lyse 17.Jaki Stas, taka Nel 18.Jak Bog Kubie tak Castro Bogu 19.Jak sobie poscielesz to mnie zawolaj 20.Jedzcie gowno - miliardy much nie moga się mylic! 21.Jedzcie tylko polskie ananasy 22.Kaszanka polskim kawiorem 23.Kielczanie - jak wam sie powodzi? 24.Kocham Franie - Automat 25.Komar jest ssakiem 26.Kto miał dzis stosunek niech sie usmiechnie 27.LOVE - Liga Obrony Vrobelka Elemelka 28.LSD - i tylko dwie kalorie 29.Mam straszny pociag - konduktor 30.Mary - opuszczam cie. Duch Swięty 31.Nie pisac po murach. Dzielnicowy 32.Nie spij bo ci dziecko podrzuca 33.Nie trac glowy - gilotyna 34.Nie wrzucajcie petów do pisuarow - my nie szczamy do waszych popielniczek 35.Pedaluj, pedaluj - HIV 36.Pingwiny nie moga latać bo nie maja smigiel 37.Popieramy glodujacych w Etiopii 38.Prochy bierzesz, w proch sie obrocisz 39.Serce nie sadysta. Kiedys przestanie bic 40.Sikajac z wiatrem idziesz na latwizne 42.Tydzien na dzialce - audycja dla narkomanow 44.Wodka lepsza od chleba bo grysc nie trzeba 45.Wyksztalcenie nie piwo, nie musi byc pelne. |
![]() |
![]() |
|
|