Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 25.10.2003, 21:26   #1
cybermat16
Gość

Exclamation Pytanie niezupełnie na temat

Wiem że to nie ten dział ale w pewnym sensie mój problem jest związany z nagrywaniem. Mam płyte z Systemem Windows Me (legalną, ale za to bardzo zniszczoną) Chcę ja nagrać na płytę CDR Udało mi się ją przkopiować za wyjątkiem kilku plików (płyta jest fizycznie uszkodzona). Pliku setup.exe i autorun.ini (nie mylić z plikiem setup w katalugo WinMe)które znajdują się na płycie, jak i pliki odpowiedzialene za wyśwetlanie ekranu powitalnego po włożeniu płyty. Wprawdzie system da się zainstalować po przez wpisanie E:\WinMe\Setup.exe, ale ja bym wolał aby można było zainstalować system poprzez wpisanie E:\setup i żeby był ten ekran powitalny wyświetlany, po włożeniu płyty w już zainstalowanym systemie. I tu jest moja prośba, czy mógłby mi ktoś przesłać e-mailem te pliki które powyżej opisałem nie zajmują one dużo, można by je było spakować WinRAR-em lub WinZipem, byłbym bardzo wdzięczny gdy mi ktoś je przesłał, możliwie jak najszybciej Plis. Z gury dziękuję
Mój e-mail to: cybermat16@gazeta.pl
Jak by ktoś nie wiedział gdzie znajdują się pliki odpowiedzialen za wyświtlanie ekranu powitalnego po włozeniu płyty to ich lokalizacja
opisane jest w pliku autorun.ini

Ostatnio zmieniany przez cybermat16 : 25.10.2003 o godz. 21:30
  Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: