![]() |
To, ze maja takie wielkie bicepsy, wcale nie oznacza, ze sa silniejsi od Pudziana. Zastanawiam sie czy panowie przedstawieni na zdjeciach jeszcze zyja... jesli tak, to na pewno sa juz po zawale i wylewie...
|
ja to tam popieram takie zabiegi.... jak ktos juz wspominal.... leca na to harcore'owe panienki wiec te normalne zostaja dla nas :D
|
Cytat:
Goście wyglądają jak ludki z Michelin - niech sobie ten płyn wstrzykną pod brwi - tam dopiero da wymierny efekt - groźnego spojrzenia. |
zalosne...
jak mozna takie cos sobie samemu zrobic? z wlasnej nieprzymuszonej woli.... i komu sie to podoba? jesli oczywiscie to jest prawdziwe, bo ja jednak obstaje przy tym ze niektore z tych zdjec to fotomontaz. dlazcego? bo ejst to zbyt nieproporcjonalne. jak mozna miec bicepsy jak armata a przedramie takie... srednie. tak samo z klata. bo ten synthol sam nie daje takich efektow- tzreba chyba jeszcze troche pocwiczyc. |
Cytat:
i do tego specjalnie ćwiczeń nie trzeba; wstrzykujesz -> miesień rośnie (nabrzmiewa) -> "efekt" gotowy :blee: |
wala sobie gowniarze 3 dni pod rzad przed dyskoteka, powyrywaja mlode siksy, pomocza i miesien schodzi i potem znow to samo - jednym slowem "ameryka'
|
przeciez na jednym ze zdjec jest chyba koles z "That 70's show" a nie przypominam sobie zeby mial takie muly, no chyba ze to nie on :D
jednym slowem idiotyzm Ameryki!!! |
Co ciekawsze, na ktoryms z linkow czytalem, ze czestym efektem nadmiernego stosowania tego syfu - sa TAK TAK ! amputacje konczyc - takze na wlasne zyczenie sie skracaja - Boze poblogoslawa Ameryke ! :serdusz:
|
Cytat:
|
Cytat:
Poza tym, jakim to trzeba być lekko mówiąc *****em, aby sobie to świństwo do mięśni aplikować... |
a ja chce poznac ta pania:
http://www.bodybuildingpro.com/synthol/14.jpg gdzie moge kupic ten srodek? |
Cytat:
:mruga: |
Cytat:
|
Cytat:
ps. moze byc starsza, byleby tak wygladala :D |
Niestety latynoski piekielnie szybko się starzeją;) Więc przedział wiekowy Predi to tak do 35, bo później łeee :P
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:06. |