![]() |
ale bez ccc nie ma vpu recovery:) o ile sie nie myle bo ATT chyba tego nie ma:)ja obecnie frameworka w ogole nie moge zainstalowac, bo konfiguruje installera 2 razy i wywala blad:) Co za badziew, a instalowalem system z tydzien temu:)sciagam sp2 moze z nim bedzie lepiej:)A omegi na radku 9000 nie chodzily za dobrze, a poza tym na tej karcie nie dzialaja juz nowe stery:)
|
Cytat:
|
omegi maja vpu recovery
ale tez nie jestem z nich zadowolony - wyjscie tv jest dosc po macoszemu potraktowane, chyba ze jeszcze nie znalazlem odpowiednich funkcji... |
Cytat:
Nie mogę sobie z tv-out poradzić :| |
Cytat:
|
opisz ten problem, sie zobaczy
wyjscie dziala i to bardzo dobrze, tylko pewne funkcje sa blokowane w moim przypadku dzisiejsza instalacja omeg tak nas***la w systemie ze musze go przeinstalowac (prawie rok... chlip chlip... chyba rekord na moim prov kompie) - polowa programow sie wyklada po uruchomieniu - blad dostepu do pamieci :| |
Cytat:
Też mam 9550 i problemów z TV-outem nie mam. PS Jadę właśnie na jakichś tam omegach. |
grzeniu - w jakiej rozdzialce na moniotorze pracujesz?
ja musialem przestawic na 1024 (czyli mniej niz mialem) bo mi na tv nie pokazywal calego pulpitu :( a rozdzialki dla tv po prostu nie moge zmienic - 800x600 i 16bit kolor i koniec - wszelkie proby wymuszenia po prostu olewa nieaktywny jest tez panel ustawien koloru w sterach (saturacja itd) w dodatku po uruchomieniu trybu teatralnego jak pruvuje rozciagnac video w pionie (co musze mimo zaznaczenia w sterach ze mam tv 16:9 - grrr - to po co to zaznczam jak na nic nie wplywa?) to... zweza mi w poziomie... moze to juz w sysie nawalone - reinstalacja w piatek jak bedzie to samo to przesiadka na fedore :P |
u mnie jest czarno-bialy obraz, ktory sie trzesie na dodatek. grafa to 9700
|
@Nimal - jad***281; na 1280x1024, reszta to chyba kwestia opcji w sterach (tryb teatralny itp).
Podawa***322;em ju***380; kiedy***347; par***281; razy ***347;wietnego linka, gdzie wszystko jest pi***281;knie opisane. Na pocz***261;tku te***380; mia***322;em k***322;opoty, ***380;eby w tym si***281; po***322;apa***263; i wychwyci***263; r***243;***380;nice wariant***243;w wy***347;wietlania obrazu na TV. Podaj***281; go znowu: http://solar.blurp.org/tvout.html#czb Je***347;li ta lektura nie pomo***380;e, to mo***380;e faktycznie ju***380; wind***281; masz zwalon***261;. |
dzieki za link
na razie przeczytalem szybko i chyba nic nowego tam nie ma ale jutro sprobuje sie dokladniej wgrysc wszytsko wskazuje jednak na zawle windy... od groma programow ma problemy z dostepem do pamieci od momentu wgrania omeg... |
@grzeniu dzi***281;ki za link :)
Nie pami***281;tam dok***322;adnie, co z tym moim tv-out by***322;o, bo dawno nie pr***243;bowa***322;em go ponownie pod***322;***261;czy***263;.. Wiem, ***380;e na telewizorze nie mie***347;ci***322; mi si***281; ca***322;y obraz.. Nie chcia***322;o mi si***281; tak ***322;adnie sklonowa***263;, jak to jest w kartach nvidii... Ale mo***380;e link, kt***243;ry poda***322;e***347; troch***281; pomo***380;e :D Popr***243;buj***281; jutro. |
jaki macie kabelek? def. :P od grafy czy inny zakupiony
|
kabelek w moim przypadku nie ma nic do rzeczy - skoro na orginalnych sterach ati wyjscie dziala dobrze, a na omegach zle
za to omegi maja inne zalety... cholera - zawsze te kompromisy reinstalacja sie zbliza... jak sie ciesze :| |
A ATT probowales zamiast ccc?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:02. |