![]() |
Nie używałem do tego Sub Edita, ale to mi wygląda, jakby on w ogóle tych napisów nie znalazł..
|
A apropo napisów do filmu ja chciałem scagnąc napisy do filmu przez subedit ale nie da sie nie wiem dlaczego,bo nie da się kliknąc na pobierz , jest tak jak by odznaczone
http://img354.imageshack.us/img354/144/subedit3bs.jpg |
no i co z tym tekstem?ma ktoś już?
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
a moze ktos czuje :) napisy The CAVE (JASKINIA)
|
Kowalik - napisy do Czlowiek Ringu ładnie pasują :D
... Tamta wersja Green Street Hooligans jest biedna - 1 niemiecka 2 ladna ale glos jest z cam :/ |
jesli juz szukamy napisow, to moze ma ktos?:
Corpses.2004.DVDRip.XviD-FiCO hellbound.hellraiser.2.1988.internal.dvdrip.xvid-nixx hellraiser.3.hell.on.earth.1990.internal.dvdrip.xv id-nixx hellraiser.iv.bloodline.(1996).dope-e [2cd] |
A zna ktoś to ?
Lisbela.e.o.Prisioneiro.DVDRip.by.Bruno Raging.Sharks.2005.DVDRip.DivX-GORiE.avi |
czechoj tu masz napisy do CinderellMana ;) http://napisy.info/SzukajNapisow.php...%B3owiek+ringu
|
napisz do kinomania i z głowy:) pozdro oni sie postarają
|
Cinderella Man - jak chłopaki bedziecie mieli napisy dajcie cynka.
Poszukuje jeszcze: 1. Jolly.Roger.Massacre.At.Cutters.Cove 2. Inside.Im.Dancing 3. Off.The.Map może ktoś z Was ma? |
Ten u mnie dopiero sie dociaga. A tutaj dowiaduje sie, ze takze napisow nie ma. Ale to dvdrip jest wiec pewnie niedlugo sie pojawia.
|
Cytat:
Ooo... widzisz, oto kolejny tytuł do którego szukam napisów tylko nie mogłem go sobie przypomniec. Kasprzak jesteś wielki:) |
jak znajdziesz daj znac
ja jeszcze szukam do Cinderella Man... |
Hehe. Niemieckiej to bym nawet nie sciagal. Z niemca nic nie kojarze, poza paroma slowami typu dzien dobry, dziekuje...
Angielski to obleci. Cos sie tam umie. Ale jak film jest ciekawy albo przynajmniej na taki wyglada to wole z napisami obejrzec. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:58. |