Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 07.03.2005, 19:21   #1
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Sklepy internetowe ze sprzętem RTV - bezpieczne?

Zamierzam kupić sobie mini wieżę (właściwie micro). Wybrałem już model (po naprawdę dłuuugich poszukiwaniach... Mini wieże Panasonica grały nawet przyzwoicie (choć nie rewelacyjnie), ale z wyglądu zewnętrznego były tak paskudne, że musiałem poszukać czegoś innego. Sony natomiast, które wyglądały nawet nieźle, grały tak, że nie mogłem uwieżyć, że ktokolwiek w ogóle coś takiego dopuścił do sprzedaży... W końcu znalazłem serię micro wież Panasonica, które nie dość, że są bardzo przyjemne z wyglądu, to dźwięk mają po prostu rewelacyjny!) i zacząłem szukać najniższej ceny.

Media Markt mnie zaskoczył i to bardzo negatywnie. Za wieżę, której przeciętna cena wynosi około 950 - 1000 złotych zażądał sobie prawie 1300... Trochę lepsze było Euro AGD, ale cena 999 - 1099 to dalej nieco za dużo.

Porozglądałem się troche po internetie i po gorzkim przełknięciu cen w Ameryce (po cholerę ja znowu je porównywałem...) znalazłem trzy polskie sklepy, których oferta wydaje się bardzo atrakcyjna. Poniżej przedstawiam linki do nich:

http://www.agdrtv.com/koszyk/?cid=hi...c_sc_pm_29_e_s

http://www.jonczak.pl/oferta.php?id_towaru=523

http://www.agdrtv.com.pl/wieze_hi-fi...C-PM29_E-S.php

No i w związku z nimi mam pytanie. Czy są to sklepy sprawdzone i kupowanie w nich jest bezpieczne? Czy może ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z którymś z nich. Ceny są bardzo atrakcyjne, więc pewnie się zdecyduję. Ale nie wiem, czy nie są trochę ZBYT atrakcyjne...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: