![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 | |
|
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
IE 4 ma w kółku trzeci, tilt to dwa kolejne i z boku dwa. A co do Opery - to do czego używasz trzeciego?
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Srodkowy przycisk zamyka okna na pasku u góry, otwiera linki w nowym oknie itd
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
madapaka
Data rejestracji: 09.10.2002
![]() |
Polecam A4 Tech BW-5 USB - używam jej od ponad pół roku. Pomysł z szerokim kółkiem sprawdza się po prostu rewelacyjnie. Kółko jest z przeskokiem, ale chodzi gładko, bez wysiłku i prawie bezgłośnie. Mi ta myszka odpowiada w 100% i przez najbliższe parę lat nie mam zamiaru jej zmieniać
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Jesli dobrze pamietam miales taka mysz:
http://katalog.intercom.pl/?m=23&id=1538 A mozna taka kupic tu: http://sklep.pclab.pl/sklep/Mysz_A4-...A4PRES125.html A taka ja mialem ![]() http://sklep.benchmark.pl/pelny_1916.html |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
I ich na razie najbardziej brakuje mi w notebooku przy touchpadzie. Żeby otworzyć link w nowym oknie w tle muszę przytrzymać ctrl, shift i dopiero przycisnąć przycisk "myszy". Zamykania okna bez przyciskania na krzyżyku jeszcze w ogóle nie odkryłem (jeśli się da). Męczące to trochę..@ Slimak Dokładnie taką podałem w pierwszym linku i dzisiaj zamówiłem
|
|
|
|
#21 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() Jutro chyba zamówię z 10 bo mysz jest taka, że muszę mieć do niej dostęp już zawsze ![]() Widzę też, czemu nie mogłem jej znaleźć. Szukałem www15, a ona jednak jest oznaczana jako Presto coś tam. Dzięki za pomoc ![]() POLECAM KAŻDEMU TĘ MYSZKĘ! (i apeluję o zmianę ceny, przecież 23 złote za takie cudo to wręcz zbeszczeszczenie )----- EDIT Kurde, chciałem Ci przyznać absolutnie zasłużoną reputkę, ale cholera nie mogę. W każdym razie będę pamiętał, bo ta musi zostać przyznana
neverending path to perfection.. Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 11.05.2005 o godz. 16:53 |
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Always newbie
Cytat:
Zamykanie - przytrzymujesz prawy klawisz myszy --> do dołu --> w prawo Otwieranie linka w nowym oknie - przytrzymujesz prawy klawisz myszy i "przeciągasz" linka do dołu. I wieeele innych ciekawych myków
|
|
|
|
#23 | |
|
Always newbie
Cytat:
|
|
|
|
#24 |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja kupiłem do laptopa prostego Logitecha BT58 za 45 zł. Jak na moje potrzeby jest rewelacyjna.
PS. Do laptopa nie kupuj kulkowej (jakaś archaiczna ta Twoja mysz)... Ja mogę swoją zasuwać po wszystkim, nawet po d....e i chodzi rewelacyjnie (USB). Ostatnio zmieniany przez Kris : 11.05.2005 o godz. 18:01 |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
Cytat:
ja po rocznym uzywaniu mx 700 nigdy nie wroce do kulki.. kabla pewnie tez nie ![]() preferuje myszki: logitech [seria mx] microsoftowe [te "ie" chyba(?)] razer'y i naprawde - za myszke WARTO dac te 200-300zl by miec ten komfort.. ![]() pozdro
|
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
@ Wawelski, Smartek Gwarantuję Wam, że gdybyście poużywali jej przez tydzień trudno byłoby Wam się z nią pożegnać ![]() A piękna może rzeczywiście nie jest, chociaż na tamtym zdjęciu wygląda wyjątkowo źle, bo normalnie - od drugiej strony - prezentuje się całkiem przyzwoicie ![]() @ Kristof Do laptopa nie miała właśnie być kulkowa, tylko optyczna i na taką się zdecydowałem. Te kulkowe to sobie kupię z 2 - 3 na zapas do stacjonarnego. A co do optycznej to wiesz, ja właściwie planowałem używać jej przesuwając po biurku, a nie po ....
|
|
|
|
#27 | ||
|
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#28 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 08.09.2002
![]() |
Hmm... a ja mojego a4techa przerobiem na bezskokową
wystarczy rozkręcić, wyciągnać rolki a potem te dinksy ze sprężynkami które są pod nimi... potem montujemy wszystko ponownie i działa ![]() Generalnie to moja mycha przeszła już wiele i zastanawiam się, czy jak będę kupował następną to będzie bezprzewodowa... za łatwo może wypaść z ręki i odbić się od ściany... po przeciwległej stronie pokoju ;P |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Cytat: