![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.11.2003
![]() |
Wczasy nad morzem...
Wybieram się nad morze tylko nie bardzo wiem gdzie...
Za kawalera byłem we Władku i było OK, ale teraz palnuję wypad z żoną i dzieciakiem więc liczy się spokój ![]() Znalazłem stronkę; http://www.nadmorzem.net.pl/index.php Które miejscowości są godne polecenia, dla rodzinki z rocznym dzieciakiem... Najbardziej interesują mnie małe , nieznane miejscowości z małą liczbą turystów itp. Więc które z tej strony miejscowości brać pod uwagę a które od razu przekreślić ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
2 lata temu bylem w Karwii i naprawde polecam, jest tam malo turystow i bardzo przyjemnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
potwierdzam Karwia a jeszcze lepiej Dębki - najładniejsza plaża.
we Władysławowie jest do bani - palą węglem i śmieciami, aby wodę podgrzać, jak siostra powiedziała w sklepie - czemu te nektarynki takie brzydkie i drogie to usłyszała, że nie musi kupować, więc stwierdziła, że faktycznie nie musi, choć to najbliższy sklep i przez 2 tygodnie będzie kupować w innym. takie podejście do 'stonki' jak tam nazywają turystów jest normą. nigdy więcej nie mam zamiaru mieszkać we Władysławowie. Polecam też Kołobrzeg, co prawda dużo ludzi, ale fajna atmosfera. na plaże trzeba wybierać się samochodem za miasto, ale jest pięknie i zazwyczaj ciepła woda. miałem kiedyś wynajęte mieszkanie na odbudowanej starówce i muszę przyznać, że to był najbardziej udany pobyt nad polskim morzem. Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 30.04.2006 o godz. 12:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Gość
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Aopenowiec
Data rejestracji: 14.04.2005
![]() |
Jak z ***380;on***261; i z dzie***263;mi to tylko do D***281;bek !
![]() |
|
|