![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
peace 4 us ;)
Data rejestracji: 25.10.2003
![]() |
Ładowarka podróżna ???
Mam takie pytanko....
orientuje sie moze ktos z was czy trzeba miec ladowarke podrozna 110/230V zeby moc doladowac komorke w USA ![]() Kolejne pytanko do forumowiczow mieszkajacych w USraju ![]() Jak lepiej dzwonic do Polski z USA, kupic karte telefoniczna czy jakiegos pre-paida do fona, a moze komore na miejscu bedzie sie oplacalo taniej wziac...wlasnie nie wiem....jak jest z cenami tych "wynalazkow" ![]() ![]() Z gory thnx za odp ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Co do drugiego pytania to tylko karta telefoniczna. Najtaniej kupisz już (przynajmniej w Chicago) zaa 3 - 4 dolary, a rozmawiać możesz za to 2 - 3 godziny. Nie ma co w ogóle porównywać z cenami w Polsce.
No, istnieje jeszcze jedna możliwość: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=49124 ![]()
![]() |
#3 | |
peace 4 us ;)
Data rejestracji: 25.10.2003
![]() |
Cytat:
Co do tych telefonów podłączonych do neta -słyszałem, ale bólem jest to, że trzeba być non stop podpiętym pod neta, no i do kompa, a jak nie to dość słono przyjdzie zapłacić za telefon podłączany bezpośrednio do linii ![]() -------------------------------------- 2@ll: A ja wciąż czekam co z tą ładowarką ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Co do tej telefonii internetowej to podłączenie do netu zgadza się - musi być ciągłe, ale akurat w stanach sztuką byłoby znaleźć miejsce, które takiego podłączenia nie ma. Do komputera natomiast podłączonym być nie trzeba, są modele telefonów podłączane bezpośrednio do linii. Ale zgadza się, tanie one nie są (około 800 złotych).
![]() |
![]() |
|
|