Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 04.09.2006, 13:57   #1
Sunna
lołn łulf

Data rejestracji: 15.07.2005
Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Tani zestaw komp dla dziewczyny

Witam.

Moja dziewczyna suszy mi glowe, zebym jej pomogl wybracc jakies podzespoly do kompa. Musi byc TANIO, podkreslam slowo tanio, to nie bedzie maszyna do grania, ale nie chce tez zeby byla zlomem w momencie kupienia. Ja juz lekko z obiegu wypadlem, no ale tez nie chce zeby popelnila taki blad jak ostatnio (esc k7s5a ) wiec musze nadzorowac.

Wyjdzie an to ze w gre wchodza arest i proline, a moze i cos innego po dobrej argumentacji.

Po kolei, wczoraj sie uparla i kupilismy monitor LCD 19'' samsunga 940bf za 1099 w MM, wiec chyba nienajgorzej. (Byly niedawno po 699 kilka sztuk a potem frajerzy, ktorzy kupili kila sztuk sprzedawali drozej, grr).
Mam zamiar kupic zasilacz fortrona 350 W w pc lotusie za 82 zeta, bo sie naczytalem duzo dobrego o inm, a chyba lepiej taki niz obudowa z tracerem lub mode comem za 150 zeta.
Obudowa by sie jakas tania przydala i narazie bierzemy jakiegos I-Box'a bo jej sie taki podoba
Zdecydowalem sie tez na procka pod AM2, bo starsze to chyba bez sensu sa, ale nie wiem czy kupic najtanszego semprona czy np athlona 64 3000+ za ok 275 zeta, ale kompletnie nie wiem jaka plyta glowna. Tzn sklaniam sie do takiej ze zintegrowana grafa (bo nie do grania komp i tani ma byc) - wiec moze GAM55 plus (gigabyte). Nie znalazlem jakis zlych opini o niej. Normalnie to bym poszukal DFI bo PODOBNO swietna plyta, no ale bez grafy jest.
Nastepnie jest RAM - i tukolejny problem bo znowu wyczytalem ze sa problemu z kompatybilnoscia, rozne pamieci sie roznie zachowuja w roznych plytach. Rozwazam kingstona za ok 190 zeta lub jakiegos OEM'a tanszego.
Napedu, fdd, i dysku nie trza.
Jaka listwe? Moze acar czy bez znaczenia co sie bierze. Na tej co ma teraz to sa fajne przebicia
Do tego przejsciowka z sata na ata, bo osobny kontroler pci to za drogo wyjdzie. A moze plyta ma wejscie ata, nie pamietam.
Klawiature i myszke to pewnie jakies taniochy logiteca wezmiemy.
A glosniczki ? Jakies pomysly ?
Za wszelka pomoc czekaja zielone nagrody
Wiec jak komus sie chce to wyslucham kazdego i kazdej opinii.
Pozdrawiam

aha, i prosze szybciorem
Sunna jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: