![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
mam dwa monitory obok siebie - ta belinee i philipsa crt - i gram na lcdku...
co do tych 3 - belinea i samsung maja matryce samsunga, wiec poszukalbym, dwoch z identyczna matryca i wzial tanszy. eizo sa za drogie w stos do tego co mozna miec z innych monitorow, wiec odpadaja. niedlugo kupie sobie pewnie dwie 19', ale to gdzies w okolicach wielkanocy, i wtedy bede sledzil rynek. wybor naturalnie pva 19", tylko podejrzewam, ze bedzie trudno znalezc cos w akceptowalnej cenie [jesli pva jeszcze beda wogole dostepne dla ludzi :/] ps. ostatnio sledzilem rynek jakies pol roku temu, wiec te 3 modele nic szczegolnego mi nie mowia ![]()
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
West Coast Player
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Mam wlasnie takie dosc mieszane uczucia co do Eizo z jednej strony troszke sie juz naogladalem roznych modeli i nawet mialem dosc czesto okazje zobaczyc je obok innych modeli - ale ta cena koszmar
![]()
![]() |
#3 |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
@Sid ma rację z tymi matrycami
![]() Mam taki: http://www.fujitsu-siemens.com.pl/ho...iew_s19-1.html Nie gram w gry ostatnio, więc nie potrzebuję tych 4ms, a wystarczy mi moje 25ms, ale za to oglądam film z każdego miejsca w pokoju i zawsze są piekne kolory ![]() Pozatym jak dla mnie w Photoshopie ważniejsze są kolory a nie ms ![]() Szczerze mogę polecić ten monitor ![]() Mam go od lutego i zero problemów, a na dodatek zdobi pokój ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
West Coast Player
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
BTW wracajac do 19" Eizo L768 wydaje mi sie, ze znalazlem dosc ciekawa alternatywe z tym, ze na matrycy S-IPS a dokladnie NEC 1980FXi
![]() |
|
|