![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Nie mogę sobie z tv-out poradzić :| |
omegi maja vpu recovery
ale tez nie jestem z nich zadowolony - wyjscie tv jest dosc po macoszemu potraktowane, chyba ze jeszcze nie znalazlem odpowiednich funkcji... |
Cytat:
|
ale bez ccc nie ma vpu recovery:) o ile sie nie myle bo ATT chyba tego nie ma:)ja obecnie frameworka w ogole nie moge zainstalowac, bo konfiguruje installera 2 razy i wywala blad:) Co za badziew, a instalowalem system z tydzien temu:)sciagam sp2 moze z nim bedzie lepiej:)A omegi na radku 9000 nie chodzily za dobrze, a poza tym na tej karcie nie dzialaja juz nowe stery:)
|
na omegach w stosunku do DNA i catalystow jest wiecej smarkow w markach. :P
|
Dzi***281;ki ch***322;opaki - wracam do OMEGI - przekonali***347;cie mnie.
|
same stery ATI + ATT
|
U mnie r***243;wnie***380; w 3D mam lepsze kolorki. Nie wiem dlaczego ale tak faktycznie jest. Wi***281;cej klatek mam nawet :)
Co do Catalystow...bleeee... |
U mnie na Radeonie 9600Xt mam wi***281;cej kolor***243;w (odcieni).
Po zmianie sterownik***243;w z Catalista na Omegi na mojej tapecie zobaczy***322;em nowe szczeg***243;***322;y :D |
CCC to badziewie. Zabiera duzo zasobow i wymaga Frameworka .NET.
Lepiej zainstalowac sterowniki ze starym Control Panelem. Takie stery "produkuje" np. New Generation Order: Tu jest link do wersji 6.7: http://www.ngohq.com/showthread.php?t=6914 Mozesz tez sprobowac omegi, rowniez posiadaja control panel i sa nieco "podrasowane". Osobiscie nigdy nie zauwazylem roznic w stosunku do sterownikow oryginalnych (a przynajmniej nie na tyle zeby stwierdzic ktore sa lepsze), oprocz dodania nowych rozdzielczosci ekranu. |
Odinstaluj sterowniki, ***380;eby k. graficzna zosta***322;a bez ***380;adnych i zainstaluj omegi..
Na moim radku 9500 pro spisuj***261; si***281; znakomicie :) |
Cytat:
|
Olej te sterowniki i zainstaluj Omegi, s***261; one duuuu***380;o lepsze od Catalista a dodatkow nie wymagaj***261; tego g***243;wna jakim jest FW
|
Po zmianie tego wpisu w rejestrach zgodnie z instrukcj***261; Piterniela instalacja sterownika oraz innych sk***322;adnik***243;w przebiega dobrze lecz gdy pr***243;buj***281; uruchomi***263; CATALIST otrzymuj***281; komunikat, ***380;e wyst***261;pi***322; b***322;***261;d z aplikacj***261; CLI i musi ona zosta***263; zamkni***281;ta.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:30. |