![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
sub >>> txt
sciagnalem sobie napisy do filmu,lecz sa one w dziwnym formacie sub. jak sie dowiedzialem, to sa to napisy z dvd. porowalem je pzrerobic zgodnie z poradami z forum na txt przy pomocy subtitle workshop,sub ripa oraz probowalem jet wciagnac do time adjustera.
niestety nic nie pomaga, nie da sie pzrerobic. plik ma 25 MB, oporcz niego jest jeszcze plik idx. dodam, ze napisow do tego filmu po polsku nie znalazlem na stronach z napisami. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
subedit otwiera napisy w formacie sub... tzn podobno...
ja probowalem otworzyc atk testowo do jakiegos filmu te napisy i niestety... te moje takze zajmowaly 25mb... fajnie bylo by sie dowiedziec jak zrobic zeby jakos one zadzialaly moze w jakims programie... lub je jakos przekonwertowac wlasnie na txt... bo wychodzi wiele napisow w formacie sub ktorych nie ma w txt... pozdro
![]() |
#3 | |
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
![]() |
no wlasnie mi time adjuster nie pomogl....
nie wiem czy to jego wina czy wina napisow,ale on mi pokazuje jakies chinskie litery... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
jak narazie nie miałem problemów z time adjusterem (odpukać!) i konwersją w nim z .sub >> .txt (choć robiłem to tylko kilka razy...). Jeśli próbowałes w trzech różnych programach i nic, to chyba plik z napisami uszkodzony... Spróbuj je "puścić" z filmem i zobaczyć czy się wyświetlają.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guru
![]() |
puscilem razem z filmem w programie subedit,ale nic z tego... napisow nie bylo... ladowaly sie hcyba z 5 minut, podczas odtwarzania film skakal.. wiec nie wiem czy to tez nie wina programu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
subrip albo subripper.
Te napisy pewnie są zgrane żywcem z DVD - więc to takie obrazki nakładane na film, a programy, które wymieniłem to takie OCRy do napisów.
![]() |
|
|