![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() |
Zacznij pomagać w potrzebie!
Zacznij pomagać na różnych stronach charytatywnych - chroń przyrodę, zwierzaki, a przede wszystkim ludzi...to zajmuje naprawdę bardzo mało czasu...
Wpisujmy tu strony, które polegają na tym, że klikając w baner/obrazek w jakiś sposób w czymś pomagamy (moga byc też strony z numerami kont chociaż człowiek bardziej woli klikać niż sięgać do kieszeni)... Narazie 2 moje propozycje (jutro poszukam więcej) www.pajacyk.pl www.thehungersite.com Wpisujcie swoje...może jak sie zbierze tego sporo to jakiś moderator wszystkie zgrupuje i podwiesi... Ot taki pomysł... Pozdrawiam, camfo
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
wafel
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
zdazyło mi się kilkakrotnie, że wieczorem dostawałem info od kumpla że pajacyk zdjął blokadę pojedyńczego wsparcia ich akcji [nie licząc kasowania cookies]. tak więc na te kilkanaście minut przed północą zawsze w kilka osób odpalamy operę, a w niej klika [lub naście - w zależności od kompa i łącza] okien z pajacykiem i ustawiamy odświeżanie co kilka sekund...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Szkoda mi tych ludzi... Jaki los musi być okrutny...
Pozdro
![]() |
![]() |
#4 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kliknalem i jutro znowu klikne... Ale najabrdziej to mnie w****ia "zly dotyk". To jest ohydne tak dzieciakom niszczyc dziecinstwo. U nas byl taki jeden gosc na osiedlu, to go tak skopalismy, ze polezy sobie ze 2 meich yw szpitalu i ciekawe czy mu sie znowu zachce jak wyjdzie. Jak nie, to do skutku...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
My bad... Ofkoz jesli m usie zachce to znowu dostanie... W zlym kontekscie umiescilem "nie"...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
wafel
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
możecie odpalić pajacyka i ustawić odsniezanie. system pozwala na kilka klikniec
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|