![]() |
Ja idę do koleżanki, mam nadzieje, że będzie miła i sympatyczna atmosfera, czego Wam również życzę.
Szczęśliwego Nowego Roku, to już za 23h i 50m :) |
Cytat:
|
no jak impreza to na calego :) trzeba stary rok porzegnac a nowy przywitac podobno ma byc niezly :D
|
andrzejj to tak jak ja tez w domciu - chyba ze kobieta cos ma i nie chce mi powiedziec co i jak ale sie dowiem.
strasznie tajemniczo rozmawiala przez telefon apropo sylwka ale jak sie zapytalem to nic nie mowila (i tak nagle zaczela robic salatke i sprzatac) :> |
Temat był na pewno.
Ja nie robię nic, zostaje w domu i, przynajmniej przez drugą część dnia, zamierzam się byczyć :) |
Miałem do akademca iśc, ale się pozmieniało i do koleżanki suniemy :) - oj będzie się działo. Żeby tylko do północy wytrzymać.
I tak przy okazji: życzę wszytkim "forumowiczom" szampańskiej zabawy i szczęśliwego Nowego Roku |
temat jest...
ja ide do znajomych - Kostrzyn Wlkp - troche za Poznaniem.30 osób w dużym domu.Ogolnie bedzie idealnie i kulturalnie;) - mysle... ps.kiedys ktos dawal taką elegancką strone o drinkach (wiem ze byla anglojęzyczna) |
Ja chyba zostaje w domku i u siebie cos zorganizuje ;p
|
ja raczej nic...
powaznie sie rozchorowalem |
Chyba taki temat juz jest :)
|
A ja ide do kumpla...oj bedzie sie dzialo :piwo: :flaszka: (qrde, brak emotka ;p )
|
A ja będę oglądać telewizje :P na sylwka :)
|
ja jadę w góry na całe trzy dni imprezy :rotfl:
|
>> SYLWESTER 2004/2005 <<
>> Co robicie w sylwka? A może już dziś? :D
U mnie dziś do pojutrza... impra :D Głosniki nagrzane a flaszki rozdane =D..... POZDRAWIAMY :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:08. |