![]() |
Uzywałem dlugi okres czasu :) .
1. Napewno potrafi uzależnić. 2. Napewno potrafi zaszkodzić (szczególnie kłopoty z zatokami). Osobiście przestrzegam ale zagłosowałem na "TAK" . |
Cytat:
|
Odkopuje - jakie gatunki najbardziej lubicie?
|
Cytat:
|
Cytat:
Masz 15 lat! I się pytasz o gatunki? Tabaki? Pouczasz wszyskich na tematy polityczne. Dziadek nie poradził? Jeszcze jedno takie pytanie to nie zdzierżę. |
@rycho nie pouczam tylko swoje zdanie wyrazam. Jezeli jestes wsciekly o NATO to napisalem, zem niedouczony (moja wina, ze nie sprawdzilem innych zrodel tylko na wikipedii polegalem). Masz jakas awersje do mojego dziadka? Z nim prowadze najczesciej dyskusje, mama jest zbyt zajeta by ze mna na wiele tematow pogadac. Wieszasz na mnie psy. OK, lecz nie tylko ja probowalem tabaki w mlodym wieku - mlodziencza ciekawosc.
|
Cytat:
Ja Ciebie lubie i nawet podziwiam. Więcej... Mam wrażenie, że to Twój dziadek pisze w Twoim imieniu. Tabaka? To jest to co w co odemnie możesz dostać. A jak nie wiesz o co chodzi spytaj dziadka. Tak samo próbujecie wyprostować historię jak solidaruchy. A to nie jest taka prosta sprawa. Albo rybka, albo pipka. Jak mawiał Hamlet. |
@rychu moj dziadek nie umie sie komputerem poslugiwac. Czy ja chce historie prostowac? Nie, po prostu pokazuje druga strone medalu. Za tabake od Ciebie podziekuje i zycze Tobie nieco dystansu i spokoju.
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:01. |