![]() |
Ilość załączników: 1
Sprawdźcie ten dzwonek mp3.
Po 3 minutach słuchania wysiadam ;) Można kogoś nieźle wkurzyć || @Patrix.. Twój styl = mój styl ;) Podobny music nam się podoba :D |
Cytat:
poza tym 3gp mnie nie kręci jakoś :D |
|
Chlopaki a filmikow zadnych nie macie? Albo jakis smiesznych telefonow
do kogos... cokolwiek - cos co ja wrzucilem... Dorzucam cos jeszcze swojego autorstwa ;) ~~~!!! UWAGA !!!~~~ Film Palec.avi dozwolony jest dla widzow po 18 roku zycia... |
Moje ulubione na ten kwartał,
bez trudu można 'usłyszeć' mój styl :D - airscape, akcent, barracuda, casteam, darude, djshog, prydz, hitack, baker, prodigy, rocco, sylver, zombie nation... Za niedługo poszukam więcej te zgrałem aktualnie z tel :D |
Ja mam tylko dzownki i tapety z Metal Gear Solid... + dwie z Sonja, wiec watpie by to kogos obchodzilo ;-)...
|
Ilość załączników: 4
moje dzwonki (bez skojarze***324;) :D
potrzebowa***322;em czego***347; charakterystycznego i niepowtarzalnego, dlatego wybra***322;em takie a nie inne. ps. mo***380;e ju***380; czas pomy***347;le***263; nad zwi***281;kszeniem max. rozmiaru jaki mo***380;e mie***263; plik wrzucany na serwer? |
Stworzmy nasza kolekcje dzwonkow itp do telefonow ;)
Witam,
Wiec zabawa polega na tym ze kazdy wrzuca co ma dobrego w telefonie czyli roznego rodzaju teksty, filmiki, dzwonki, itp - zrobi sie z tego ladna i calkiem ciekawa kolekcja... Mile widziane opisy do plikow ;) Moje pobierz tutaj http://hotsoft.w.interia.pl//Zbignieff.rar |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:32. |