![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 11.07.2002
![]() |
Sterowniki do VIA VT92C694X-VT82C596B
Mam plyte glowna z chipsetem VIA south bridge VT82C596B i north bridge (tu nie jestem pewien bo na plycie to nie moge znalezc polnocnego mostka to znaczy jest on na pewno ale nic na nim nie pisze wiec nie wiem ze to to
![]() Ostatnio zmieniany przez Mlody-San : 06.10.2004 o godz. 18:12 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Pozdro
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
www.viaarena.com
tam wszystko jest
![]() |
#4 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja mam problem z kontrolerem sata na via.
wrzuciłem stery od xp, ale system wyrzuca mi błąd i info, że sterowniki są do innej platformy (czyli linuxa).
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 06.10.2004 o godz. 18:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
Data rejestracji: 11.07.2002
![]() |
VIA 4in1 pasuja do wszystkich motherboardow? Nawet do tych starych? W takim razie uzyc VIA Hyperion 4in1 drivers, Retro OS VIA 4in1 drivers (to raczej nie), czy moze Retro chipset VIA 4in1 drivers? Thx za pomoc i z gory dzieki za wiecej informacji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|