![]() |
świńska grypa, ptasia grypa... ktoś robi na tym kokosy wciskając ciemnej masie bzdety...
|
Cytat:
W centrum Lwowa zatrzymano Polaków handlujących maseczkami ochronnymi |
Zawsze w takiej sytuacji znajdą się sprytni i naiwni teżsię znajdą... Oczywiście reklamowanie produktów w ten sposób to cios poniżej pasa, już o sztucznym zawyżaniu cen nie wspominając.
|
Ale ta aukcja porażka.
Nie dość ze potwornie drogo to jeszcze te zdjęcia :rotfl: Lekarz wypisuący "Dzięki maseczce uniknęła pani groźnej grypy A/H1N1" (który lekarz pisze takie bzdety?!" to zdjęcie z kichającą kobietą bez maski... Opis szybko rozprzestrzeniającej sie choroby.. I najlepsze "niewielkim kosztem ochronisz najbliższych" heh trzeba mieć talent, ale widać ze to skutkuje - mimo ceny idą jak bułeczki. |
a tam przesadzaj z ta grypa na Ukrainie wybory wiec grypa panuje :)
|
|
Niedzwiedziowi kark ukrecic, wytopic sadlo i wio na targ-biznes zloty.
http://www.allegro.pl/item806665665_...ciwgrypie.html niezle przebicie-prawie 2x wzgledem innych miejsc. |
Cytat:
|
Cytat:
Swiat opanowali pederaści. |
No proszę... A ludzie się zastanawiają dlaczego niedźwiedzie straciły sierść... http://www.curio.pl/curio/page/6770
|
jak jechalem na polnoc , to robili szkolenie jak sie zachowac prz spotkaniu z niedzwiedziem oko w oko ?
polozyc sie twarza do ziemi i wypiac dupe - za przeproszeniem ! ja to rozumiem gdyby to miala robic zona , ale ja ???? to niedzwiedzie tez pedaly :) |
No więc właśnie o tym napisałem - jak ktoś nakaszle w maseczkę, to większość syfu tam zostanie, natomiast jak ktoś nakaszle bez maseczki na kogoś z maseczką, to niewiele ona pomoże, ponieważ szczelnie nie przylega do twarzy. Pomińmy już to ile jest w stanie i jak długo, zatrzymać materiał użyty do jej produkcji...
A i tak większość przypadków grypy roznosi się przez brudne łapy, a Ukraińcy z ich jesiennym żarciem prażonego słonecznika kupowanego od babć na ulicy, i jedzenia go za chwilę brudnymi łapami, aż się proszą o pandemię. ====================== Jest świetnie. Ministerstwo: Leków dla chorych nie braknie Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Gumka nie musi pękać, ta maseczka nie chroni przed tym co wdychamy, tylko zatrzymuje to co wydychamy, w większym stopniu, bo też nie całkiem.
Może pomóc, nawet trochę bardziej niż umarłemu kadzidło. |
Mnie za to interesuje konstrukcja tej maseczki :taktak: bo jeżeli wiązana jest na tasiemki to :spoko: bo jak gumka pęknie to kaplica :haha:
A tak w ogóle to z tymi maseczkami to taka sama propaganda-jak z bombą atomową kiedyś-że wystarczy osłonić się gazetą :taktak: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:17. |