![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Tego co sie wyrabia w szkole i innych miejscach nie da sie opisac, aby bylo zabawne. Sa to po prostu zdarzenia, ktore smiesza jak sie je widzi i to nie wszytskich, tylko dana grupe spoleczna.
Moglbym takich akcji wymieniac w nieskonczonosc, bo mam super zgrana klase (niekiedy nie do konca) i przewaly sa dziennie. Przytocze moze jedna akcje, ktore bedzie zrozumiala. Koniec przerwy. Jak zwykle siedzimy w klasie i czekamy na nauczyciela. Pelno smiechu itd. Nauczyciel-vice dyr wchodzi, a kumpel odwrocony bokiem do drzwi mowi na caly glos: - Znow dwie godziny z tym burakiem! ![]() A jeszcze ladniejsze i weselsze sa imprezy klasowe z osobami towarzyszacymi ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
BA/\//\/ED
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
No widze że się rozkręciło...
[gimnazjum, 3 kl, religia] (btw. dzisiaj ) Ksiądz opowiada coś -... i dla ludzi dziwne było to że ksiądz w normalnych spodniach chodził ubrany... Kumpel: -A księża noszą dresy? [ZGON!] [gimnazjum, 3 kl, wf] (btw. dzisiaj ) Wchodzimy do szatni. Ktoś się pyta: -Chłopaki, to kto ćwiczy? Kumpel -Moja z dziećmi... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A kreda to różne zastosowania ma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Raz kumpel zjadł kartke z informacja o dniu otwartym ![]() ![]() Albo na angielskim - babka nas jakoś o******a, patrze na kumpla a ten ma na ławce kartke, nachyla się, "przykleja" ją do jezyka i cala wsysa do gęby i żre ![]()
![]() |
#18 |
Veni, Vidi, Vici.
Data rejestracji: 03.11.2003
![]() |
Podstawóka, która to była klasa nie pamiętam (parę lat już mineło), lekcja plasyki z młodą blondyka (nawet ładna była) malowalismy martwą naturę (między innymi jajka kurze), sorka wyszła, a kumpel wziął dwa jajka i banana i przyłożył sobie zgadnijcie gdzie
![]() ![]() Dodam że gościu jest teraz księdzem ![]() Pozdro
![]() |
#19 |
BA/\//\/ED
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
Hmmm ostatnio jak mnie nie było babka na bioli kilku osobom zrobiła kartkówki 'karne' i dała im takie pytania(pod pytaniem sa odpowiedzi jednego kumpla):
1.Jakie wnioski wyciągneliście przez 2 lata(uczy nas dopiero 2 lata) nauki biologii? Że jest pani ładna. 2. Co Wam się najbardziej podoba na lekcji biologii? Pani. ![]()
![]() |
#20 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Posłany
![]() ![]()
![]() |
#21 |
Wujek Cięta Riposta ;D
Data rejestracji: 22.11.2005
![]() ![]() |
odkopie a co tam
![]() ca***322;e gimnazjum mia***322;em dosc "t***281;p***261;" klase tak samo jak teraz w technikum.Moja klasa w pon mia***322;a spotkanie z dyrektorem. Na lekcji mieli***347;my taki jakby test i tam pisali***347;my jak reagujemy na stres itp. W pewnym momencie pad***322;o pytanie jak bod***378;ce odzczuwasz podczas stresu? na co kolega odpowiada g***322;o***347;no twardo i wyra***378;nie -biegunka, po czym s***322;ycha***263; g***322;o***347;ny rechot klasy lecz juz nie tak***261; r***243;***380;ow***261; mine dyrektora.
![]() |
![]() |
#22 | |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie widzialem nigdy tego tematu..
Ale dopisze sie, bo akurat ostatnio miala miejsce dosc smieszna sytuacja. Wiec nasz angielski jest dzielony na 2 grupy (podstawowa i zaawansowana), ja jestem w tej pierwszej - przepisalem sie po pierwszym roku z zaawansowanej. W grupie (lacznie ze mna) kumaja cos moze 2-3 osoby, a reszta nie rozumie Present Simple, wiec sami sie kumacie.. I tak ostatnio na jakiejs lekcji zadala cwiczenia, ja jak zawsze wszystkie zrobilem i sobie siedzialem i poprosila jedna z dziewczyn o przeczytanie co napisala.. Bylo tam pytanie mniej wiecej takie - "W co jest ubrany Twoj nauczyciel?" Nasza nauczycielka to baaardzo stara pani, dziwnie sie ubierajaca.. i kolezanka: "Noo.. wiec.. nie wiem jak to jest.. noo.. ten.. jak to sie nazywa?" Nauczycielka: "co?" Kolezanka: "No teen.. yyy.. kombinezon!" Nagle Smartek wybuchl smiechem i za nim cala grupa ^^, smialismy sie chyba z 5min ;-D. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Heh ;-)
Mi sie przypomina taka sytuacja, ze nasza klasa zostala zostawiona na jakies 15 minut przez dyrektorke bo mielismy z nia zastepstwo. To kolega jakos zlapal kolezanke tak z tylu i podnosil do gory - wygladalo to jakby symulowali uprawianie sexu, ale nie widzieli, ze przez ~20 sekund patrzy sie na to dyrektorka. Oczywiscie cala klasa w smiech, a dziewczyna sie zarumienila ![]() ----- Nauczyciel od informatyki mowi 'Ktora dziewczyna chce zarobic 5ke?' /Ja jestem sam w grupie jako chlopak ![]() ![]() ![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y Ostatnio zmieniany przez Piterniel : 01.11.2006 o godz. 12:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guru
Data rejestracji: 05.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
u mnie na biologii w podstawowce gdy Pani mowila nam o tym, ze teraz czynnosc ruszania uszami pozostala zwierzetom kilka osob(miedzy innymi ja) zaczelo sie smiac...reszta klasy i nauczycielka nie wiedziala o co nam chodzi. dopiero po ok. 10 minutach ktores z nas powiedzialo ze mamy kolege ktory rusza uszami
![]()
![]() |
#26 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A czy to coś trudnego ruszać uszami ?
![]()
![]() |
#27 |
the one
CDRinfo VIP