Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 23.03.2005, 00:28   #1
Memphisus
peace 4 us ;)

Data rejestracji: 25.10.2003
Memphisus zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ładowarka podróżna ???

Mam takie pytanko....
orientuje sie moze ktos z was czy trzeba miec ladowarke podrozna 110/230V zeby moc doladowac komorke w USA

Kolejne pytanko do forumowiczow mieszkajacych w USraju

Jak lepiej dzwonic do Polski z USA, kupic karte telefoniczna czy jakiegos pre-paida do fona, a moze komore na miejscu bedzie sie oplacalo taniej wziac...wlasnie nie wiem....jak jest z cenami tych "wynalazkow"

Z gory thnx za odp

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 23.03.2005, 09:15   #2
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Co do drugiego pytania to tylko karta telefoniczna. Najtaniej kupisz już (przynajmniej w Chicago) zaa 3 - 4 dolary, a rozmawiać możesz za to 2 - 3 godziny. Nie ma co w ogóle porównywać z cenami w Polsce.

No, istnieje jeszcze jedna możliwość:

http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=49124

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.03.2005, 10:26   #3
Memphisus
peace 4 us ;)

Data rejestracji: 25.10.2003
Memphisus zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Co do drugiego pytania to tylko karta telefoniczna. Najtaniej kupisz już (przynajmniej w Chicago) zaa 3 - 4 dolary, a rozmawiać możesz za to 2 - 3 godziny. Nie ma co w ogóle porównywać z cenami w Polsce.

No, istnieje jeszcze jedna możliwość:

http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=49124
Tak właśnie słyszałem, że najtaniej kupić kartę telefoniczną, i tu pytanie - czy można dzwonić z tej karty tylko na stacjonarne czy na komórki też i jak bardzo poskakuje cena w przypadku komóry (tzn, o ile szybciej zużywa się karta)?

Co do tych telefonów podłączonych do neta -słyszałem, ale bólem jest to, że trzeba być non stop podpiętym pod neta, no i do kompa, a jak nie to dość słono przyjdzie zapłacić za telefon podłączany bezpośrednio do linii
--------------------------------------

2@ll: A ja wciąż czekam co z tą ładowarką
Stary 23.03.2005, 11:15   #4
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Memphisus
Tak właśnie słyszałem, że najtaniej kupić kartę telefoniczną, i tu pytanie - czy można dzwonić z tej karty tylko na stacjonarne czy na komórki też i jak bardzo poskakuje cena w przypadku komóry (tzn, o ile szybciej zużywa się karta)?

Co do tych telefonów podłączonych do neta -słyszałem, ale bólem jest to, że trzeba być non stop podpiętym pod neta, no i do kompa, a jak nie to dość słono przyjdzie zapłacić za telefon podłączany bezpośrednio do linii
--------------------------------------

2@ll: A ja wciąż czekam co z tą ładowarką
Na komórki dzwonić też można, ale jak to wychodzi cenowo, to już nie wiem. Na pewno drożej i to z tego, co słyszałem, to sporo, ale sądzę, że dalej jest to zdecydowanie taniej niż dzwonienie z Polski i dość przystępnie.

Co do tej telefonii internetowej to podłączenie do netu zgadza się - musi być ciągłe, ale akurat w stanach sztuką byłoby znaleźć miejsce, które takiego podłączenia nie ma. Do komputera natomiast podłączonym być nie trzeba, są modele telefonów podłączane bezpośrednio do linii. Ale zgadza się, tanie one nie są (około 800 złotych).

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: