![]() |
Witam !
Życzę wszystkim przede wszystkim zdrowia, radości i optymizmu w Nowym 2006 Roku !! A także aby powiodły się plany każdego z Was i spełniły choć w części marzenia !! Szczęśliwego Nowego Roku !!! :sluze: Oraz oczywiście udanej zabawy Sylwestrowej !! :zespol: ro29 |
Z nowym rokiem nowym krokiem, jak to mawiają ;)
Niech wiec ten caly nowy rok bedzie znosniejszy od jutrzejszego kaca :D I w ogole samych pozytywnych przypadkow i przezyc w tym nadchodzacym roku :) |
Cytat:
Dopiero poniedziałkowy da do wiwatu. Wszystkim wszystkiego najlepszego. Właśnie zaczynam sie wybierać na tzw. Sylwestra. Jutro na bank nie będę miał kaca.:) No może późnym wieczorem. :'( |
Wpadam tylko na chwilę i piszę szybko :)
Wszystkiego najlepszego w 2006 roku !, no i jak to w Sylwka bawcie się ile wlezie (a raczej wpłynie ||), co by godnie przywitać ten nadchodzący ROK :ognie: :sylwek: :ognie: pozdrawiam |
Żeby nikomu korek z szampana nie wybił zębów ani oka!
:sylwek: :szczerb: :sylwek: :podbite: A poza tym wszelkich obfitości i szczęścia. |
wszystkiego naj, naj ... a jutro duzo soku z pomidorow na kaca :D
trzymajcie sie ... ja sie nie puszczam :> |
Cytat:
Soku? Alex?? A nie pojutrze? A może to mi się daty pomyliły? U nas jutro to się wraca po 16tej do domu. Czasem pieszo Czasem taksówką>:) |
Szczęśliwego Nowego Roku!!!!!
Uprzejmie proszę o wybaczenie, że zamieszczam to tutaj, ale jakoś najbliżej mi tu było..
Chciałam wszystkim tu zaglądającym przypadkiem, wiernym forumowiczom a także Moderatorom złożyć życzenia Szczęśliwego Nowego Roku! :) Aby Nowy Rok przyniósł wszystkim to, czego akurat potrzebują do szczęścia ;), spełnienia marzeń, no i przede wszystkim - dużo, dużo zdrowia (bo jak ono jest, to reszta jakoś zawsze tam pójdzie). Do Siego Roku!! :) :sluze: :piwo: |
Zdrowia, szczęścia, pomyślności...
|
:ognie::ognie::ognie::ognie::ognie::ognie::ognie:: ognie::ognie::ognie::ognie::ognie::ognie::ognie:
Wszystkiego najlepszego, żadkich formatów || portfela pełnego :idea: szampańskiej zabawy :piwo: na ten Nowy Rok życzy mgit :ognie::ognie::ognie::ognie::ognie::ognie::ognie:: ognie::ognie::ognie::ognie::ognie::ognie::ognie: |
nie żebym sie czepiał, ale już jest taki temat od wczoraj http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=60395&page=2 :piwo:
|
a ja jeszcze jestem...
Wszystkim najlepszego! A sił coraz mniej.... |
Cóż tu dużo pisać...
Po prostu: Życzę wszystkim forumowiczom wszystkiego najlepszego i tego, aby Nowy Rok był lepszy od poprzedniego :) :piwo: |
@izabellaaleksan
Również dziękuję życzę i tego samego (a nawet więcej :)). Cytat:
Jeszcze raz dziękuję/dziękujemy @mgit Z czasem wyrobi się dziewczyna ;) |
Późno, ale nie za późno :)
Życzę wszystkim lepszego, niźli obecny, roku, spełnienia marzeń (które i tak się nie spełniają :|), i dobrze wypalonych płyt ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:31. |