![]() |
ja generalnie golfy lubię. całkiem przyjemne samochody. dresów zas nie bardzo. a te dwie rosjanki mogłoyby dla mnie nie istnieć.
|
Cytat:
Znowu jakieś uprzedzenia:)? :) Pozdro F. |
ok- skończmy te spory i wróćmy do głównego wątku tego tematu, czyli skąd zassać płytke Tatu, bo tez bym reflektował;p
|
teraz sa takie czasy ze muzyka tatu kojarzy mi siem z pedzacym golfem i 3 dresami w srodku sorry!a co do postu matiego1700 to jest w sumie jego spraw kogo lubi (narodowosci itp.)a kogo nie ale moze nie tak publicznie powinien to wyrazac!
|
a powiem wam tak
dla mnie to jest obojetne czy sa lesbijkami czy nie , czy sa z rosji czy tez z innego kraju a jakie to ma znaczenie? powiem wam mnie sie podoba ich muzyka . A jak chcecie mnie zbluzgać za to to prosze bardzo. |
a ja wolam o pomste do Majoneza - wywalic ten topic - bo jak zaczna sie bluzgi i narodowosciowe przepychanki to szlag mnie trafi...
|
!!!
Hmmm, po przemysleniu i ochłonięciu muszę przyznać Ci rację - trochę przedobrzyłem, ale cóż przyznać muszę że rozdrażniła mnie wypowiedź matiego - sam choć żydem nie jestem szanuję ich kulturę. Trudno mi przyjąć takie poglądy inaczej - może dlatego że kiedyś poświęciłem temu zagadnieniu sporo czasu. Tak więc przepraszam ale jednocześnie oczekuję wyjaśnień ze strony ww.
Pozdrawiam i dzieki, Marcin |
Re: Żydzi ??
Cytat:
A może do Ciebie tak znajomi/koledzy mówią ? Jeśli tak, to nie znaczy to, że masz się tak odnosić do kogoś, kogo tak naprawdę nie znasz. |
[QUOTE]ThanatoS napisa***322;(a)
[B]W zasadzie wszyscy ludzie są tacy sami. ************************* cos ty - znam paru takich co sa wyjatkowo swiniowaci:'( |
W zasadzie wszyscy ludzie są tacy sami. Mamy przecież taki sam kod DNA z małymi zmianami. Główna teoria mówi, że wszystkie narody/ludzie, wywodzą się z Azji Mniejszej. Ostatnim ludem który z tego terenu wyszli byli (przez europejczyków nazywani) indianie.
|
no i jak bla. Mati wygladasz:'(
|
Żydzi ??
Może burak jeden łyknął teorie o globalnym spisku którego autorami mają być przedstawiciele tejże nacji. A tak na marginesie to może Herr mati1700 przyłączy sie do niedouczonych przeciętniaków zza naszej zachodniej granicy z okresu dwudziestolecia międzywojennego wśród których pokutowalo przekonanie iż Jezus to blondyn pochodzenia nordyckiego a który to kit propagowali panowie ze znanej skądinąd (czyt. Norymberga) organizacji !!
Pozdro - zależy dla kogo, Marcin |
Cytat:
uwazaj :) |
Cytat:
A co ty masz do Żydów koleszko ?Co to znaczy inna maść ? Następny sfrustrowany pajac , pisze głupoty na forum ? Czekam na twoją odpowiedź.Zerknę jak będę w domu o 20.00. |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:22. |