Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Synthol - apogeum debilizmu (https://forum.cdrinfo.pl/f5/synthol-apogeum-debilizmu-61890/)

luminat 04.02.2006 11:15

To, ze maja takie wielkie bicepsy, wcale nie oznacza, ze sa silniejsi od Pudziana. Zastanawiam sie czy panowie przedstawieni na zdjeciach jeszcze zyja... jesli tak, to na pewno sa juz po zawale i wylewie...

polakT 04.02.2006 11:58

ja to tam popieram takie zabiegi.... jak ktos juz wspominal.... leca na to harcore'owe panienki wiec te normalne zostaja dla nas :D

Dorian 04.02.2006 12:12

Cytat:

Napisany przez FatAlbert
nie dodałeś że takie lubiątylko ostry metal i hardcore a i zę są brzdykie w więkoszci

Raczej różowe lolitki spod dyskoteki lubiące BMW, zimny łokieć i kawałek mięśnia. Żadna znana mi metalówa ( co nie oznacza też zakolczykowana i wytatuowana ) - a znam sporo, nie leci na takich pajaców.

Goście wyglądają jak ludki z Michelin - niech sobie ten płyn wstrzykną pod brwi - tam dopiero da wymierny efekt - groźnego spojrzenia.

Stef 04.02.2006 12:28

zalosne...
jak mozna takie cos sobie samemu zrobic? z wlasnej nieprzymuszonej woli....
i komu sie to podoba? jesli oczywiscie to jest prawdziwe, bo ja jednak obstaje przy tym ze niektore z tych zdjec to fotomontaz.
dlazcego? bo ejst to zbyt nieproporcjonalne. jak mozna miec bicepsy jak armata a przedramie takie... srednie.
tak samo z klata. bo ten synthol sam nie daje takich efektow- tzreba chyba jeszcze troche pocwiczyc.

michal_zb 04.02.2006 13:21

Cytat:

Napisany przez Stef
zalosne...
jak mozna takie cos sobie samemu zrobic? z wlasnej nieprzymuszonej woli....
i komu sie to podoba? jesli oczywiscie to jest prawdziwe, bo ja jednak obstaje przy tym ze niektore z tych zdjec to fotomontaz.
dlazcego? bo ejst to zbyt nieproporcjonalne. jak mozna miec bicepsy jak armata a przedramie takie... srednie.
tak samo z klata. bo ten synthol sam nie daje takich efektow- tzreba chyba jeszcze troche pocwiczyc.

biceps jest duży a przedramie małe, bo sobie wstrzyknęli "tylko" w biceps... jakby sobie jakiś wstrzyknął w dupsko to by miał zada na dwa fotele, a biceps i tak by mu mały został :)
i do tego specjalnie ćwiczeń nie trzeba; wstrzykujesz -> miesień rośnie (nabrzmiewa) -> "efekt" gotowy :blee:

demek 04.02.2006 13:43

wala sobie gowniarze 3 dni pod rzad przed dyskoteka, powyrywaja mlode siksy, pomocza i miesien schodzi i potem znow to samo - jednym slowem "ameryka'

czero 04.02.2006 14:06

przeciez na jednym ze zdjec jest chyba koles z "That 70's show" a nie przypominam sobie zeby mial takie muly, no chyba ze to nie on :D

jednym slowem idiotyzm Ameryki!!!

Calme 04.02.2006 14:18

Co ciekawsze, na ktoryms z linkow czytalem, ze czestym efektem nadmiernego stosowania tego syfu - sa TAK TAK ! amputacje konczyc - takze na wlasne zyczenie sie skracaja - Boze poblogoslawa Ameryke ! :serdusz:

Ghost_mode 05.02.2006 19:46

Cytat:

Napisany przez Calme
Co ciekawsze, na ktoryms z linkow czytalem, ze czestym efektem nadmiernego stosowania tego syfu - sa TAK TAK ! amputacje konczyc - takze na wlasne zyczenie sie skracaja - Boze poblogoslawa Ameryke ! :serdusz:

hehe może łameryka sama się z czasem wykończy :D

kraluk 05.02.2006 22:13

Cytat:

Napisany przez Calme

A ja myślałem, że jednak ludzka głupota ma jakąś granicę... A jednak się myliłem.

Poza tym, jakim to trzeba być lekko mówiąc *****em, aby sobie to świństwo do mięśni aplikować...

Predi 06.02.2006 00:31

a ja chce poznac ta pania:

http://www.bodybuildingpro.com/synthol/14.jpg

gdzie moge kupic ten srodek?

joujoujou 06.02.2006 02:05

Cytat:

Napisany przez Predi
a ja chce poznac ta pania:

[...]

Na moje oko, to ma max. 15 lat, więc lepiej uważaj na prokuratora. :>

:mruga:

REi 06.02.2006 02:30

Cytat:

Napisany przez FatAlbert
nie dodałeś że takie lubiątylko ostry metal

Chmmm dziwne ja znam duzo dziewczyn ktore sluchaja metalu (bo nie wiemco masz na mysli piszac 'ostry' - black? death? ) i napewno nie sa brzydkie... za to farbowanymi hej-hop blondynami to ja rzygam na 100km

Predi 06.02.2006 10:51

Cytat:

Napisany przez joujoujou
Na moje oko, to ma max. 15 lat, więc lepiej uważaj na prokuratora. :>

:mruga:

ciiii... :mruga: :D

ps. moze byc starsza, byleby tak wygladala :D

Dorian 06.02.2006 11:49

Niestety latynoski piekielnie szybko się starzeją;) Więc przedział wiekowy Predi to tak do 35, bo później łeee :P

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:06.