![]() |
A czy egzamin z PO (w czasie studiow) i te 3 tygodnie w wakacje (badz nie, jak nie powolaja) zwalnia ze sluzby i daje rezerwe?
|
mogą mi skoczyć.
Mam kategorie 'Z'. Na wypadek wojny, zostaje zakładnikiem. || |
rezerwa pozdrawia :D
dostałem z lotu po skończeniu 2 letnich studiów uzupełniających :szczerb: |
ktos ma jakis link/zrodlo, ew. wykladnie obowiazujacych teraz przepisow?
od polowy pazdziernika mam wyzsze i bardzo chce miec rezerwe :) za tydzien bede mial w reku dyplom, i pojde z nim do wku, mam nadzieje, ze mi wbija te rezerwe teraz pytanie - o co chodzilo osobie piszacej, ze udupia tych co teraz studia pokoncza? i o co chodzi z tymi 18 miesiacami odroczenia? |
Rezerwa 1992 pozdrawia. :banan2:
PS. Armi się boicie? Ja byłem, inni też mogą. :polska: |
Cytat:
http://praca.gazeta.pl/praca/1,47418,2539645.html |
Przy okazji, mozna gdzies znalezc spic chorob/schorzen, ktore powoduja przyznanie kategorii "niezdolny do sluzby"?
|
I to sa wlasnie jaja ;] Teraz jak odrocza sie przez 18 miesiecy to automatycznie przechodzi sie do rezerwy. Czyli udupia tych co teraz studia pokoncza :D (mojego znajomego podobnie udupili - nie uczyl sie juz 2 lata i sobie o nim przypomnieli)
|
ja jestem za brak ile wlezie ;) :piwo: dla poborowych :P
|
ja mam wezwanie na 12 grudnia do wojewodzkiego urzedu pracy na komisje w sprawie sluzby zastepczej - to mnie jeszcze w tym kraju trzyma :P
|
Cytat:
|
pozdrowienia od baby, ktora nie miala takich problemow:)
chociaz, myslalam o wojsku,aby byc w szeregach...ale to bylo dawno:) p.s. mam nawet mundury w domku(jeden prawdziwy z wojska, a drugi mundurek na lato sama szylam:) kamizelka spodenki krotkie i spodniczka:)) |
przeniesiony jakis czas temu... w wojsku nie bylem i sie nie wybieram, choc kiedys myslalem o zawodowym - ale z poboru - nigdy!
|
Pozdrowienia od rezerwy :piwo:
|
Pozdrowienia (Rezerwa 2003)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:58. |