![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Malych demek ciag dalszy
Jak w temacie, rzuccie na to okiem, podziwiam autora
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Matko swieta ! To jest dziełem sztuki ! Obejrzałem nie mrugnowszy okiem ! Poprostu nie mam słów ! Andrzej wielkie dzięki dałes mi dużo radochy tym demkiem ! Prosze o wiecej ! Zamieszczam moją kolekcje / mam jeszcze pare po 9MB ale to jush inny kaliber / |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guru
Zlotowicz
![]() |
i druga czesc
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Guru
Zlotowicz
![]() |
Re: Malych demek ciag dalszy
Cytat:
Pan Dmitry Andreev bo to on jest twórca tego demka - odwalił kawał porzadnej roboty ! Skłądam mu niski pokłon nalezy mu sie ... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guru
Zlotowicz
![]() |
Witam !
Wiecej tych arcydziel znajdziecie tutaj http://www.intercon.ru/~and/ Jezu jestem pod takim wrazeniem ze mowe mi odbiera ! |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
) i jesli nie ma tam tych, ktore jeszcze mam (chociaz nawet ich jeszcze nie sprawdzilem, bo wczoraj sciagalem), to je tutaj dam. Z demek zajmujacych wiecej to mam jakies po 7MB, ale nie moge uruchomic. Jest osobny plik z muzyka (ten sie otwiera) i osobny z demem, ale ten juz nie dziala. Ale bede jeszcze probowal. I dzieki za link. Wlasnie sprawdzam, co tam jest. I przy okazji, sciagnales to demko z drugiego miejsca? To zajmujace 6,5MB. Wyglada ciekawie, ale, ze lacze sie przez modem to wole miec pewnosc, ze warto je zobaczyc, zanim je sciagne.
|
|
|
|
#8 |
|
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Ja chceeeeeeee jeszcze. To jest super. Prze master z tego kolesia. Jestem pełen podziwu
|
|
|
|
#9 |
|
the one
CDRinfo VIP
Odświeżę temat, bo znalazłem dzisiaj kilka kolejnych tego typu demek. W sumie nic specjalnego, ale zobaczyć można
![]() Przy okazji - osobm, które jeszcze tych demek po 64kb nie widziały, polecam to, z pierwszego postu. Naprawdę warto zobaczyć
|
|
|
#10 |
|
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
miałem kiedyś gierke 64kb, coś jak quake, to była dopiero masakra.
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
MiniDisc
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 01.02.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Guru
Data rejestracji: 01.10.2004
Witam
Ach, stare czasy mi się przypomniały, kiedy to dyskietki z demami przychodziły od znajomych swaperów drogą pocztową . Potem zbierało się kumpli po szkole i oglądało te scenowe wytwory z zapartym tchem. Zawsze podziwiałem ludzi, którzy tworzyli te cuda, ogrom pracy, jaki jest w to włożony jest nieprawdopodobny.Produkcja z pierwszego postu rzeczywiście robi wrażenie, szczególnie, że jest efektem pracy tylko jednego człowieka. Zazwyczaj zaangażowanych w coś takiego jest dużo więcej osób. Chciałbym zwrócić uwagę, że poza świetnym kodem i grafiką, mamy tu również bardzo przyzwoitą muzykę (trochę w stylu gry Stardust/Amiga), co świadczy o niezwykłej wszechstronności autora - kto kiedyś tworzył w trackerach wie o czym mówię. Gdyby chcieć przeanalizować poszczególne efekty, to właściwie nie ma tu niczego nowatorskiego co powaliło by na kolana, ale jakość wykonania tego co jest i zgrania z muzyką zasługuje na najwyższe uznanie. No i te 64 KB ... po prostu MOC .Polecam pooglądać sobie dema z TEJ strony, mi bardzo podoba się np.: TO. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniany przez Arepo : 31.07.2006 o godz. 02:44 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Guru
Data rejestracji: 01.10.2004
odświeżę stary temat, tak na początek wiosny klimaty scenowe mnie naszły
![]() polecam zobaczyć demo Starstruck grupy The Black Lotus, na pokładzie Amiga z procesorem 68060 i grafiką AGA, całość robi duże wrażenie zainteresowanym proponuję ściągnąć film w formacie *.avi - tutaj, wersje na Tubie są słabej jakości ... miłego oglądania , pozdrawiam
|
|
|
|
#15 |
|
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
łojezu 060 to pewnie jakiś phase5 Blizzard....
koszmarnie drogie to było nawet nie chce myśleć co na mim zrobili, patrząc na to co robili na MC68000....
|
|
|
|
![]() |
|
|