![]() |
Topic zaprawde swietny......
Moze nie jestem tutaj najdluzej, moze nie mam najwiecej postow i nie jestem najstarszy ale jestem na tyle spstrzegawczy zeby zauwazyc ze memo moze jednach oczekiwac od forumowiczow drugiej szansy natomiast wy - Smartek, Sid i inni wszystkie jego posty odrazu niszczycie co prawda smiesznymi ale niepotrzebnymi komentarzami, postarajcie sie od tego wstrzymac - moze on naprawde chce dobrze. Memo zawsze bylem po twojej stronie, pomogles mi niejednokrotnie i o ile dobrze pamietam tez pomoglem tobie, ale pamietaj ze nie jestesmy takimi jakimi sie sami postrzegamy ale takimi jak postrzedaja nas inni. |
Cytat:
Za to na mnie możesz liczyć - na pewno zagłosuję za tym, abys został. :glaszcze: :kwiatek: Ukwiecasz :kwiatek: to :kwiatek: forum. :kwiatek: Cytat:
edit: Cytat:
PS: W całej Polsce szukasz tej pracy?:> |
Cytat:
Jak juz cie raz zaszufladkuja, to pozniej bardzo ciezko wyjsc z takiej szuflady. A wracajac do tematu calje dyskusji. Nie uwazam aby byla potrzebna jakas sonda, ani tez ban na tydzien. Bo znajac Memo twoje zagrywki i tak pojawisz sie za pare godzin lub cos kolo tego. Jednak uwazam. Patrzac obiektywnie na cala historie napinek Memo kontra reszta swiata. Nie widze potrzeby, aby teraz robic jakas burde skoro Memo napisal calkiem normalny post. Jest jak najbardziej zgodny z tematem wiec nie ma co sie go czepiac. Jesli napisze jakies herezje wtedy to normalne, zeby sobie troche pojechac. W tym wypadku jednak spora czesc osob przesadzila. |
Cytat:
|| |
Przykro mi że nikt nie potrafi zrozumieć dlaczego dałem tutaj posta o takiej treści. Coraz częściej zastanawiam się nad odejściem z forum. Za każdym razem, jak dam topic normalny, nic nikomu nieujmujący, znajdują się od razu osobnicy wbijający mi szpilę, mówiący złośliwe rzeczy. Nawet nikt nie widzi że zmieniłem się, że nie daję bez sensownych topiców. Pamiętam że już ktoś dawał identyczny topic. I nikt niepojechałe na tamtym osobniku. Na mnie jeździ się jak na dzikiej świni, obraża, ośmiesza moje posty. Tylko dlatego że mam na tym forum przeszłość. Żałosne dosłownie. Dzisiaj podejmę decyzję nad odejściem z forum. I mam wszystkie odpowiedzi typu memo się użala w nosie, bo mi wisi co o mnie myślicie. Przykro mi tylko że traktujecie moje posty jak gorsze, pomimo że staram się zachować kulturalnie na tym forum. O 24.00 na 99,99 % odejdę z forum. Zajmę się linuchem, będę czytać tylko wasze ciekawe tematy jak benq 1640 gdzie zachowujecie się z umiarem, i czytacie z uwagą. Po prostu jest taki moment kiedy człowiekowi odechciewa się was zrozumieć. Wasze obelgi. Koniec tematu zdania niezmienię. Obojętne mi co dalej napiszecie. Niemam zamirau być waszym przedmiotem do ośmieszania.
|
No i na tym kończymy
:gerda: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:17. |