Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Tatu (https://forum.cdrinfo.pl/f5/tatu-11812/)

przemas 23.10.2002 20:06

ja generalnie golfy lubię. całkiem przyjemne samochody. dresów zas nie bardzo. a te dwie rosjanki mogłoyby dla mnie nie istnieć.

forest 23.10.2002 18:55

Cytat:

TVC napisa***322;(a)
teraz sa takie czasy ze muzyka tatu kojarzy mi siem z pedzacym <font color="red">golfem,</font> i 3 dresami w srodku sorry!a co do postu matiego1700 to jest w sumie jego spraw kogo lubi (narodowosci itp.)a kogo nie ale moze nie tak publicznie powinien to wyrazac!
A co się takiego nie podoba w golfie?
Znowu jakieś uprzedzenia:)? :)
Pozdro
F.

Adik 23.10.2002 18:32

ok- skończmy te spory i wróćmy do głównego wątku tego tematu, czyli skąd zassać płytke Tatu, bo tez bym reflektował;p

TVC 23.10.2002 16:57

teraz sa takie czasy ze muzyka tatu kojarzy mi siem z pedzacym golfem i 3 dresami w srodku sorry!a co do postu matiego1700 to jest w sumie jego spraw kogo lubi (narodowosci itp.)a kogo nie ale moze nie tak publicznie powinien to wyrazac!

tomgoo 23.10.2002 15:24

a powiem wam tak
dla mnie to jest obojetne czy sa lesbijkami czy nie , czy sa z rosji czy tez z innego kraju
a jakie to ma znaczenie?
powiem wam mnie sie podoba ich muzyka .
A jak chcecie mnie zbluzgać za to to prosze bardzo.

-Sid-The-Rat=> 23.10.2002 15:17

a ja wolam o pomste do Majoneza - wywalic ten topic - bo jak zaczna sie bluzgi i narodowosciowe przepychanki to szlag mnie trafi...

Alinoe 23.10.2002 15:16

!!!

Hmmm, po przemysleniu i ochłonięciu muszę przyznać Ci rację - trochę przedobrzyłem, ale cóż przyznać muszę że rozdrażniła mnie wypowiedź matiego - sam choć żydem nie jestem szanuję ich kulturę. Trudno mi przyjąć takie poglądy inaczej - może dlatego że kiedyś poświęciłem temu zagadnieniu sporo czasu. Tak więc przepraszam ale jednocześnie oczekuję wyjaśnień ze strony ww.

Pozdrawiam i dzieki, Marcin

TOMMYx 23.10.2002 14:20

Re: Żydzi ??

Cytat:

Alinoe napisa***322;(a)
Może burak jeden łyknął teorie o globalnym spisku którego autorami mają być przedstawiciele tejże nacji. A tak na marginesie to może Herr mati1700 przyłączy sie do niedouczonych przeciętniaków zza naszej zachodniej granicy z okresu dwudziestolecia międzywojennego wśród których pokutowalo przekonanie iż Jezus to blondyn pochodzenia nordyckiego a który to kit propagowali panowie ze znanej skądinąd (czyt. Norymberga) organizacji !!

Pozdro - zależy dla kogo, Marcin

Rozumiem, wyraziłeś swoją opinię odnośnie komentarza kolegi Mati'ego, ja też się z nim nie zgadzam, ale to nie znaczy, że musisz go zaraz wyzywać od buraków.
A może do Ciebie tak znajomi/koledzy mówią ?
Jeśli tak, to nie znaczy to, że masz się tak odnosić do kogoś, kogo tak naprawdę nie znasz.

bgn 23.10.2002 13:51

[QUOTE]ThanatoS napisa***322;(a)
[B]W zasadzie wszyscy ludzie są tacy sami.
cos ty - znam paru takich co sa wyjatkowo swiniowaci:'(

ThanatoS 23.10.2002 13:02

W zasadzie wszyscy ludzie są tacy sami. Mamy przecież taki sam kod DNA z małymi zmianami. Główna teoria mówi, że wszystkie narody/ludzie, wywodzą się z Azji Mniejszej. Ostatnim ludem który z tego terenu wyszli byli (przez europejczyków nazywani) indianie.

bgn 23.10.2002 12:59

no i jak bla. Mati wygladasz:'(

Alinoe 23.10.2002 12:47

Żydzi ??

Może burak jeden łyknął teorie o globalnym spisku którego autorami mają być przedstawiciele tejże nacji. A tak na marginesie to może Herr mati1700 przyłączy sie do niedouczonych przeciętniaków zza naszej zachodniej granicy z okresu dwudziestolecia międzywojennego wśród których pokutowalo przekonanie iż Jezus to blondyn pochodzenia nordyckiego a który to kit propagowali panowie ze znanej skądinąd (czyt. Norymberga) organizacji !!

Pozdro - zależy dla kogo, Marcin

sayan 23.10.2002 12:39

Cytat:

mati1700 napisa***322;(a)
tu byl cytat - ale nie ma bo podpadl pod regulamin
czy to nie podpada pod Regulamin ??

uwazaj :)

oldgringo 23.10.2002 12:25

Cytat:

mati1700 napisa***322;(a)
tu byl cytat z postu mati1700

A co ty masz do Żydów koleszko ?Co to znaczy inna maść ?
Następny sfrustrowany pajac , pisze głupoty na forum ?

Czekam na twoją odpowiedź.Zerknę jak będę w domu o 20.00.

paput2000 23.10.2002 10:54

Cytat:

bgn napisa***322;(a)
Tatu sa typowym przykladem jak kazdego mozna wypromowac - tak chcialo MTV ( miec egzotycznego wykonawce) i tak jest , dodano do tego leskijki ( moznna bylo napisac ,ze maja w poprzek - i tez by bylo dobrze). W samej Rosji - tak wynika z tego co tam czytam na ich stronach - zespolik jak zespolik, nikt specjalniwe w majtki nie sika , jak widzialem to we Wroclawiu - tlum sikolatek przy rownie idiotycznym BARZE
Nic dodać, nic ująć.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:22.