![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
dobrze ze niewidzieliscie jego karabinow z klockow ;p ^_^ |
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
|
a ja splodzilem recznie - bo cyfrowki brak - widoczek z lozka - sorry ze troche to krzywo wyszlo ale ja z rysowaniem sobie nie radze a kwestia perspektywy to tylko abstrakcja
pokoj ma 14m^2, z czego lozko zajmuje 4 :) monitorek to plaszczak a obudowa to nie tunning tylko moje niezdecydowanie w tym jak ja narysowac (gumke mi wcielo i to jest bez zadnych korekt) http://www.acdp.neostrada.pl/cdrinfo...eyaszczura.jpg |
dobry z Ciebie rysownik :)
|
Cytat:
Przez takich krytyków jak Wy, takie dzieci jak ja, chowaja sie ze swoim talentem, zamykaja sie w sobie;p |
Ilość załączników: 1
dla mnire na razie debeściak to mr spook.
A my-Brzuszki dzałamy stąd: |
Cytat:
Wiem ze wystrój mojego pokoju jest troche...spartański, ale mi sie podoba^_^ . Jak bede miał cyfrówke(jakoś tak niebawem chyba) to dam fote. ps. Jestem juz Stałym Bywalcem :jupi: |
Brzuszki! Gratuluje swietnego ujecia.
|
Cytat:
Justyna |
Cytat:
|
Sid -> wystaw obrazek na allegro. Dobry z ciebie rysownik.
Brzuszki -> Widze ze macie w domu biblioteke. Prawdziwie miejsce dzialania ;) kurcze wszyscy macie tak ladnie w pokojach pozdrawiam :'( ;) |
dajcie spokoj - ja mam dysgrafie, dysleksje i dysortografie i do tego astygmatyzm - rysowac dobrze nigdy nie bede - a jakbym to pokazal kolezankom z architektory to co slabsze by na zawal umarly - wiec nie, ryswnik ze mnie raczej fatalny - na dodatek rysowalem to w ruchu i perspektywa to jeden wielki gniot :)
ale dzieki za cieple slowa :D |
A może jeszcze ujawnimy swoje twarze ???
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:34. |