![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
BOŻEEE!!! memo wrocil???
mamo a juz niby miales nie wracac... jak to ludzie szybko zdanie zmieniaja ;)ehhh ;) pozdro ;) |
mallow - gratulejszyn za subtelność :)
ms posyłał owszem, ale sp2, nie triale windowsów, choć pewnie i to można zrobić, pamiętać trzeba, że MS jest firmą bogatą, którą na niektóre fanaberie stać a wersje RETAIL to najczęściej na warezach leżą.. ms z tego co wiem tego windowsa jeszcze nie wydał, doprowadzając tym coraz większą grupę userów do lekkich nerwów |
memo :) Napisz coś fajnego :) Co robiłeś przez ten tydzień ? :>
Ludzie, kiedy znowu zrobimy spotkanie na chacie?? A do tematu to... Przeciez ta wersje xp64bit to jest chyba juz finalna.... a memo .. moze jeszcze napisze że ma po polsku to już wogóle breszka ;D |
jakoś wątpie aby M$ wysłał mi bezpłatną wersje winxp 64 bit... W sumie na ich stronie pisze, że niby free, ale dziwi mnie fakt, że jak chcę zamówić winxp64bity to wszystko jest po angielsku :| Czyli de facto jakby wysyłali oni to z zagranicy od siebie to by im się nie kalkulowało bo przecież musieli by płacić jakieś tam śmieszne podatki, dlatego wstrzymałem się z zamawianiem xp 64bit za free bo uważam że to nie jest tak do końca za free. W0 firmie w której pracuje było pełno SP2 na krążkach... Zatem było to samo sp2, a nie chociażby trialowy xp z sp2 :D a szkoda...
A co do memo... to wrócił, bo miał do tego prawo. Uważam, że to jest forum dla każdego. Także jak macie coś do memo to proszę załóżcie sobie nowy topic, albo załatwcie to poza forum [może na gg !?] |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:01. |