![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
![]()
Wiem że to nie ten dział ale w pewnym sensie mój problem jest związany z nagrywaniem. Mam płyte z Systemem Windows Me (legalną, ale za to bardzo zniszczoną) Chcę ja nagrać na płytę CDR Udało mi się ją przkopiować za wyjątkiem kilku plików (płyta jest fizycznie uszkodzona). Pliku setup.exe i autorun.ini (nie mylić z plikiem setup w katalugo WinMe)które znajdują się na płycie, jak i pliki odpowiedzialene za wyśwetlanie ekranu powitalnego po włożeniu płyty. Wprawdzie system da się zainstalować po przez wpisanie E:\WinMe\Setup.exe, ale ja bym wolał aby można było zainstalować system poprzez wpisanie E:\setup i żeby był ten ekran powitalny wyświetlany, po włożeniu płyty w już zainstalowanym systemie. I tu jest moja prośba, czy mógłby mi ktoś przesłać e-mailem te pliki które powyżej opisałem nie zajmują one dużo, można by je było spakować WinRAR-em lub WinZipem, byłbym bardzo wdzięczny gdy mi ktoś je przesłał, możliwie jak najszybciej Plis. Z gury dziękuję
![]() Mój e-mail to: cybermat16@gazeta.pl Jak by ktoś nie wiedział gdzie znajdują się pliki odpowiedzialen za wyświtlanie ekranu powitalnego po włozeniu płyty to ich lokalizacja opisane jest w pliku autorun.ini Ostatnio zmieniany przez cybermat16 : 25.10.2003 o godz. 21:30 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|