![]() |
Hmm.. dlaczego duzo gier mophun po wgraniu wywalaja: "Game Expired" ? :(
pozdro ;) |
Moze to sa jakies triale ;)
|
Cytat:
IRD'a w kompie ma bardzo ograniczone zastosowanie niz BT btw ... bogatego stac tylko na kupowanie kilka razy ... :mruga: |
Cytat:
|
Cytat:
A co do opisu Dzienniczka Ucznia według mnie musi być fajny... Ale mam SET310 ;( ;) |
Cytat:
dzieki za pomoc :) pozdro ;) |
A nie znacie jakichs stron z pelnymi wersjami gier ?
|
OK, znalazlem najlepsze rozwiazanie na gry mophun (trialowe), jesli nie ma podanej daty na ktora trza zmienic, zeby gra dzialala - uzywamy tego programiku, ktory ta date WYKRYWA! z pliku *.mpn:)
http://starzaki.eu.org/~smartek/mophun.exe pozdro ;) |
a jakies jeszcze ciekawe linki dot. sony ericssonow.
Szukam pelno dzwonkow...bo sciagalem pelne paczki z eMule ale zawsze to samo tylko w jednej wiecej a w drugiej mniej, ale ogolnie wszystko sie powiela.MOze ogolnie jakas baza midi jest? http://www.t610.prv.pl/ http://www.t610se.prv.pl/ |
Cytat:
|
Witam. :)
W tym tygodniu też chcę dołączyć do szczęśliwych (mam nadzieję ;) ) użytkowników SE T6xx i pozbyć się starej VL 50 co mi masę nerwów napsuła. Wiem, że te telefony (a konkretnie T630) mają możliwość podłączenia oprócz BlueTootha i IrDA, przez RS-232, ale czy ktoś korzystał lub korzysta z tego rodzaju połączenia? Jakie są różnice między RS-232 (o ile są) a pozostałymi rodzajami transmisji, oprócz oczywiście szybkości? Ile kosztuje taki kabelek RS-232 do T630 i gdzie ewentualnie można go kupić? :papa: |
Cytat:
A teraz pytanko ode mnie - czy ktos posiada/wie gdzie znalezc/jak sie nazywa programik do edycji plikow *.jar ?? Chodzi mi glownie o edycje tych plików by niektore aplikacje sobie spolszczyc [no chyba ladniej wyglada cos jak jest w ojczystym jezyku? :P] :) pozdro ;) |
Cytat:
THX za odpowiedz :piwo: |
Zapomnaiłem czy już ktoś pisał to czy nie a klikać na 1szą strone mi się nie chce :P
Ja polecam programik float's Mobile Agent - jest wprost idealny, wersja podstawowa zawiera taki fajny pakiet skryptów, które umożliwiają sterować wieloma programami za pomocą telefonu. Mało tego - jest tam nawet "FileExplorer" - można sobie wyświetlac zawartosc dysku[same nazwy plikow, a po kliknieciu na OK otwiera sie to na kompie] Tylko że jak jest IrDA to troche niewygodnie - ale za to jak ktos ma bluetooth to włącza program, wylacza monitor, idze sobie gdzies i wybiera z komorki np. Winamp>Launch, a po chwili ma opcje: Play/pause, stop, new playlist, show playlist.... ;] Ja chciałbym sobie w najlbliższym czasie w Delphi zrobic taki programik co by mi zastąpił monitor :D tzn jakbym cos sciagal to postep bym mial na komorce albo cos w tym stylu ;) tylko nie mam jak na razie listy komend AT dla SE, ale już maila wysłałem do autora fma... ;) BTW. Sie rozpisałem :P |
Cytat:
Chyba wart jest takiego bajeru 8 ) A może wtedy też znajdę motywację, żeby powrócić do ćwiczeń z Delphi :fiu: W każdym bądź razie mam prośbę @Posłany: informuj na bierząco o swoich postępach w tym temacie. BTW: Czym powinienem się kierować wybierając adapter BlueTooth? Podobno różni je oprogramowanie - tylko jak - tego już nie znalazłem. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:43. |