![]() |
@Bartek No jakbysmy juz organizowali taki forumowy wyjazd, to po 1 ktos musial by wziasc za nas odpowiedzialnosc, a po 2 to jakies noclegi by sie przydaly, albo czasami w razie czego wolne lozko... bez glupich skojarzen ;p
|
Na imprezę idzie się po to aby, zabawić. odpocząc, wyluzować. I wrócić do domu, iść spać, i być gotowym do ciężkiej pracy przez tydzień. Narkotyki tylko blokują układ dopaminowy, w dodatku z alkoholem, działają negatywnie na układ poza piramidowy, z stąd, są te wypadki zejścia. Dlatego nieuznaję takowej zabawy, w rosyjską ruletkę. Życie jest jedno:))))
|
Cytat:
|
Oki jeszcze z 2 opiekunopw by sie jakis przydalo i wtedy na serio by cos mozna skombinowac ;p
|
Hinks pytałeś się?
Ja się pytałem i będę jeszcze rozmawiał :taktak: @Piotrek kiedy dokładnie byśmy jechali? |
Hmm, no jeszcze nie wiem, bo to po 1 musialo by sie zglosic wiecej osob chetnych do roli opiekunow i wiecej ochotnikow na sam wyjazd ;) Pozniej by trzeba jakos przekonac rodzicow do tego wyjazdu ;) A na samym koncu ustalilo by sie termin samego wyjazdu i jakis nocleg ;p
|
Ja się popytam kogoś ze znajomych :taktak:
|
Cytat:
Ale w najbliższym czasie będę musiał :) |
ile wy macie lat ze sami jechac nie mozecie?:)
|
eee z opiekunem na Sunrise??? troszkę to smiesznie rzmi :)
A nie lepiej zebrać się w ileś tam osób i jechać razem, wtedy nie będzie Wam potrzebny żaden opiekun. Cytat:
Pozdro |
To trzeba miec opiekuna zeby przejechac sie kilka kilometrow??
PS. Wy chyba nie robicie wycieczki szkolnej, tylko wyjazd na pare dni ... |
@All No jak juz ktos pisal wyzej to po 1 nie wszyscy maja skonczone 18 lat, a po 2 mnie jakos rodzice samego nei puszcza na Sunrise ponad 200km pociagiem :| A jesli chodzi o tego "opiekuna" to ma byc to jakas osoba, lub kilka powyzej tych 18 lat i zbierze cala ekipe :|
|
nie mam 18 to sie nie pcham na imprezy....na sunrise tez nie wejdziesz bo beda trzepac dowodami
|
Hmm, jedno pytanko czy zeby gdizekolwiek wejsc trzeba miec 18 lat?? Przeciez ja tam ide sie bawic, a nie pic, palic, albo cos podobnego. A jakby nei patrzec to ja sie moge bawic co tydzien na Protektorze ;) Dokladnie to moze z 500m mam do niego ;p
|
a ja nie mowie ze masz pic czy co tam chcesz/nie chcesz robic - ja mowie tylko ze wstep na takie impry jest od 18 a tam na sunrise w zeszlym roku czesali ostro:)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:59. |