![]() |
Cytat:
Próbowałem jeszcze komp do jednego gniazdka a głośniki do całkiem innego po przeciwnej stronie komputera.... też nic :( |
Kompletna załamka :(
Nowe dane: głośniki w sklepie nie wydają żadnego szumu! głośnki podłączone jedną wtyczką do wyjścia od radio-magnetofonu nie szumią!!! Do karty sb audigy player (nowej) podłączyłem stare media techy i zero szumu!!!, tak samo jest ze słuchawkami :) Logitechy szumiały również na karcie sb 128 pci podłączonej do mojego kompa :/ Wnisoki po rozmowie ze sprzedawcą: przyczyn szukać w domu, najlepiej zacząć od zasilacza :( TO jak? Szukać zastępczego zasilacza? EDIT Zasilacz jaki mam to Codegen 300 wat już prawie 3-letni :( |
Zasilacz...watpie...chociaz zdarzalo sie ze zaklocal.Jezeli juz to plyta glowna, ale dziwne...
A wez karte i glosniki do kumpla albo kogokolwiek z kompem. W sklepie miales swoją kartę i glosniki czy tylko glosniki? ps.codegen nie jest najlepszym psu) |
Cytat:
|
Problem rozwiązany.... Yeah... :)
Nie mam pojęcia co zasilacz codegen miał do tych głośników, ani jaki miał wpływ na dźwięk ale po wymianie zasiłki na modecoma 300wat szumy znikły.... :D :D :D |
Wszystkiemu winny codagen :)
nie rozumiem tego, pamietam czasy gdy uchodzily one za dobre zasilacze |
Cytat:
|
Cytat:
codegena więcej nie chce :) PS Pewnie jakieś impulsy przekazywał i to wszystko wędrowalo do głośników... :bicz: |
Sorki, że nabijam tak posty ale jest jeszcze coś, czego nie było wcześniej.... co jakiś czas z głośnikow słychać "pyknięcie" o takim samym poziomie głośności i nieważne czy volume jest na maksa czy na minimum :\ Co to może być?
|
walnięte głośniki lub katra muzyczna
a jakie masz stery do tego sprzętu? dostałeś je w sklepie czy ściągnąłeś z neta?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:44. |